Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 жовтня 2023 PRO

Оксана

Бренд-шеф (розробка меню, запуск ресторана, ребрендинг)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 10.2021 по 02.2023 (1 рік 4 місяці)
Пивниця, Микуличин (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск з нуля.Після запуску контроль виробничого процесу.

Бренд Шеф

з 02.2020 по нині (4 роки 2 місяці)
Вілла Віта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню

Бренд-Шеф

з 08.2018 по 03.2020 (1 рік 7 місяців)
ресторан "Франкова кузня", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з нуля ,розробка меню та технологічних карт,підбір та навчання персоналу.Участь у проекті 13 Шефів та нагорода у номінації "Креативність 2019".

Шеф-кухар

з 02.2017 по 06.2017 (4 місяці)
ресторан "Paradox", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з нуля,розробка меню та техкарт,підбір персоналу,навчання ,контроль після запуску.

Шеф-кухар

з 06.2016 по 10.2016 (4 місяці)
Premier Dnister Hotel, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 04.2015 по 06.2016 (1 рік 2 місяці)
Galushko, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Окрім основної роботи мною було проведено більш як 60 кулінарних майстеркласів для діток.

Cу-шеф

з 10.2014 по 12.2014 (2 місяці)
Mons Pius Львов, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 06.2014 по 10.2014 (4 місяці)
"Перлина Карпат", Буковель, Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 10.2013 по 06.2014 (8 місяців)
Aroma cafe Lviv, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка техкарт,навчання персоналу,контроль технологічних процесів.

Шеф-повар

з 05.2013 по 10.2013 (5 місяців)
Гостиничный комплекс"Шале",Россия,, Туапсе (Туризм)

Разработка меню,организация технологического процесса ,обучение персонала ,приготовление блюд.

Шеф-кухар

з 09.2012 по 05.2013 (8 місяців)
туристична база відпочинку "Зелена Дача", Ясіня (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню,техкарт,контроль технологічних процесів.

Су-шеф

з 09.2008 по 10.2011 (3 роки 1 місяць)
"Bohemia Bagel " ,Praha, Praha (Готельно-ресторанний бізнес)

7 років пропрацювала у Празі в ресторанах з різними напрямками .Були ресторани мексиканської кухні,американської,чешської,італійської.Останні три роки свого перебування була на посаді су- шефа .

Кухар

з 08.2007 по 09.2008 (1 рік 1 місяць)
Ресторан "Pod Hrazi" Прага, Praha (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар,піцайоло

з 07.2006 по 07.2007 (1 рік)
Піцерия "Sklipek", Прага (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Університет бізнесу та права

Ресторанний сервіс, Львів
Вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

СПТУ18

Львов
Середня спеціальна, з 1995 по 1996 (1 рік)

Додаткова освіта та сертифікати

училась и работала поваром в Праге

2005-2012

Знання і навички

Знание офисных программ

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Чеська — просунутий
  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Рекомендації

  • Наталья Пишая

    Наталья Пишая

    Владелец, Парк -отель "Вилла Витта","Фортеця",Киев

    Контактні дані приховані
  • Марченко Александр Степанович

    Марченко Александр Степанович

    Владелец гостинничного комплекса, "Шале"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Більше 20 років досвіду в Україні,Європі,Грузії.Працювала як в невеликих ресторанах,так і у великих готельних комплексах. Керувала колективом більше 35 осіб.Спеціалізуюсь на українській кухні ,мексиканській,американській,грузинській ,європейській.Призер всеукраїнських та міжнародних конкурсів.В 2016 році уійшла в 10 кращих шефів Львова .Відкривала ресторани з нуля під ключ ,від замовлення обладнання до повного функціонування. Участь в проекті 13 Шефів та нагорода за "Креативність 2019 ".Веду кулінарний блог на Фейсбуці "Кулінарний блог від шеф кухаря Оксани Вознюк ".
Останнім часом займаюсь розробкою меню по всій території України.Мої страви можна спробувати в ресторанах Києва,Львова,Рівного,Луцька,Миколаєва,Вінниці...
P.S :фото моїх страв можна подивитись в Instagram під ім'ям Chef Oksi Vozniuk

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: