Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 березня 2022

Володимир

Шеф-повар, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 01.2005 по нині (19 років 3 місяці)
ПП, Україна (ресторано готельний бізнес)

Ресторан Вілла Роза Хмельницкий, ресторан Мисливський Курень Хмельницький, ресторан Містер Чарлі Хмельницкий, ресторан Демаджеро Львів, кафе У Кіма Львів, Готельно рестораний комплекс Грецька Долина смт Вітівці траса Хмельницьк Львів, ресторан Ренесанс Киев, Окей кафе Хмельницький.Озеро Вита Закарпаття
Кафе Офшор Рені
Тел [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Додаткова інформація

Особисті данні
Прізвище Ім’я Побатьокові: Лисоконь Володимир миколайович
Стать: чоловіча
Дата народження: 21.01.1985
Громадянство: Україна
Місце проживання: Одеса
Контактна інформація (телефон, електронна пошта): [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Побажання до місця роботи:
Посад: Шеф-кухар
Область діяльності: ресторан
Тип зайнятості: Повний день
Стаж роботи: 14років
Персональні навички:
Управління персоналом, навчання персоналу, розробка меню, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, приготування страв(VIP-рівень), закупка продуктів,контроль обслуговування, проведення банкетів, виїзне обслуговування, вміння працювати в колективі, звітність)
Освіта:
ХПТУ № 24, диплом з відзнакою,денне відділення, по спеціальності: повар-кондитер.
ХТЕК, диплом з відзнакою, заочне відділення, по спеціальності: технік-технолог підприємств громадського харчування.
ОНАПТ, диплом з відзнакою, заочне відділення, по спеціальності: інженер технолог підприємств громадського харчування.
Іноземна мова:
Англійська(початковий рівень), руський язык(високий рівень)
Додаткові відомості
Сімейний стан: одружений
Діти: син
Про себе: Цілеспрямований, пунктуальний, стресостійкий, комунікабельний, акуратний, відповідальний. Досвід проведення майстер класів, виїзного обслуговування та приготування страв на залі в присутності гостів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: