Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 липня 2022 PRO

Лариса

Технолог харчового виробництва (молочне), менеджер з продажу, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Мікробіолог(консультант-продавець)

з 09.2019 по 06.2022 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Анкар-Агро", Київ (забезпечення витратними матеріалами молочні господарства, заводи харчової промисловості)

Продаж продукції та технічна підтримка клієнтів, контроль документації та сертифікатів на товар.

Головний технолог

з 01.2019 по 05.2019 (4 місяці)
ПАТ" Етнопродукт", Бориспіль (Сільське господарство, молочне виробництво)

Контроль та управління виробництвом молочної продукції(молоко пастеризоване, кефір, йогурти,сметана,сири сичужні,масло солодковершкове);введення у виробництво йогурту; ведення технологічної документації та звітів.

Технолог

з 05.2013 по 10.2014 (1 рік 5 місяців)
ЧП, Благовіщенське (Готельно-ресторанний бізнес)

Виробництво молочної продукції (сметана, сир кисломолочний, бринза, сулугуні) ; разробка асортименту: кефір, ряжанка, йогурти ; разробка технологічних карт.

Технолог

з 05.2010 по 09.2012 (2 роки 4 місяці)
ООО"Азорель", с.Мухівці (Сільське господарство, тваринництво, виробництво молочної продукції)

Виробництво молочної продукції(бринза, сир кисломолочний, кисломолочні напої, сметана), ведення технологічної документації. Підготовка до атестації виробництва, розробка технологічних карт та інструкцій

Завідуюча лабораторією

з 05.2006 по 07.2008 (2 роки 2 місяці)
ТОВ"Немирів люкс", Немирів (виробництво мінеральної, питної вод та напоїв безалкогольних)

Проведення фізико-хімічного аналізу продукції, ведення лабораторної документації.Подготовка до акредитації лабораторії.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Технологія зберігання, консервування та переробки молока, Київ
Вища, з 2006 по 2010 (4 роки)

Вінницький політехнічний технікум

Виробництво жирів та жирозамінників, Вінниця
Середня спеціальна, з 2002 по 2006 (4 роки)

курси: лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, 3 розряд

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Пунктуальна, відповідальна, ціленаправлена, готова до навчання, без шкідливих звичок.
До переїзду та відряджень не готова.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: