Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 січня 2024 PRO

Олександр

Інженер з охорони праці, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор пакувальних автоматів

з 05.2023 по нині (11 місяців)
Асканія FMCG, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Налаштування дозатора для розливу соусів, розлив продукту,оформлення замовлення, організація робочого процесу

Комірник комплеткувальник

з 12.2022 по 04.2023 (4 місяці)
Замел, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Комплектувальник, комірник,вантажник,сортувальник (електротовари.) Збір заказів по накладних.

Приймальник

з 01.2022 по 09.2022 (8 місяців)
Нова пошта, Київ (Транспорт, логістика)

Комплектувальник та приймальних товарів. Видача товарів .

Оператор пресу

з 05.2016 по 03.2017 (10 місяців)
ДП Вітаут, Ратне (Хімічна промисловість, фармацевтика)

працівник з виготовлення фанери , на пресах високого тиску

Инженер по охране труда

з 09.2010 по 08.2016 (5 років 11 місяців)
терцентр, ратно (Державні організації)

1.Здійснюєю контроль за додержанням у підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативних актів з охорони праці, за наданням робітникам встановлених пільг і компенсацій за умовами праці.
2.Вивчаю умови праці на робочих місцях, готую і вношу пропозиції щодо розроблення і упровадження більш досконалих конструкцій обгороджувальної техніки, запобіжних і блокувальних пристроїв, інших засобів захисту від впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів.
3.Беру участь у проведенні перевірок, обстежень технічного стану будівель, споруд, устаткування, машин і механізмів, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-технічних пристроїв санітарно-побутових приміщень, засобів колективного та індивідуального захисту працівників, визначенні їх відповідності вимогам нормативних правових актів з охорони праці і у разі виявлення порушень, які створюють загрозу життю і здоров’ю працівників або можуть привести до аварії; вживає заходів щодо припинення експлуатації машин, устаткування і виконання робіт у цехах, на дільницях, на робочих місцях.
4.Разом з іншими підрозділами підприємства проводить роботу з атестації та сертифікації робочих місць і виробничого устаткування на відповідність вимогам охорони праці.
5.Берe участь у розробленні заходів щодо запобігання професійним захворюванням і нещасним випадкам на виробництві, поліпшення умов праці і доведення їх до вимог нормативних правових актів з охорони праці, а також надає організаційну допомогу з виконання розроблених заходів.
6.Контролює вчасне проведення відповідними службами необхідних випробувань і технічних оглядів стану устаткування, машин і механізмів, дотримання графіків вимірів параметрів небезпечних і шкідливих виробничих факторів, виконання приписів органів державного нагляду і контролю за додержанням чинних норм, правил і інструкцій з охорони праці, стандартів безпеки праці у процесі виробництва, а також у проектах нових виробничих об’єктів та тих, що реконструюються, бере участь у прийманні їх до експлуатації.
7.Бере участь у розгляді питання про відшкодування роботодавцем шкоди заподіяної працівникам каліцтвом, професійним захворюванням або іншим пошкодженням здоров’я, пов’язаним з виконанням ними трудових обов’язків.
8.Надає підрозділам підприємства методичну допомогу у вкладанні переліків професій і посад, відповідно до яких працівники мають проходити обов’язкові медичні огляди, а також переліки професій посад, відповідно до яких на основі чинного законодавства надається компенсація та пільги за важкі, шкідливі або небезпечні умови праці; під час розроблення і перегляду інструкцій з охорони праці, стандартів підприємства, системи стандартів безпеки праці; з організації інструктажу, навчання і перевірки знань працівників з охорони праці.
Проводить вступні інструктажі з охорони праці з усіма, хто приймається на роботу.

Освіта

ВМУРоЛ"Україна"

Соціальна ротоба, Київ
Вища, з 2012 по 2013 (9 місяців)

Кафедра соціальної роботи і педагогіки здійснює підготовку фахівців, які працюватимуть у сфері соціального управління та допомагатимуть соціально незахищеним верствам населення. Випускники кафедри працевлаштовуються у державних центрах і службах соціальної роботи, осередках соціального захисту та допомоги, соціального забезпечення, комісіях у справах неповнолітніх, центрах працевлаштування.

ЛІРоЛ Університету Україна

Соціальна робота, Луцьк
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

галузь наукових знань, академічна дисципліна та професійна діяльність, спрямована на підтримання і надання кваліфікованої допомоги будь-якій людині, групі людей, громаді, що розширює або відновлює їхню здатність до соціального функціонування, сприяє реалізації громадянських прав, запобігає соціальному виключенню.[1]

Соціальна робота як фахова діяльність є взаємопов'язаною системою цінностей, теорії і практики, її місія полягає в наданні людям можливості якомога повніше розвивати власний потенціал, збагачувати своє життя та попереджувати виникнення дисфункцій[2].

Це система теоретичних знань і заснована на них практика й політика, яка має на меті забезпечення соціальної справедливості шляхом наснаженнящо це означає? і підтримки найменш захищених верств суспільства та протидії факторам соціального виключення.[3]

Соціальна робота — це практична діяльність, що відбувається у складному, змінному середовищі. Використовуючи теорії людської поведінки та соціальних систем, соціальна робота виникає там, де має місце взаємодія людей з їхнім оточенням.

Додаткова освіта та сертифікати

навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності волинської області

2014, 1 місяць

Знання і навички

Компютерні навички

Знання мов

Польська — середній

Додаткова інформація

Фізично здоровий молодий, енергійні,комуникабельний хлопець.Вміння працювати з колективом . Без шкідливих звичок .
Наявність закордоного паспору.
Посвідчення тракториста - машиніста категорії "В" з 2008 року. Посвідчення водія категорії В. С.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: