Лушней

Шеф-кухар

Вид зайнятості: повна, неповна
Вік: 28 років
Місто проживання: Тернопіль
Готовий працювати: Буковель, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
28 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Буковель, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 09.2015 по 10.2025 (10 років 1 місяць)
Сімя Ресторанів Файного Міста, Мурава парк релакс, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Павло Лушней & Віталік Магденко

💼 Досвід роботи

Разом понад 25 років у ресторанній сфері.
Професійні шеф-кухарі, ресторанні консультанти з повним розумінням процесів — від запуску кухні до контролю фінансової ефективності.

Основні компетенції
•Повний цикл відкриття закладу з нуля: підбір і навчання кухарів, закупівля інвентарю, організація процесів, планування кухні та робочих зон, контроль food cost.
•Створення меню або повне оновлення діючого — від 1 до всіх позицій.
•Розробка страв з усіх категорій меню: холодних закусок, салатів, перших страв, піци, гарячих закусок, основних страв, гарнірів, страв з вогню, десертів, випічки, фуршетних страв, сезоних, спеціальних, додаткових, дитячих, бенкетних різних складностей, та адаптація меню під локальні продукти і формат закладу.
•Впровадження технологічних карт, стандартизація процесів, навчання персоналу.
•Робота з постачальниками: відбір, контроль якості, оптимізація закупівель.
•Вдосконалення існуючих меню, підвищення рівня кухні без зміни концепції.
•Організація внутрішньої структури кухні, контроль дисципліни, таймінгів і якості подачі.
•Практичний досвід керування рестораном — управління персоналом, закупівлями, меню, комунікація з власниками.
•Професійне навчання персоналу, стажування, проведення майстер-класів.
•Вирощування власних продуктів для ресторану (фермерський підхід до кухні).

Досягнення
•Відкрито 2 заклади у Вінниці та у Тернополі 2, включно з повним впровадженням меню та технологій.
•У одному з проєктів створено піцу з нуля: рецептура тіста, технологія, стандарти.
•Керівництво великими командами — одночасно понад 40 кухарів.
•Проведено понад 200 фуршетів, більшість з них виїзних.
•Організація великих банкетів, весіль, концертів понад 3000 осіб.
•Обслуговували Президента України, перша леді України, Прем’єр-міністра, та багато інших високопосадовців та зірок шоу-бізнесу.
•У процесі відкриття сімейного ресторану на 150 посадкових місць.

Кухні, якими володіємо
•Українська
•Італійська
•Іспанська
•Мексиканська
•Польська
•Американьська
•Пан азіатська
•Французька
•Fine dining

Формат співпраці
•Працюємо по всій Україні.
•Формати:
• консалтинг та аудит кухні
• запуск закладу з нуля
• створення або оновлення меню
• навчання кухарів і шефів
• організація роботи та контроль процесів
•Оплата — індивідуальна, залежно від масштабу та обсягу проєкту.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Знання і навички

  • Уміння працювати в режимі багатозадачності

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: