Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 липня 2019

Ольга

Керівник, економіст, аналітик, фінансист, менеджер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник з продажів продуктів споживчого кредитування

з 10.2017 по 05.2018 (7 місяців)
ПАТ" Альфа-Банк", Николаев (Николаевская обл.) (Фінанси, банки, страхування)

Ефективне управління, організація, систематичний аналіз, контроль та координація роботи 9-ти інформаційно консультаційних центрів споживчого кредитування в Миколаївському та Херсонському регіонах; табелювання фахівців (18 фахівців в підпорядкуванні), контроль виконання планових показників. Планування та організація роботи інформаційно консультаційних центрів банку.
Контроль виконання плану продажів. Самостійний пошук потенційних партнерів - нових клієнтів Банку для активного кредитування; підготовка звітності стосовно даних каналів.
Забезпечення виконання планових показників на кожному з інформаційно консультаційних центрів банку, постановка цілей продажів і контроль їх виконання. Пошук, навчання, розвиток і мотивація співробітників, закріплення наставників за новими фахівцями. Забезпечення якісного обслуговування клієнтів банку та формування розуміння персоналом важливість кожного клієнта для банку. Контроль ефективності роботи персоналу. Відповідальність за результати свої та своєї команди.

Керівник Регіонального центру

з 02.2016 по 02.2017 (1 рік)
ТОВ"Мікрокредитний центр БМ", Николаев (Николаевская обл.) (Фінанси, банки, страхування)

Управління ввіреною філією; консультування клієнтів; залучення нових клієнтів та робота на утримання існуючих; планування рекламних промо-акцій; продаж кредитних та страхових продуктів; формування пакету документів для оформлення кредиту та страховки; контроль якості обслуговування клієнтів; збір планових платежів за кредитними угодами; робота з прострочкою - софт і хард коллекшн; бізнес-планування та розвиток продажів; розробка і реалізація політики продажів компанії; розробка стратегії розвитку нових та існуючих напрямків; розробка плану продажів і забезпечення його виконання; набір персоналу, координація діяльності, розвиток і навчання співробітників.

Головний експерт(заст.начальника відділення)

з 11.2015 по 01.2016 (2 місяці)
ПАТ "Райффайзен банк Аваль", м.Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

Консультування клієнтів; залучення нових клієнтів та робота на утримання існуючих; продаж банківських продуктів; формування пакету документів для оформлення кредиту, депозиту та інших банківських продуктів ; участь в активних продажах банківських продуктів: кредити, депозити, поточні рахунки, картки, мобільний та інтернет банкінги, накопичувальне страхування життя; аналіз кредитних заявок; формування та відправка пакету документів до архіву; функції контролера; перевірка документів; оформлення платіжних доручень, в разі відсутності начальника відділення виконання всіх його обов'язків.

Провідний економіст

з 11.2014 по 09.2015 (10 місяців)
ПАТ "Райффайзен банк Аваль", Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

Консультування клієнтів; продаж банківських продуктів; формування пакету документів для оформлення кредиту клієнту та інших банківських продуктів; участь в активних продажах банківських продуктів: кредити, депозити, поточні рахунки, картки; аналіз кредитних заявок і пакету документів для кредитних справ.

Старший касир

з 12.2013 по 11.2014 (11 місяців)
ПАТ "Райффайзен банк Аваль", Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення касових операцій з готівковими коштами та цінностями; валюто-обмінні операції; видача готівки (національної та іноземної валюти) за платіжними картками та їх поповнення; прийом платежів та обслуговування поточних рахунків фізичних осіб; погашення відсотків та кредитів наданих фізичним особам; продаж дорожніх чеків; здійснення грошових переказів «Аваль-Експрес», «Western Union» і Unistream; продаж банківських металів.

Контролер-касир

з 08.2012 по 12.2013 (1 рік 4 місяці)
МРВ АТ "БРОКБІЗНЕСБАНК", Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

Приймання готівки національної та іноземної валюти від фіз. та юр. осіб; видача готівки нац та ін валюти клієнтам з їх рахунків за видатковими касовими документами чи із застосуванням платіжних карток; видача та відправка переказів;валюто-обмінні операції; завантаження та розвантаження ПТКС; приймання платежів від населення; проведення платежів;ін. касові операції на видачу та внесення готівки.

Контролер-касир

з 04.2008 по 04.2009 (1 рік)
АТ "ІМЕКСБАНК ", Николаев (Николаевская обл.) (Банківська,фінансова,аналітична)

Приймання готівки національної та іноземної валюти від фіз. та юр. осіб; видача готівки нац та ін валюти клієнтам з їх рахунків за видатковими касовими документами чи із застосуванням платіжних карток; видача та відправка переказів;валюто-обмінні операції; завантаження та розвантаження ПТКС; приймання платежів від населення; проведення платежів;ін. касові операції на видачу та внесення готівки.

Освіта

НУК ім. адмірала Макарова

Економіка підприємства, Миколаїв
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ВПУ # 21

С 2004-2008гг

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Неофіційно працювала помічником бухгалтера і комірником 2 роки.
В обов'язки входило: допомога в проведенні звірок по взаєморозрахунках з клієнтами, формування прибуткових і видаткових накладних, ведення обліку первинних документів по ТМЦ, поточної документації і договорів; прийом, видача, переміщення, зберігання ТМЦ на складі, здійснювала комплектацію замовлень за накладними, контроль доставки ТМЦ, брала участь в інвентаризації та ревізіях.


Особисті якості:
Грамотність, комунікабельність, пунктуальність, уважність, стресостійкість, маю організаторські здібності, швидко вчусь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: