Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 квітня 2017 PRO

Андрій

Старший бармен

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Інші країни, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 02.2017 по нині (7 років 2 місяці)
,,OLANDIA,,, Польща (Готель - Винярня)

Контроль бару, приготування алкогольних І без алкогольних напоїв, ведення каси, поглиблене вивчення виної справи. Так як є власна винярня.
Бармен шоу.

Бармен

з 08.2016 по 02.2017 (6 місяців)
FASHION CLAB, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів, інвентаризація, чистота бару.

Бармен

з 05.2015 по 08.2016 (1 рік 3 місяці)
"KAKADU CLUB", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи барменів, проведеня інвентаризації, складання барної карти(коктельне і алкогольне меню) Робота з алкоголем.

Старший бармен

з 07.2014 по 03.2016 (1 рік 8 місяців)
''SEVEN CLUB", . (Готельно-ресторанний бізнес)

Відповідаю за організацію роботи бару: забезпечення бару необхідним інвентарем, спілкування з постачальниками, підготовку посуду і напоїв в барі, забезпечення належних умов зберігання алкогольних і безалкогольних напоїв, облік і «зняття каси», складання барной карти, коктельної карти. Приготування різноманітних коктейлів. Організацію роботи барменів, навчання барменів правилам гостинності. Підтримка позитивного іміджу бару. Пожвавлення обстановки у барі використання елементів флейрінга (жонглювання), бармен-шоу в роботі. Робота з претензіями і побажаннями відвідувачів.

Бармен

з 04.2013 по 09.2014 (1 рік 5 місяців)
Reikartz (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення касової дисципліни, закритя зміни.
Приготування алкогольних і б/а коктейлів, а також приготування кавових напоїв.
Інвентризація товару, і замовлення.
Досконале знання елітних напоїв (на основі чого і як виготовляється).

Бармен

з 10.2012 по 04.2013 (6 місяців)
готель ''Галактика'' (готельно-рестораний комплекс)

Бармен-офіціант

з 06.2012 по 10.2012 (4 місяці)
(Gdansk) AZS COSA Hotel ,,Gallion,, tel.+480583248100, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кавових напоїв, алкогольних та
б/а коктейлів, досконале знання елітних
напоїв, розрахунок гостей готівковий і
безготівковий...

Освіта

ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму

Кухар-офіціант, Львів
Середня спеціальна, з 2009 по 2012 (2 роки 8 місяців)

Теоретичні знання по спец-предметах таких як: Технологія приготування їжі, організація обслуговування закріплялися практично, працювавши кухарем і офіціантом у готелі ,,перлина,,

Додаткова освіта та сертифікати

Школа барменів ,,Promix,, Львів (історія напоїв, міксологія, бариста, спідміксінг, flair)

12.2012 - 02.2013

Знання і навички

Карвінг (художня нарізка фруктів) Флейрінг

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — просунутий
  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно

Рекомендації

  • Кирилов Володимир

    Кирилов Володимир

    Директор

    Контактні дані приховані
  • Дацьо Михайло Юрійович

    Дацьо Михайло Юрійович

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

-Відвідую семінари з барної справи.
-Зацікавлений міксологією, молекулярною міксологією, різноманітною подачою коктейлів.
-Робота з R-keeper. (Xpos, Компас, Servio).
-Маленьке відео з бармен-шоу за силкою: http://[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
http://[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
-Водій категорії ,,B,,

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: