Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 серпня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2173347

Аніматор-організатор заходів (реклама), 5 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Трускавець
Готовий працювати:
Борислав, Дрогобич, Трускавець

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Успішно підготовлювала абітурієнтів до здачі ЗНО з англійської,

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Кузан Зоряна Тарасівна

Моб. Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Д.н.р. 21.01.1992р.
МЕТА
заміщення вакантної посади «аніматор», вожатий у мовний табір - неповна занятість, сезонна робота
ОСВІТА
У 2009 році закінчила Бориславську середню школу № 4
У 2013 році здобула ступінь бакалавр в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка на факультеті іноземної філології.
У 2014 році здобула ступінь спеціаліста за спеціальність вчитель англійської мови та літератури у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
Під час літніх канікул у 2011-2013 працювала продавцем-консультантом у торговельному комплексі ТКС у м. Бориславі, Трускавці.
З 2014 до 2019 працюю в освітньому центрі "Easy English" на базі дошкільних навчальних закладів.
У 2016 році працювала вожатим у мовному таборі "Magic Castle" Маю досвід у проведенні групових та індивідуальних занять з дітьми молодшого та старшого шкільного віку.
З 2012 проводила додаткові заняття з англійської мови для учнів та дорослих. Підготовлювала учнів до ЗНО. Маю досвід проведення онлайн уроків.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Володію такими якостями як наполегливість, працелюбність, гнучкістю, швидко навчаюсь та орієнтуюся у незнайомих ситуаціях. Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, цілеспрямована, вмію аналізувати та логічно мислити. Маю досвід організації та проведення дитячих свят під час проходження практики у загальноосвітніх закладах.Легко знаходжу індивідуальний підхід до дітей.Володію інтерактивними методиками розвитку та навчання. Шкідливих звичок не маю.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Вільно володію англійською та російською мовами. Рідна мова – українська.Практичний досвід роботи з комп’ютером (робота з програмою Word Office).
12.05.2020

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: