Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 березня 2023 PRO

Наталия

Технолог пищевого производства, оператор КЦ, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор кол центра

з 11.2019 по 07.2020 (8 місяців)
Мед центр, Киев (Оформление заказов, введение информации в программу 1с)

Зам производства пекарни и кулинарии

з 09.2018 по 04.2019 (7 місяців)
тов еко, Київ (Роздрібна торгівля)

Зам производства

з 03.2018 по 09.2018 (6 місяців)
Евро смак, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Составление заявку, приём поставок продукции,контроль качества приготовления пищи.

Повар холодного процесса

з 08.2012 по 05.2015 (2 роки 9 місяців)
ресторан сети Козырная Карта АВТО-ГРИЛЬ "Мисливець", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар универсал

з 08.2009 по 08.2012 (3 роки)
L'kafa, Киев (обслужывание)

Освіта

Національний університет харчових технологій

Готельно ресторанний та туристичний бізнес, спеціальність"Технологія харчування", Киев
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Отримала диплом магістра

Знання і навички

Користувач ПК MS Excel MS Word Користувач Internet Adobe Photoshop Windows AutoCAD

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Павленко Наталія Олександрівна
02232, м. Київ, вул.Теодора Драйзера 40,кв. 164
Тел.: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
МЕТА:
Отримання вакансії: технолога харчової промисловості ,застосування професійних навиків у приготуванні страв згідно спеціалізації закладу. Також розглядаю вакансії: завідуючий виробництвом,управляючий закладу або відділення,шеф-кухар.
Бажаний графік:9.00-18.00,5/2
ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ:
ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА
визначення органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників сировини та готової продукції
розробка нових рецептур, розрахунок харчової та енергетичної цінностей страви
забезпечення процесу приготування страв: підготовка необхідного обладнання, заготівля напівфабрикатів
забезпечення належного обліку та зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічними нормами
ВИРОБНИЧА БУХГАЛТЕРІЯ
І АНАЛІТИКА
складання технологічних і калькуляційних кар
аналіз оборотності блюд в меню, його оптимізація
ОСВІТА:
Національний університет харчових технологій, Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, денна форма:
з2012 р.по 13 червня 2013 р.освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю «Технологія харчування».
2008 – 2012 рр.освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальністю «Технологія харчування».
ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Сімейний стан: розлучена
Діти:так,дівчинка,14.08.15р. народження
Наявність санітарної книжки
Знання мов: українська і російська – вільно, англійська – базові знання
Впевнений користувач ПК (Windows XP, Word, Excel, Photoshop, AutoCad, Internet)1с
Маю водійські права
Маю досвіт праці в кафе та ресторанах на посаді повара,зам виробниутва.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Готова наполегливо працювати та навчатись! гарне смакове і колірне сприйняття, смакова пам'ять; вишуканий смак, фантазія, схильність до творчості; вміння розбиратися в якості і свіжості м'яса, риби, овочів та фруктів; оперативність; фізична витривалість: енергійність; відповідальність; пунктуальність, педантичність; здатність до переключениям з однієї діяльності на іншу; прагнення до професійного досконалості.Практичній довід на посаді технолога під час навчання.

Дякую за приділений час і увагу!
З повагою,
Павленко Н.
26.02.2018

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: