Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 грудня 2022 PRO

Юрій

Начальник відділу, цеху, виробництва, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Київ, Кременчук, Львів, Одеса, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

З 2017 р. у зв'язку з консервацією та повним скороченням штату установки вторинної перегонки світлих нафтопродуктів, переведений оператором технологічної установки ГФУ 5-го розряду.

з 07.1991 по нині (32 роки 9 місяців)
ПАТ "Укртатнафта", Кременчук (Переробка нафти та нафтопродуктів)

З 2017р. у зв'язку з консервацією та повним скороченням штату установки вторинної перегонки світлих нафтопродуктів, переведений оператором технологічної установки ГФУ 5-го розряду.
З 2010р. по 2016р. працював начальником технологічної установки вторинної перегонки світлих нафтопродуктів виробництва №1 ПАТ «Укртатнафта».
З 2009р. по 2010р. працював замісником начальника технологічної установки ГК-3/1 №2 АТ-2 виробництва №1 ПАТ «Укртатнафта».
З 2003р. по 2009р. працював начальником технологічної установки ГК-3/1 №2 АВТ-3 виробництва №1 ПАТ «Укртатнафта».
З 1991р. по 2003р. працював оператором технологічної установки ГК-3/1 №1 АТ-1 виробництва №1 ПАТ «Укртатнафта» 5-го розряду.


Керівництво виробничо-господарською діяльністю установки. Забеспечував виконання планових завдань по виробництву продукції, згідно вимог ДСТУ, СТП, ТУ, ефективне використання виробничих потужностей, витрат енергоносіїв. Визначав об'єм ремонтних робіт, складав графіки проведення планово-попереджувальних ремонтів та контролював їх виконання, складав дефектні відомості на поточний та капітальний ремонти установки, окреме обладнання.
Складав та вносив зміни в паспорти обладнання, а також переоформлював їх після ремонту, заміни або модернізації. Забезпечував та контролював безпечну експлуатацію комунікацій, будівль та споруд, обладнання, трубопроводів, вентиляційних систем, опалення приміщень.
Проводив підготовку обладнання, в т.ч. теплоенергетичного до ремонтних робіт, оформлював та видавав виконавцям наряди-допуски на проведення ремонтних та газонебезпечних робіт, а також дозволи на проведення вогненебезпечних робіт, складав та подавав заявки на реагенти, запчастини, матеріали, спецодяг і т.п.
Керував пуском та зупинкою технологічної установки.
Проводив інвентеризацію основних засобів установки та складав акти ввода - списання обладнання та матеріалів.
Розробка та впровадження проектів по модернізації установки.
Виконував табелювання персоналу установки.

Освіта

Дніпропетровський Український державний хіміко – технологічний університет

Хімічна технологія палива та вуглицевих матеріалів, Дніпро (Дніпропетровськ)
Вища, з 1994 по 2000 (6 років)

Освіта: 1986-1989рр. – м. Кременчук СПТУ-19 по спеціальності «Оператор технологічних установок з умінням виконувати роботу приладиста» та здобув кваліфікацію оператора технологічних установок 5-го розряду;
1991-1994рр. – Дніпродзержинський хіміко – технологічний технікум по спеціальності «Технічне обслуговування та ремонт обладнання підприємств хімічної та нафтогазопереробної промисловості» та здобув кваліфікацію молодшого спеціаліста техніка - механіка (червоний диплом);
1994-2000рр. – Дніпропетровський Український державний хіміко – технологічний університет та здобув повну вищу освіту по спеціальності «Хімічна технологія палива та вуглицевих матеріалів», кваліфікація спеціаліста хімічної технології та інженерії.
2005- 2007 рр. - Кременчуцький державний політехнічний університет та здобув другу вищу освіту по спеціальності «Менеджмент організацій», кваліфікація менеджер - економіст.

Додаткова освіта та сертифікати

Нац. універ. "Львівська політехніка". Спеціальність "Виробництво палива, мастил, спецпродуктів".

2003р.

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet AutoCAD ISO ДСТУ ЄСКД Керівництво виробничо-господарською діяльністю установки.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: активна життєва позиція, вміння швидко та якісно виконувати поставлені завдання, здатність до навчання, відповідальність, висока працездатність, організованість, бажання працювати, результативність, стійкість до стресів. Не курю.
Пройшов навчання, атестацію та здобув наступні посвідчення:
- посвідчення в знаннях Правил будови та безпечної експлуатації посудин що працюють під тиском.
- посвідчення в знаннях Правил будови та безпечної експлуатації теплових установок та мереж.
- посвідчення в знаннях Правил будови та безпечної експлуатації трубопроводів пара та гарячої води.
- посвідчення допуска на роботу з електроустановками напругою до 1000 В (група с електробезпеки – ІІІ).
- посвідчення в знаннях Правил охорони праці та безпечної експлуатації технологічних трубопроводів
- посвідчення в знаннях Правил будови та безпечної експлуатації під'йомників».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: