Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 березня 2018

Юлия

Технолог, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Одесская национальная академия пищевых технологий

Технология консервирования и переработки молока, технолог, Одесса
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Хименюк Юлія Ігорівна

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
АдресаУкраїна, м. Вінниця, вул. Червноармійська 50/65
Email[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Тел. М.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСОБИСТІ ДАНІ
Дата народження29 квітня 1986 р
Місце народженняУкраїна, смт. Крижопіль Вінницької обл..

ОСВІТА:
2004-2008Одеська національна академія харчових технологійБакалавра.
Харчова технологія та інженерія
2008-2009Одеська національна академія харчових технологійСпеціаліст
Технологія зберігання, консервування та переробки молока



Трудовий стаж:
Практика в процесі навчання
1.м. Житомир ПАО «Житомирский маслозавод» — компания «Рудь»;
2.м. Вінниця ВАТ Вінницький міський молочний завод,
Трудовий стаж:
1. 2009-2010Контролер харчової продукції третього розряду, служба контролю якості ВАТ ВКФ «Рошен»м. Вінниця
2. 08.2010-12.2010Переведена контролером харчової продукції по четвертому розряду, служба контролю якості ПАТ ВКФ «Рошен»м. Вінниця
3. З 16.04.13ТОВ «Хлібна Країна», головний технолог м. Вінниця

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
1.Робота з нормативною базою (технологічні інструкції таДСТУ, ГОСТи);
2.Виконання аналізів на лабораторному устаткуванні(аналіз готових виробів та н/ф);
3.Розробка та впровадження нових рецептур продукції на виробництві .
4.Організація технологічного процесу (робочі інструкції, технологічні карти)
5. Учасник семінарів на теми : «Сучасні вимоги до безпечності та якості продукції», «Впровадження та сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості у відповідності з принципами НАССР та вимогами ДСТУ ІSO22000:2007», «Внутрішній аудит системи управління якістю при проведення вимірювань вимірювальною лабораторією».

Навички:
•Українська, російська - вільно
•Англійський – середній (зі словником)
•Впевнений користувач ПК

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ : Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: