Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 травня 2017

Игорь

Инженер гражданской защиты и пожарной безопасности, 3 900 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
ЩЕРБОВИЧ ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ
Дата і місце народження:1 серпня 1963 м.Гадяч Полтавської області.
Домашня адреса: м.Львів, вул.Перфецького, 11.
Контактні телефони: мобільний [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), домашній [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), Електронна адреса (е-mail): [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Сімейний стан – одружений.
Освіта: у 1986 році закінчив Львівське пожежно-технічне училище МВС СРСР
Додаткова освіта: у 2008 році – кафедра підготовки спеціалістів з питань ЦО Севастопольського Національного університету ядерної енергії та промисловості.

Досвід роботи:
-1986-1997 роки служба в органах та підрозділах Державної пожежної охорони МВС СРСР та МВС України – інспектор пожежної безпеки, інженер, старший інспектор;
-1998-1999 роки робота в органах державної влади – спеціаліст ІІ-ої категорії інспекції Цивільної оборони та техногенної безпеки Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації;
-1999-2011 роки служба в Міністерстві надзвичайних ситуацій України на посадах:
1999-2001 - начальник відділу оперативного реагування на надзвичайні ситуації Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації;
2001-2003 - заступник начальника Цивільної оборони – голови Сихівської районної адміністрації м.Львова – начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення управління з питань НС та ЦЗН м.Львова;
2003-2011 заступник начальника управління – начальник відділу організації заходів цивільного захисту управління Цивільного захисту Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Львівській області.

Основні напрямки роботи - організація і контроль виконання заходів із реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки органами місцевої влади, підприємствами, установами і організаціями області.
Розроблення розпорядчих та нормативних документів з питань уивільного захисту, техногенної безпеки, організація взаємодії з органами державної влади, міністерствами, відомствами щодо їх виконання. Організація і проведення перевірок готовності органів управління цивільного захисту та підпорядкованих підрозділів області до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій тощо.
Розроблення документації стосовно планування заходів цивільного захисту Розроблення планів реагування щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Розроблення документів та проведення навчань та тренувань на об"єктах.
Розроблення документів з питань радіаційно-хімічного захисту.
Розроблення документів з питань евакуації населення.
Розроблення документів щодо експлуатації захисних споруд (сховищ, протирадіаційних укриттів).
Робота з мобілізаційними документами.
Розроблення документів обєктів з питань пожежної безпеки - накази, інструкції тощо.
Допуск до державної таємниці за формою 2.

В 2011 році вийшов у відставку за вислугою років. Ветеран військової служби.
Військове звання – полковник.

2011-2013 роки працював інспектором охорони – старшим чергової зміни ТзОВ «Форт-А» на об’єкті «Сканія-Львів».

Січень 2015 - вересень 2016 року - фахівець з цивільної оборони ЛКП "Львівелектротранс". Організація роботи за напрямком цивільного захисту. Розробка в повному обсязі документів з цих питань.
Організація мобілізаційної роботи. Розроблення документів за напрямком (накази, розпорядження, плани на ОП тощо).

Вересень-жовтень 2016 року - інженер з пожежної безпеки та цивільного захисту ТОВ Фуджікура Аутомотів Україна Львів.
Організація роботи за напрямком пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту. Розроблення розпорядчих, плануючих документів з цих питань. Розроблення наказів, інструкцій з пожежної та техногенної безпеки. Розроблення документації підприємства з питань цивільного захисту - плануючі документи, Плани дій органів управління при виникненні НС, документи комісії з питань НС, евакаційної тощо.
Професійні навички.
Організація роботи особового складу управління та підпорядкованих підрозділів. Кваліфікована підготовка розпорядчих та звітних документів з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. Робота з керівними, нормативними та законодавчими документами.
Розробка мобілізаційних документів.
Організація роботи підрозділу з охоронними функціями по контролю за дотриманням пропускного режиму та охорони об’єкта.
Практичний досвід роботи на персональному комп’ютері з 1999 року.
За характером спокійний, урівноважений, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, відповідальний, ініціативний.
Вільне володіння українською, російською мовами.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: