Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 лютого 2022 PRO

Олександр

Поліграфолог (зі своїм поліграфом)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Експерт-поліграфолог

з 11.2019 по нині (4 роки 5 місяців)
Lie Detection Group, Київ (Корпоративна безпека)

Проведення психофізіологічних досліджень із застосуванням поліграфу. Скрінінгові, періодичні перевірки персоналу, розслідування.

Поліграфолог

з 03.2019 по нині (5 років 1 місяць)
Суб'єкт підприємницької діяльності, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Проведення психофізіологічних досліджень із застосуванням поліграфу.

Поліграфолог, керівник регіонального відділення

з 06.2017 по 03.2019 (1 рік 9 місяців)
Агентство "Ісгард", Черкаси (Охорона, безпека, оборона)

Проведення психофізіологічних досліждень за допомогою поліграфу; розслідування обставин вчинення корупційних правопорушень, крадіжок, фактів нанесення умисної шкоди, отримання неправомірної вигоди, надзвичайних випадків, витоків інформації, що становить комерційну таємницю; фактів службової недбалості на робочому місці; оцінка і тестування працівників при прийомі на роботу та при проведенні регулярних планових перевірок; розробка і впровадження протоколів економічної безпеки, проведення тренінгів та семінарів для працівників сфери безпеки, залучення сторонніх осіб для проведення розслідувань, контроль таких осіб, взаємодія з правоохоронними органами, проведення психофізіологічних досліджень на основі профайлінгових методик (безінструментальна детекція брехні).

Експерт-поліграфолог

з 02.2013 по 06.2017 (4 роки 4 місяці)
Агентство "Детекція брехні", Черкаси (Охорона, безпека, оборона)

Перевірки на поліграфі, проведення розслідувань; підбір та контроль персоналу; збір інформації, протидія крадіжкам, шахрайським діям, витокам інформації та корупції на робочому місці; реформування структурних підрозділів безпеки компаній-замовників; взаємодія з правоохоронними органами та іншими органами державної влади; пошук клієнтів.

Начальник

з 01.2012 по 02.2013 (1 рік 1 місяць)
Реєстраційна служба Золотоніського міськрайонного управління юстиції Міністерства юстиції України, Золотоноша (Державні організації)

В рамках реформування Міністерства юстиції України створення нового територіального підрозділу служби, підбір та контроль працівників служби (до 20 осіб), їх навчання, організація процесу роботи та прийому громадян; забезпечення працівників та відвідувачів всім необхідним для результативної та своєчасної обробки звернень; робота з державними реєстрами; аналіз змін до законодавства, надання юридичних консультацій; особистий прийом громадян; взаємодія з органами місцевого самоврядування та державної влади, участь у колегіальних засіданнях таких органів, консультування та проведення семінарів для представників таких органів з питань діяльності служби та змін до законодавства.

Юрист

з 01.2011 по 01.2012 (1 рік)
ТОВ "Пальміра" (КЕРНЕЛ ГРУП), Золотоноша (Сільське господарство, агробізнес)

Договірна робота, судово-претензійна діяльність; консультування з питань діяльності компанії, юридичний супровід технологічних процесів сільськогосподарського циклу; взаємодія з органами державної влади та місцевого самоврядування, здійснення реєстраційних дій, супроводження перевірок контролюючих організацій; розробка внутрішньої нормативної документації.

Юрист, Заступник директора з юридичних питань

з 01.2008 по 01.2011 (3 роки)
ПП "Агротранс Сігма и К", Золотоноша (Сільське господарство, агробізнес)

Договірна робота, судово-претензійна робота; підбір та прийом працівників; супроводження перевірок контролюючих організацій, співпраця з органами правопорядку, місцевого самоврядування та державної влади; пошук, замовлення та контроль підрядників та виконавців для збору врожаю, перевезень, внесення добрив, посіву; закупка техніки, кредитування, страхування; взаємодія з елеваторами, портами, транспортними компаніями; юридичний супровід всіх аспектів діяльності компанії.

Освіта

Східноєвропейський університет

Право, Черкаси
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Chiсago Polygraph Institute, Polygraph training

2013

Знання і навички

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Маю власний поліграф Lafayette.
Провів більше 3000 перевірок на поліграфі.

Учасник активної фази АТО, командир взводу, не маю шкідливих звичок, займаюсь єдиноборствами.
Водійське посвідчення категорії В, власний автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: