Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 січня 2024 PRO

Лілія

Керуючий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Операційний менеджер мережі

з 01.2024 по нині (3 місяці)
MA Pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Project manager

з 04.2021 по 10.2021 (6 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс «Скіфія», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль та оновлення комплексу згідно розробленого брендбуку
-консультація при виборі інвентарю та обладнення
-оновлення стандартів, пошук персоналу та навчання згідно стандартів
-оновлення ландшафту
- пошук та контроль роботи постачальників з вироблення зовнішньої реклами
- контроль роботи чотирьох точок - піцерія ( до 120 осіб посадка), ресторан - ( до 100 осіб посадка) , готель та банкетний зал з вмісткістю до 300 осіб
- консультація та допомога у виборі програми для автоматизації роботи в ресторані
- контроль роботи підрядників згідно домовлених дедлайнів
- налаштування роботи кухні
- закупівля посуду , її необхідної кількості для безперебійної роботи закладів
-контроль належного рівня обслуговування споживачів та правил роботи закладу в цілому;
-Ведення облікової, статистичної та іншої встановленої звітності.

Restaurant Director

з 04.2019 по 01.2024 (4 роки 9 місяців)
Ресторан Мон Шеф, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Планування фінансової і господарської діяльності
ресторану
-Планування бюджету
-Організація успішної роботи ресторану
-Набір персоналу
- Контроль якості обслуговування
- Контроль виконання санітарних норм
- Написання стандартів роботи для працівників
- Контроль та моніторинг роботи з постачальниками
- Дотримання food cost
- Впровадження КРІ

Event manager

з 09.2018 по 05.2019 (8 місяців)
Edem Resort Medical & SPA, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер з організації заходів

з 06.2017 по 01.2020 (2 роки 7 місяців)
Івент агенція "Оваціо", Львов (Маркетинг, реклама, PR)

Restaurant Manager

з 09.2015 по 10.2018 (3 роки 1 місяць)
Ресторан Mon Chef, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

з 04.2015 по 09.2015 (5 місяців)
ПАТ ТГК "Дністер", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Львівський Університет Внутрішніх Справ

Менеджмент та безпека бізнесу, Львів
Вища, з 2019 по 2024 (5 років)

Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості

Готельне та ресторане обслуговування, Львів
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (2 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Event агенція "Ovatio"

2016 рік 2дені

"Управління рестораном" Олександр Мусатов

2014 рік 2дені

"Ораторське мистецтво"

2015 рік 1день

Інтенсивний тренінг "Шпаргалка ресторатора" від Дмитра Борисова

1 денний

NewBiz School , контент мейкер

2021р, 3 місяці

NewBiz culture, експертність в соцмережах

2021р, 3 місяці

NewBiz school, ProStories

2022р, 3 місяці

Projector - Project Management

4 місяці
Сертифікат

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Adobe Photoshop Internet Explorer MS Access Opera Mozilla Firefox Бітрікс24 Google Chrome КОМПАС Google Docs Adobe Google Sheets Google SERVIO Gmail TeamViewer

Знання мов

  • Польська — початковий
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Член Української рестораної Асоціації
Ребрендинг ресторану
Контроль залу, сервісу обслуговування
Вирішення конфліктних ситуацій з гостями
Навчання персоналу та контроль за роботою сервісу, розробка та впровадження посадових інструкцій працівникам залу, оновлення стандартів
Контроль проведення інвентаризацій, контроль за дотриманям санітарних норм
Впровадження методів продаж, проведенння тренінгів
Кадрова реорганізація працівників
Робота з foodcost, робота над оптимізацією кухні, розробка нових меню.
Цілеспрямована, комунікабельна, порядна, пунктуальна. Готова навчатись і допомагати. Вмію працювати на результат та мотивувати команду. Постійний контролювання і поліпшення якості роботи працівників закладу. Завжди працюю на результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: