Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 грудня 2021

Мохамед

Шеф-кухар, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Master's Degree,

Hotel Management, Ismailiya University of Hotel Business, Egypt
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Резюме

Юссіф Мохамед
Бажана посада: Шеф-кухар

Дата народження: 01.03.1978
Адреса проживання: м.Львів
Вул.Угорська,б.14в,кв.40

Контактна інформація:
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ключові знання і навики:
•Знання кухонь світу(європейська,середземноморська,італійська,австрійська);
•Професійне навчання в рамках проекту підготовки фахівців готельного бізнесу в Єгипті(ETWDP).
•Навики приготування різних страв,контроль всіх етапів готування страв;
•Вміння працювати з кухонним обладнанням;
•Вміння підбирати персонал и ефективно організувати його роботу;тайм-менеджмент.
•Забезпечення всіх необхідних правил та заходів гігієни на кухні та правил зберігання продуктів..
•Вміння комунікувати з клієнтами в залі,виявляти їхні вподобання,з метою приваблення нових клієнтів,підвищення іміджу ресторану;
•Я завжди готовий поглибити свій досвід і знання шляхом комунікації та співпраці з іншими;
• Вільно володію англійською(усна,письмова).
•Відповідальність, аккуратність,творчий підхід,комунікативні і організаторські здібності.

Досвід роботи(3 останні місця роботи):

03.2019–даний час Шеф-повар
Ресторан «Ен салада кафе» , м.Львів
Сфера діяльності компанії: громадське харчування
•Замовлення і прийом продуктів у постачальника;
•Розробка меню, складання технологічних карт;
• Підбір и організація навчання персоналу;
•Відкриття ресторану.
Досягнення: Відкриття і розкрутка ресторану з нуля до рівня успішного популярного закладу зі смачною і оригінальною кухнею .

05.2015–09.2018 Шеф-повар
Ресторан австрійської кухні«Брудершафт» ,м.Львів
Сфера діяльності компанії: громадське харчування
•Замовлення і прийом продуктів у постачальника;
•Розробка нового меню, складання технологічних карт;
• Підбір и організація навчання персоналу;
•Оптимізація роботи кухні,скорочення часу готування і подачі страв.
• Комунікація з клієнтами,виявлення потреб і вподобань;

Досягнення:підвищення продажів ресторану на 150 %.


06.2013–04.2015 Шеф-кухар
Ресторан «Арсенал»,м.Львів
Сфера діяльності компанії: громадське харчування
•Замовлення і прийом продуктів у постачальника;
•Розробка нового меню, складання технологічних карт;
• Підбір и організація навчання персоналу;
•Оптимізація роботи кухні,скорочення часу готування і подачі страв.
• Комунікація з клієнтами,виявлення потреб і вподобань;

06.2011–04.2013 Су-шеф
Готель-бутік «Вінтаж»,м.Львів
•Контроль за якістю і приготування фуршетних сніданків в готелі.
•Приготування випічки і десертів.
•Приготування страв з меню;
•Виконання обов’язків шеф-повара на час його відсутності;



Освіта:
Університет готельного бізнесу , факультет готельного менеджменту , м. Ісмалія, Єгипет 2000 – 2004 .Ступінь магістра готельного менеджменту.
Навчальні курси по карвінгу(виготовлення декорацій з фруктів та овочів).



Додаткова інформація:
Іноземні мови: англійська – вільно володію.
Знання ПК: впевнений користувач MS Office;
Інші професійні навики:організація роботи кухні ресторану в цілому,проведення фуршетів,банкетів,відкриття закладу з нуля. Приваблення нових клієнтів шляхом ефективної комунікації. .Постійне вдосконалення професійних навиків,розробка нових блюд,створення особливого іміджу закладу.

Особисті якості:вміння добре працювати і організувати роботу в колективі ,ефективно працювати в стресових ситуаціях.Організаторські здібності,комунікабельність.Приваблення нових клієнтів шляхом ефективної комунікації.

Схожі кандидати

Шеф-повар
59000 грн, Львів, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Львів, Дніпро , ще 8 міст

Шеф-повар
Львів, Вінниця , ще 7 міст

Шеф-кухар
55000 грн, Львів, Івано-Франківськ, Київ

Шеф-кухар
35000 грн, Львів

Шеф-кухар
Львів, Дніпро , ще 8 міст

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: