Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 лютого 2023 PRO

Богдан

Шеф-повар, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 06.2021 по 11.2021 (5 місяців)
Оцет, Львів (Гостинично-ресторанный бизнес)

Личный повар

з 04.2019 по 03.2020 (11 місяців)
Частная компания, Дніпро (Бизнес)

Обеспечение здорового питания руководителей компании

Технолог пищевого производства

з 02.2019 по 04.2019 (2 місяці)
Varus/Варус, Дніпро (Розничная торговля)

Шеф-кухар

з 02.2018 по 11.2018 (9 місяців)
BEST FOOD, Львів (Доставка здорового питания)

Открытие с нуля
Обучение поваров
Планирование и расстановка кухонного оборудования
Заказ товара, работа с поставщиками

Фриланс

з 09.2011 по нині (12 років 7 місяців)
Работа в интернете, Дніпро (фриланс)

составление технологических и калькуляционных карт, помощь в открытии ресторана и т.д.

Освіта

ПУСК

Технология приготовления пищи, Полтава
Незакінчена вища, з 2006 по 2007 (10 місяців)

Днепродзержинский Коммерческий Техникум

Технология приготовления пищи, Кам'янське
Середня спеціальна, з 2003 по 2006 (2 роки 9 місяців)

Получен 5 разряд

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

- "Экзистенция" (шеф-повар, запуск, обучение, разработка меню) Львов
- "Колыба" (шеф-повар, обучение, разработка блюд) Каменское
- "Виват" (шеф-повар, запуск, обучение, разработка меню) Каменское
- "НЕОН Люксор" (старший повар) Каменское
- "Дидова хата" (ведущий повар, запуск, обучение, разработка меню) Каменское

Опыт открытия ресторана с нуля
•Комплектация кухни
•Обучение поваров
• Разработка меню в концепции ресторана
•Составление технологических и калькуляционных карт
•Проведение мастер классов
•Работа с поставщиками
•Контроль поступающего сырья
•Знание украинской, европейской, итальянской, японской кухни

Схожі кандидати

Бренд шеф-кухар, технолог
Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст

Шеф-повар, технолог
Дніпро

Шеф-кухар, технолог харчування, суші-майстер
Інші країни, Дистанційно

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-кухар, сушеф
40000 грн, Дніпро

Шеф-повар, сушеф
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: