Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 жовтня 2019 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2137067

Менеджер, керівник, помічник керівника, фахівець, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник центру технології послуг та логістики

з 07.2002 по нині (21 рік 9 місяців)
Транспорт, логістика

Вивчення, організація та координація роботи з питань розвитку та оптимізації мережі об`єктів в області з оброблення поштових відправлень та періодичних видань.Здійснення обліку мережі об'єктів, що надають послуги поштового зв'язку. Аналіз організації роботи нерентабельних відділень, проведення заходів по відкриттю нових відділень, підготовка наказів про відкриття та закриття об’єктів.Здійснення контролю за дотриманням режимів роботи об’єктів.Організація та контроль виконання нормативних документів, які регламентують надання послуг.Здійснення технологічного супроводу та контролю за функціонуванням автоматизованих систем.Здійснення комплексних перевірок експлуатаційної діяльності підлеглих підрозділів відповідно до вимог нормативних документів.Здійснення контролю за застосуванням тарифів на послуги.Організація, координація роботи та здійснення контролю за прийманням, обробленням та проходженням міжнародних поштових відправлень, відправлень «EMS», «DHL» (формую акти виконаних робіт). Взаємодія з митними та іншими органами держави при здійсненні митного контролю за переміщенням та оформленням міжнародних поштових відправлень. Аналіз витрат на: пробіги автомаршрутів, надаю пропозиції щодо їх оптимізації; експломатеріали.
Приймання участі у постійному контролі термінів пересилання міжнародних поштових відправлень в рамках Міжнародного бюро Всесвітнього поштового союзу. Здійснення технологічного супроводу та контролю виконання укладених договорів, предмет яких входить до сфери діяльності підпорядкованих підрозділів. Укладання та супровід договорів. Здійснення контролю за якістю обробки, пересилання та видачі внутрішніх (в межах України) та міжнародних поштових відправлень. Проведення перевірок за зверненнями громадян та надання відповідей на них. Приймання активної участі у організації/проведенні семінарів, навчань, професійних комісій з підпорядкованими працівниками. Вивчення причин, що викликають погіршення якості надання послуг поштового зв'язку, участь у їх усуненні. Розроблення пропозицій по ліквідації виявлених відхилень і подальшому удосконаленню системи якості.Участь: - у розробленні планів і впровадженні нової техніки, засобів механізації і автоматизації; - у визначенні раціональних пропозицій у галузі; - у заходах по створенню зразково-показних підрозділів, атестації робочих місць; - у складанні заявок на експлуатаційні матеріали.Розроблення в межах компетенції технологічних, методичних та рекомендаційних матеріалів.Є досвід роботи з клієнтами в телефонному режимі -консультації,надання роз'яснень,усунення конфліктів; проведення екскурсій; проведення співбесід з кандидатами на вакантні посади.

Освіта

Київський Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

Телекомунікації, інженер телекомунікацій, Львів
Вища, з 2002 по 2006 (3 роки 9 місяців)

Львівський електротехнікум зв'язку - 2000-2002 роки навчання, закінчила з відзнакою (червоний диплом).
Освіта - середня спеціальна.
Факультет - поштовий зв'язок.
Спеціальність - технік поштового зв'язку.

Додаткова освіта та сертифікати

Підвищення ефективності технологічних процесів

2015, 5 днів

Організація роботи з питань якості.

2016, 3 дні

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Outlook Організація і планування робочого часу, управлінські навички. Знаходження підходу до клієнта і досягнення компромісів Здатність до вирішення конфліктів Ефективність управління тимчасовими і трудовими ресурсами Грамотне ділове спілкування (усне і письмове) Навички проведення інвентаризаційних процесів Навчання та мотивація колег

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Працюю у Львівській дирекції АТ "Укрпошта" з 2002-2006 технік поштового зв'язку, з 2006-20013 інженер з технології надання послуг поштового зв'язку, з 2013 - інженер з якості надання послуг поштового зв'язку, з 2015 року начальник відділу технології послуг, з 2017 року заступник начальника центру технології послуг, з 2019 року начальник центру технології послуг та логістики. Відповідальна, виконавча, добросовісна, компромісна, пунктуальна, не конфліктна, оптимістична, енергійна.
Засуджена та в місцях позбавлення волі ні я, ні мої рідні не були.
Розлучена, маю двох дітей 12-ти та 9-и річного віку.

Бажана заробітна плата від 12000 грн. на руки.
Бажаний графік роботи: з 09:00 до 18:00 (можливо із скороченою обідньою перервою), Сб - бажано вихідний, Нд - вихідний день. Розгляну пропозиції позмінної роботи, нічних змін.
Щорічна відпустка, та можливість взяти лікарняний - одна з обов'язкових умов працевлаштування.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: