Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 серпня 2023 PRO

Денис

Су-шеф

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-Шеф

з 09.2021 по 11.2021 (2 місяці)
Ресторан «Уголек», Київ (Сокращение. В компании просели продажи.)

Процесс роздачи.

з 02.2021 по 09.2021 (7 місяців)
Ресторан «Чанг», Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

з 04.2020 по 01.2021 (9 місяців)
Рестораны, Київ (В 2020-м году, в связи с пандемией, и тотальным локдауном в первом полугодии, сменил несколько ресторанов.)

Повар, после Су-шеф

з 09.2018 по 03.2020 (1 рік 6 місяців)
Ресторан «Эгоист», Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Процесс паста; процесс хоспер

з 02.2018 по 07.2018 (5 місяців)
Ресторан “SENATOR”, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф повар

з 11.2016 по 12.2017 (1 рік 1 місяць)
Ресторан "MODERN GARDEN", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 05.2016 по 08.2016 (3 місяці)
Ресторан "ОЛИМПИЙСКИЙ", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Старший повар

з 05.2015 по 05.2016 (1 рік)
Ресторан здорового питания "MODERN GARDEN", Киев (Диетическое и здоровое питание)

Формирование заявок на продукты, контроль качества получаемой продукции, непосредственное приготовление и выдача блюд в зал

Старший смены

з 04.2010 по 07.2015 (5 років 3 місяці)
ресторан "Leo", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

контроль работы персонала; выдача блюд в зал; составление и контроль закупок;

Повар; Старший повар; Су-Шеф

з 04.2005 по нині (19 років)
Рестораны, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Общий стаж 16 лет.

Освіта

КВПУШПМ

Повар-кондитер, Киев
Середня спеціальна, з 2004 по 2006 (1 рік 10 місяців)

Додаткова інформація

есть навыки составления калькуляционных карт; имею организационные способности; есть опыт работы на выездных банкетах,численностью до 10 000 чел.; знание европейской,русской и украинской кухни.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: