Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 квітня 2021 PRO

Николай

Шеф-повар, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ, Ковель, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-Повар

з 01.2017 по 03.2021 (4 роки 2 місяці)
Viking SA, Париж (Туристический судна)

Шеф-Повар

з 02.2011 по 12.2016 (5 років 10 місяців)
A-ROSA, Щвейцария (Щвейцарска туристическая судна)

Как Шеф-повар туристическая судна я отвичал за качесто на всю что нада приговится за 200 гостей и 50 чоловека екипаж,как обед байил на Буфет,а ужен Гурме-кухня,как Гурме ето не толко качесто а и как въглядит то кушали гостей.На кухне работали 25 повара като за всех отвичал я организаия работа,качесво и чистота ето всю байили мой обязаности.Специалност:Европейская кухня(Френская,Италианская,Немецкая,Испанская)

Шеф-повар

з 01.2008 по 11.2010 (2 роки 10 місяців)
Iberostar (Гостилници,ресторанти и Круйзни судни)

Работал как шеф-повар год на Круйзна суда "Grand Voyadger" там у нас байили 1500 пасажеров и над 250 екипаж, год работал су-шеф в гостилнице Iberostar royal Cristina-Palma de Majorca и полгод как Шеф-повар в гостилнице Iberostar Sunny Beach Resort

Повар и Су-шеф

з 12.2005 по 10.2007 (1 рік 10 місяців)
Princess Cruises (Круйзная судна)

Полгода работал как повар на корабль Caribbean Princess,потом повишили и уже второй и третий контракт работал как Су-шеф.На ета судна пасажеров уже байили до 3000,а екипаж почти 1000

Су-шеф

з 05.2003 по 11.2005 (2 роки 6 місяців)
Радисън Блу-Болгария (Отели и ресторанти)

Су-шеф и Шеф-Повар

з 02.2000 по 05.2003 (3 роки 3 місяці)
Happy Bar and Grill (Верига Ресторанти)

Повар

з 11.1998 по 02.2000 (1 рік 3 місяці)
Гранд Хотел Димят-Варна (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

техникум по туризам-Варна

Технология на еда, Варна-Болгария
Вища, з 1992 по 1998 (5 років 9 місяців)

Знання мов

  • Болгарська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий
  • Українська — початковий

Додаткова інформація

PERSONAL INFORMATION
Nikolay Kateliev Kolev

“Momina Salza” 2 str fr.2 app.5 ,VARNA-9000, BULGARIA

+359/892314132

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
если на телефоний номер не отвичаю,пожалуста отправите мне e-mail,потому что я очен часто зад границу:)


WORK EXPERIENCE
Viking SA 01/01/2017-01/03/2021
A-ROSA AQUA 05/03/2013-01/12/2016 Chef Cook
A-ROSA AQUA 11/03/2012-30/ 11/2012 Chef Cook

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: