- Файл
Олександр
Бренд-шеф
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/15778096/
Завантажений файл
Файл містить ще 3 сторінки
Версія для швидкого переглядуЦе резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Ім’я Артамонов Олександр
Адреса Буковель, (Поляниця)
Східниця
Телефон (WhatsApp, [
Telegram, Viber)
E-mail [
Національність Українець
Країна народження Україна
Дата народження 16/ 10/ 1977
ДОСВІД РОБОТИ
Дати (від – до) 07.2024 – по теперішній час
Посада СЕО / Лідер команди «A Unit»
Основні види діяльності • Надання сформованих команд з шеф – кухарем
для постійної праці на діючому підприємстві
(ресторан або готельно – ресторанний комплекс).
Покращення існуючої ситуації з подальшим
вдосконаленням;
• Відкриття нового ресторану:
Розробка концепції, прорахунки орієнтовного
прибутку, ризиків, затрат;
Розробка брендбуку, дизайну приміщень в
відповідності до концепції;
Прорахунки необхідного обладнання, зі схемами
розміщення та комунікаціями;
• Розробка меню, проведення опрацювання, та
дегустацій; подальше впровадження, тестування та
вдосконалення, прорахунки калькуляційних та
технологічних карток;
Запуск ресторану з подальшим веденням;
• Система підтримки усіх команд.
Дати (від – до) 10.2023 – по теперішній час
Назва та адреса роботодавця «Phoenix» Готельно – Ресторанний комплекс
Ресторан «Golden Taurus»; ресторан «Phoenix» - Буковель,
Паляниця, вул. Прелуки 553
Ресторан «Hygge» - Східниця, вул. Бориславська 172
Посада Бренд - шеф
Основні види діяльності • Повна реорганізація ресторанів на підприємстві;
та обов’язки • впровадження систем контролю всіх підрозділів кухні
на діючих ресторанах: ведення графіків роботи
персоналу; контроль закупок продукції, праця з
постачальниками; АВС аналіз та оперативне
корегування меню (зміна позицій, введення сезонних,
акційних пропозицій)
• Розробка меню, проведення опрацювання, та
дегустацій; подальше впровадження, тестування та
вдосконалення
• Набір персоналу, навчання персоналу, проведення
мастеркласів для підвищеня рівня;
• Безпосередня участь у організації та проведенні
фестивалів, банкетів, кейтерингу;
• Контроль за станом обладнання, своєчасна зміна або
модернізація, для забезпечення безперервності
процесів виробництва;
• Планування та запуск нових ресторанів: складання
концепції, прорахунки необхідних площ, обладнання,
виробів з неіржавої сталі та інвентарю; прорахунки
кількості персоналу, ергономіки процесів; прорахунки
необхідних комунікацій, загальний вигляд і 3D
моделювання загального вигляду запланованого
закладу; розробка оригінального меню під
затверджений концепт з прорахунками
калькуляційних та технологічних карт.
Дати (від – до) 2.2023 – 10.2023
Назва та адреса роботодавця «Шахерезада» Готельно – ресторанний комплекс
Вінниця, Вул. Київська 91
Посада Шеф кухар
• Впровадження основного меню, сезонних доповнень,
Основні види діяльності меню для банкетів. Безпосередня участь в
та обов’язки приготуванні та видачі страв;
• Розробка технологічних та калькуляційних карт.
Розрахунок ціноутворення з огляду на аналіз ринку та
конкурентноспроможності;
• Набір персоналу, навчання персоналу, проведення
мастеркласів для підвищеня рівня;
• Повний контроль всіх процесів кухні
Дати (від – до) 10.2022 – 2.2023
Назва та адреса роботодавця «Мольфар» Готельно – ресторанний комплекс
Шаян, вул. Фіньова 10
Посада Шеф кухар
Основні види діяльності • Проектна робота по запуску нового ресторану
та обов’язки • Впровадження основного меню, сезонних доповнень,
меню для банкетів. Безпосередня участь в
приготуванні та видачі страв;
• Розробка технологічних та калькуляційних карт.
Розрахунок ціноутворення з огляду на аналіз ринку та
конкурентноспроможності;
• Набір персоналу, навчання персоналу, проведення
мастеркласів для підвищеня рівня;
• Повний контроль всіх процесів кухні;
• Підбір, прорахування необхідної кількості та
замовлення посуди та інвентарю;
• Підбір та підготовка персоналу;
• Безпосередня участь в приготуванні та видачі страв;
• Проведення інвентаризацій.
Дати (від – до) 05.2022 – 10.2022
Назва та адреса роботодавця «So&Da» Ресторан
Бердичів, сел. Райки, Райківський парк
Посада Шеф кухар
Основні види діяльності • Проектна робота по запуску нового ресторану
та обов’язки • Проектування кухні ресторану; прорахунки
необхідного обладнання та виробів з неіржавої сталі
• Складання меню, прорахунки калькуляційних та
технологічних карт;
• Прорахунки ергономіки процесів;
• Розрахунки необхідної кількості персоналу, складання
робочого графіку персоналу, чек листів.
Дати (від – до) 6.2020 – 01.2022
Назва та адреса роботодавця Josephine river services, Swiss river cruise operator
Круізний лайнер «Excellence Princess»
Посада Шеф – кондитер
Основні види діяльності • Розробка, впровадження, тестування та
та обов’язки вдосконалення різноманітних десертів згідно з меню,
приготування десертів;
• Контроль та замовлення продуктів на складі,
проведення інвентаризації
• Програма Exellence Gurme - проведення гастро-
вечорів, в команді з відомими мішленівськими шеф
кухарями різних країн
Дати (від – до) 05.2019 – 03.2020
Назва та адреса роботодавця Ресторан «Langenbrucker hof» Міттінген, Германія
Посада Шеф кухар
Основні види діяльності • Впровадження основного меню, сезонних доповнень,
та обов’язки меню для банкетів. Безпосередня участь в
приготуванні та видачі страв;
• Розробка технологічних та калькуляційних карт. Праця
з гостями, ведення банкетів;
• Закупка продукції;
• проведення інвентаризації.
Дати (від – до) 06.2017 - 05.2019
Назва та адреса роботодавця «Станиця» Ресторан, нічний клуб
Посада Директор/ шеф – кухар
Основні види діяльності • Запуск комплексу «під ключ» з 0
та обов’язки • Підготовка технічного плану та дизайну, з урахуванням
професійної необхідності
• Набір персоналу, навчання персоналу, проведення
мастеркласів для підвищеня рівня;
• Впровадження основного та банкетного меню,
сезонних доповнень, кейтерінгу
• Розробка технологічних та калькуляційних карток
• Вивчення конкурентоспроможності підприємства та
розробка і реалізація маркетингового плану
• Складання планів заходів, забезпечення вечірніх і
нічних шоу програм
• Управління персоналом, проведення навчання сервісу
• Підготовка первинної документації підприємства за
для подальшої обробки бухгалтерією, надання PnL -
звітів власнику
Дати (від – до) 10.2016 – 05.2017
Назва та адреса роботодавця «Trzy siódemki» ресторан
Miedzyzroje, вул. Ignacego Krasickiego, 8/ Польша
Посада Шеф – кухар
Основні види діяльності • Розробка та впровадження меню;
та обов’язки • Контроль закупки продукції та інвентаризація;
• Безпосередня участь у приготуванні страв.
Дати (від – до) 09.2015 – 10.2016
Назва та адреса роботодавця «Кайман» Ресторан
Парк перемоги
Посада Шеф – кухар/ керуючий ресторану
Основні види діяльності • Запуск нового ресторану;
та обов’язки • Створення оригінальної концепції, прорахунок і
купівля необхідного обладнання, інвентаря, посуду;
• Впровадження основного меню, сезонних доповнень і
банкетного меню; прорахунок калькуляційних та
технологічних карт;
• Набір та навчання всього персоналу;
• Ведення обліку рабочого часу, нарахування заробітної
плати, бонусів;
• Контроль закупки продуктів, та планових
інвентаризацій;
• Безпосередня участь в приготуванні та видачі страв
• Розробка та ведення маркетингового плану
Дати (від – до) 06.2014 – 08.2015
Назва та адреса роботодавця «Мега грінн» Торгово-розважальний центр
Вул. Богдана Хмельницького 137т,
Посада Бренд – шеф
Основні види діяльності • Запуск з «0» та подальше керування ресторанами
та обов’язки комплексу:
«Smeat» - гриль ресторан,
«Ніч» - Караоке ресторан,
«Часи» - Нічний клуб,
«GreenBeer» - ресторан-броварня (1500 посадочних
місць);
• впровадження систем контролю всіх підрозділів кухні
на діючих ресторанах: ведення графіків роботи
персоналу; контроль закупок продукції, праця з
постачальниками; АВС аналіз та оперативне
корегування меню (зміна позицій, введення сезонних,
акційних пропозицій);
• Розробка меню, проведення опрацювання, та
дегустацій; подальше впровадження, тестування та
вдосконалення;
• Набір персоналу, навчання персоналу, проведення
мастеркласів для підвищеня рівня;
• Прорахунки ергономіки процесів,
конкурентоспроможності ціноутворення;
• Контроль 120 співробітників;
• Оптимізація фонду заробітної плати, ведення
мотиваційної системи для персоналу;
• Праця з постачальниками, проведення і захист
інвентаризацій перед керівництвом;
• Розробка брендової форми для персоналу,
забезпечення необхідним інвентарем, та хоз товарами
на всіх ланках процесу.
Дати (від – до) 06.2012 – 06.2014
Назва та адреса роботодавця «Фамільний дом вкуса» мережа ресторанів (16 ресторанів)
Посада Бренд – шеф
Основні види діяльності • Запуск нових ресторанів мережі: аналіз ринку,
та обов’язки складання концепції, прорахунок майбутньої
прибутковості; розрахунки необхідної площі,
обладнання, схеми розташування, комунікацій і
потужностей, необхідної кількості персоналу; набір
персоналу, навчання та контроль подальшої праці,
влаштування майстеркласів;
• складання меню, прорахунки калькуляційних та
технологічних карток, впровадження, тестування і
запуск;
• проектування та налагодження всіх процесів;
• Контроль усіх діючих ресторацій: АВС аналіз,
моніторинг ринку споживачів, розробка маркетингової
політики та контроль конкурентоспроможного
ціноутворення;
• Впровадження сезонних змін і акційних пропозицій,
банкетів;
• Заснування та запуск «фабрики кухні», для
забезпечення ресторанів мережи полуфабрикатами та
десертами;
• Заснування кейтерінгової компанії;
• Запуск нових ресторанів мережі;
• Викладання у технікумі громадського харчування.
Мета – популярізація закладів, відбір перспективних
молодих кадрів, та набір іх в подальшому до закладів
мережі
Дати (від – до) 01.2010 – 06.2012
Назва та адреса роботодавця «Шато Славутич» ресторан – броварня
Майдан свободи 7, Харків
Посада Шеф – кухар
Основні види діяльності • Розробка меню, проведення опрацювання, та
та обов’язки дегустацій; подальше впровадження, тестування та
вдосконалення
• Впровадження новітніх методів приготування страв та
оптимізація процесів, що призвело до збільшення,
згідно зі звітами прибутку орієнтовно в 3,5 разів
• Проведення інвентарізацій
• Контроль конкурентоспроможності ціноутворення
• Безпосередня участь в приготуванні та видачі страв
• Організація та проведення великих кейтерінгових
заходів («Євро 2012» – харчування на головній площі
міста понад 50000 відвідувачів на протязі 21 доби;
організація фестивалю «Води», харчування біля 30000
відвідувачів на протязі 3 днів)
• Запуск власної студії «Кулінарна школа».
Дати (від – до) 01.2006 – 01.2010
Назва та адреса роботодавця «Да Вінчі» ресторанно – готельний комплекс преміум классу
Вул. Академіка проскури 1, Харків
Посада Кухар/ Шеф кухар
Основні види діяльності • Пройшов шлях від кухаря до шеф кухаря на момент
та обов’язки 2008 року;
• Приготування страв згідно з калькуляційними
картками;
• Створення та впровадження нового меню;
• Складання калькуляційних та технологічних карток
• Проведення виїзних заходів;
• Організація майстер-класів, та навчання кухарів;
• Безпосередня участь в процесах приготування та
видачі страв;
• Проведення інвентарізацій;
• Складання графіків роботи персоналу, оптимізація
витрат кухні ресторану.
Дати (від – до) 03.2003 – 01.2006
Назва та адреса роботодавця «Камелія» Ресторан
Вул. Каразіна 58/5, Харків
Посада Кухар
Основні види діяльності • Приготування страв згідно з калькуляційними картами
та обов’язки • Проведення переобліку
• Дотримання санітарних вимог
Дати (від – до) 04.2000 – 03.2003
Назва та адреса роботодавця «Старе місто» ресторан
Вул. Квітки Основ’яненка 12, Харків
Посада Кухар
Основні види діяльності • Приготування страв згідно з калькуляційними картами
та обов’язки • Дотримання санітарних вимог
Персональні якості:
Мовні навички:
Рідна мова Українська, Російська
Інші мови Англійська
Навички письму вільно
Вербальні навички вільно
німецька іспанська
Навички письму базово
Вербальні навички базово
Соціальні навички: Ярко вираженні лідерські здібності. Через працю в багато
мовних коллективах працівників різних країн напрацював
високий рівень коммунікації, легко знаходжу спільну мову і
розумію мотиви поведінки. Маю досвід викладача і гарно
вмію пояснити навіть складні процеси.
Організаційні навички: *високий рівень організаційних здібностей;
*вміння виконувати і тримати на контролі декілька задач
одночасно;
*вміння керувати часом;
*Пріоритезувати завдання;
*Делегувати обов’язки;
*систематизувати інформацію;
*ефективно співпрацювати з іншими членами команди та
вести моніторінг дедлайну;
Технічні навички: Microsoft office, ScetchUp (3D проектування і моделювання
інтер’єру, Айко, R Keaper
Освіта 2001 – Інститут сучасних професій
Кухар – кондитер
1999 – ХДАУ
Агроном, генетик, селекціонер
Курсы:
Майстер класи кондитерського мистецтва від французської
компаніі DGF
Повний курс Київської академіі Карвингу
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар
Київ -
Кухар
20000 грн, Львів -
Кухар
Дніпро -
Повар
35000 грн, Хмельницький, Буковель -
Кухар
Дніпро, Самар, Синельникове -
Сушеф
50000 грн, Київ