Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 лютого 2020 PRO

Віктор

Начальник служби безпеки, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник реєстраційної служби Сокирянського РУЮ

з 11.2013 по 08.2014 (9 місяців)
Державна реєстрацйна служба України (Державна реєстраційна служба України (Укрдержреєстр) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра юстиції України та входить до системи органів виконавчої влади.Укрдержр)

Начальник реєстраційної служби є державним службовцем, забезпечує виконання завдань, які покладено на реєстраційну службу управління юстиції та здійснює керівництво над сектором державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби, відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби, відділом легалізації місцевих громадських організацій, місцевих осередків, зареєстрованих всеукраїнських, міжнародних об'єднань громадян, місцевих та первинних політичних партій, місцевих благодійних організацій, відділень (філій, представництв) всеукраїнських та міжнародних благодійних організацій, регіональних (місцевих) творчих спілок, територіальних осередків всеукраїнських творчих спілок, організацій роботодавців та їх об'єднань, місцевих асоціацій кредитних спілок, статутів територіальних громад реєстраційної служби.

Начальник-Полковник

з 01.2012 по 12.2012 (11 місяців)
Бучанська виправна колонія управління Державної пенітенціарної служби України в м. Київ (Забеспечення виконання покладених на установу задач по виконанню покарань у виді позбавлення волі, виправленню та перевихованню засуджених у відповідності з вимогами законів.)

Начальник-Полковник

з 03.2011 по 12.2011 (9 місяців)
Житомирська установа виконання покарань управління Державного департаменту України з питань виконання покарань (Забеспечення виконання покладених на установу задач по виконанню покарань у виді позбавлення волі, виправленню та перевихованню засуджених у відповідності з вимогами законів.)

Радник голови з правових питань

з 03.2009 по 03.2011 (2 роки)
Сокирянська районна рада в Чернівецький області (районна рада є органом місцевого самоврядування, що представляє спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ, міста у межах повноважень, визначених Конституцією України, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", іншими закон)

Забезпечує дотримання законності в діяльності районної ради, здійснює експертизу нормативно-правових актів, що розробляються та приймаються радою. Візує проекти рішень, що вносяться на розгляд сесії районної ради, розпорядження голови районної ради щодо відповідності їх чинному законодавству. Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» за дорученням керівництва районної ради розглядає звернення і скарги громадян, веде журнал їх обліку. Бере участь у засіданнях постійних комісій, робочих груп з підготовки сесій, президії, сесій з метою надання правової допомоги. Організовує роботу з надання методичної та правової допомоги виконавчим апаратам рад району. Надає правову допомогу при прийомі громадян керівництвом районної ради. Консультує з правових питань депутатів районної ради, працівників виконавчого апарату районної ради. Представляє в установленому законодавством порядку інтереси ради в судах та інших органах під час розгляду правових питань і спорів, веде претензійну та позовну роботу. Надає в межах, визначених законодавством, допомогу виборчим комісіям з питань організації виборів місцевого самоврядування, референдумів. Приймає участь у проведенні з цих питань семінарів, нарад. Забезпечує реалізацію Закону України «Про доступ до публічної інформації» в межах повноважень районної ради. Забезпечує виконання норм Закону України «Про охорону праці» в районній раді.
Взаємодіє з головою постійної комісії з питань мандатної з питань депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, прав громадян та боротьби зі злочинністю. Оформляє протоколи засідань комісії, забезпечує збереження її робочих матеріалів.
Виконує інші доручення керівництва районної ради.
Зобов’язаний дотримуватись Правил внутрішнього трудового розпорядку для працівників виконавчого апарату Високопільської районної ради.

Начальник, він же директор підприємства, полковник

з 09.1980 по 12.2008 (28 років 3 місяці)
Сокирянська виправна колонія 67, Сокиряни (Державна пенітенціарна служба України)

Забеспечення виконання покладених на установу задач по виконанню покарань у виді позбавлення волі, виправленню та перевихованню засуджених у відповідності з вимогами законів.
Організувавати виконання актів законодавства , що регламентують діяльність Державної пенітенціарної служби, здійснювати систематичний контроль за їх реалізацією.
Визначати обов’язки, ступінь відповідальності своїх заступників та кирівників структурних підрозділів.
Забезпечувати в підпорядкованій установі реалізації єдиної державної політики, виконанню цільових програм.
Направляти та контролювати проведенню оперативно-розшукових та профілактичних заходів.
Контролювати виконавську дисципліну співробітників, організовувати підведення підсумків роботи оперативно-службової та виробничо-господарської діяльності.
Забеспечувати ведення бухгалтерського та статистичного обліку, контролювати стан фінансової дисципліни.
Здійснювати керівництво відділом із соціально-виховної та психологічної роботи, оперативним відділом, відділом інтендантського та господарського забезпечення,підприємством установи.
Керівництво роботою у справі охорони державної таємниці.

Освіта

Київська вища школа МВС україни

Юридичний, правознавство, м. Київ
Вища, з 1986 по 1989 (2 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

Професійні навички: Великий досвід роботи з людьми. Досвід роботи оперативної роботи.
Знання іноземних мов: Володію російською мовою. Рідна мова – українська.
Навички роботи с компьютером і оргтехнікою: Володію комп’ютером , можу працювати зоргтехнікою.
Громадська діяльність: Беру активну участь у громадсько-політичному житті міста. Депутат районної ради трьох скликань.
Особисті якості: Характер спокійний, урівноважений, свої погляди відстоюю та аргументую, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити , відповідальний, пунктуальний. Шкідливих звичок не маю.
Додаткова інформація: Права водія всі категорії, стаж керування автотранспортом з 1980 року, захоплення охота, риболовля


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: