Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 вересня 2023 PRO

Яніна

Фінансовий директор, головний бухгалтер, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер групи компаній

з 09.2018 по нині (5 років 7 місяців)
ТОВ "ВУТМАРК-УКРАЇНА", Дніпро (виробництво та оптова торгівля електродами, дротом, металопрокатом)

Організація ведення податкового, управлінського та бухгалтерського обліку у виробництві та оптовій торгівлі електродами, дротом та металопрокатом, податкове та фінансове планування, бюджетування, планування грошових потоків, Cash Flor, податкова та фінансова звітність з П(С)БО та МСФЗ, формування собівартості готової продукції, зовнішньоекономічна діяльність, включаючи зони з низькою юрисдикцією (імпорт, експорт), кредитні операції (факторинг, кредитна лінія, овердрафт), банківські гарантії, фінансовий лізинг. Організація розблокувань ПН/РК. Робота з банками та контролюючими органами, підготовка планових та позапланових документальних перевірок контролюючих органів, включаючи Інспекцію з праці. У підпорядкуванні 6 осіб. Облікова програма - 1С:8.3 УПП, 1С.8.3 УТП.

Фінансовий директор - Головний бухгалтер

з 05.2017 по 08.2018 (1 рік 3 місяці)
ТОВ «НОРДІСК», Днепр (металообробка та оптова торгівля металовиробами для залізничного транспорту)

Організація та ведення управлінського, податкового та бухгалтерського обліку у виробництві та оптовій торгівлі металовиробами, платіжний календар, P&L, Cash Flor, бюджетування, фінансове та податкове планування, управлінська, податкова та фінансова звітність з П(С)БО, оформлення договорів з покупцями та постачальниками/підрядниками, у т.ч. ЗЕД-договору, валютні операції (імпорт), включаючи зони з низькою юрисдикцією, кадровий облік та діловодство, кредитні операції (овердрафт), Клієнт-Банк, робота з банками та контролюючими органами, розблокування заблокованих податкових накладних (оформлення документів та подання через ПЗ) М.Е.Doc" на розблокування заблокованих ПН та РК, включаючи оформлення та подання скарг). У підпорядкуванні 2 особи. Облікова програма - 1С:Бухоблік 8.3

Головний бухгалтер

з 10.2015 по 05.2017 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "ТВК «ГАММА», Дніпро (оптова торгівля метизними виробами)

Основні обов'язки: організація та ведення податкового, бухгалтерського та управлінського обліку в оптовій торгівлі металовиробами, давальницька сировина, формування податкової та фінансової звітності з П(С)БО, податкове планування, платіжний календар, валютні операції (експорт), кредитні операції (овердрафт), банківські гарантії, факторинг, Клієнт-Банк, кадровий облік та діловодство, оформлення планових та позапланових документальних перевірок. Робота з банками та контролюючими органами, У підпорядкуванні 8 осіб. Облікова програма "1С 8.2: Управління торговим підприємством" (УТП).

Фінансовий директор - Головний бухгалтер

з 10.2004 по 07.2015 (10 років 9 місяців)
ТОВ «НВП «ЮГОМЕТ», Дніпро (Загальнобудівельні роботи, генеральний підряд у будівництві)

Основні обов'язки: організація та ведення управлінського, бухгалтерського та податкового обліку у будівництві, податкова, управлінська та фінансова звітність з П(С)БО, фінансове та податкове планування, платіжний календар, Cash Flor, бюджетування, формування собівартості будівельно-монтажних робіт (БМР) , упр.облік витрат у розрізі об'єктів та видів БМР, оформлення договорів із Замовниками, постачальниками (матеріалів, робіт/послуг) та субпідрядниками, робота з банками та контролюючими органами, оформлення планових та позапланових документальних перевірок контролюючих органів, включаючи Інспекцію з праці. У підпорядкуванні 4 особи. Облікова програма "1С 7.7: Підрядник будівництва".

Провідний бухгалтер

з 10.2001 по 10.2004 (3 роки)
ТОВ «Підприємство «Автоснабсервіс» (Корпорація «АГРО-СОЮЗ»), Дніпро (Оптова торгівля запчастинами)

Основні обов'язки: ведення бухгалтерського обліку робіт/послуг в оптовій торгівлі запчастинами, облік отриманих податкових накладних з робіт/послуг (н.к.), управлінський облік усіх витрат корпорації, включаючи філії, статистична звітність, оформлення договорів (типових) з постачальниками робіт/ послуг.

Головний бухгалтер

з 05.1998 по 10.2001 (3 роки 5 місяців)
ТОВ «НВП «ЮГОМЕТ», Дніпро (Оптова торгівля металопрокатом, виробництво металопрокату з давальницької сировини)

Основні обов'язки: організація та ведення податкового, бухгалтерського обліку у виробництві та оптовій торгівлі металопрокатом (труби) з давальницької сировини, фінансове та податкове планування, платіжний календар, податкова та фінансова звітність з П(С)БО, оформлення договорів із Замовниками та постачальниками (матеріалів, робіт/послуг), давальницька сировина, валютні операції (експорт), банк, експортне відшкодування ПДВ, оформлення планових та позапланових документальних перевірок. Робота з банками та контролюючими органами. У підпорядкуванні - 1 особа. Облікова програма "1С 6.0: Підрядник будівництва".

Освіта

Дніпропетровський університет економіки та права ім.Альфреда Нобеля

Економічний факультет, спеціальність «Облік та аудит», Дніпро
Вища, з 2002 по 2004 (2 роки)

Форма навчання - заочна, диплом фахівця

Дніпропетровський Національний Університет

Фізико-технічний факультет, спеціальність "Виробництво літальних апаратів", Дніпро
Вища, з 1991 по 1997 (6 років)

Форма навчання - очна денна, диплом фахівця

Додаткова освіта та сертифікати

Дніпропетровський Національний Університет

1995-1997р.р. (2 роки), програма "Друга освіта" по спеціальності "Менеджер підприємства"

Сертифікація CAP

2006, 9мес

Курс з перевірок ЗП та кадрового обліку, Академія "FinElf"

2020, 1мес

Курс "IPFM: міжнародні стандарти фінансової звітності (МСФЗ)", Фінансова академія "Актив"

2021, 4мес

Знання і навички

MS Excel MS Word Клієнт-Банк Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з ксероксом Робота з принтером Управлінські навички Імпортні операції Експортні операції Валютні операції Знання Податкового, Господарського, Цивільного кодексів України Складання податкової та фінансової звітності з П(С)БО Організація та ведення управлінського обліку на підприємстві Кадровий облік та діловодство Фінансове та податкове планування на підприємстві Кредитні операції (овердрафт), факторинг Оформлення договорів із покупцями/замовниками, постачальниками Розблокування заблокованих податкових накладних

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

2006р. - склала іспити на сертифікат САР "Податки та право", "Управлінський облік 1-й рівень";
2020р. - навчання за курсом "Перевірки заробітної плати та кадрового обліку", Академія "FinElf";
2021р. - навчання за курсом "IPFM: міжнародні стандарти фінансової звітності (МСФЗ)", Фінансова академія "Актив".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: