Резюме от 2 декабря 2016 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2245046/

Завідувач виробництвом, технолог кондитерських виробів

Полная занятость, неполная занятость, удаленная работа.


Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Технолог проекту мережі Кафе

с 06.2014 по наст. время (2 года 6 месяцев)
Ресторани-Кафе

Запуск виробничих цехів з нуля:
Планування виробничих приміщень .
Комплектація обладнання .
Розробка асортименту продукціїї під замовника.
Робота і залучення поставщиків сировини.
Розробка на місцях запланованого асортименту виробів :
Булочні вироби;
Кремові вироби -торти,тістечка, штруделя, десерти.
Створення технологічних карт. Калькуляійних карт Контроль собівартості виробів.Стандарти для роботи виробництва,атестація персоналу, розробка програми мотивації для персоналу.

Завідувач виробництвом

с 06.2011 по 11.2013 (2 года 5 месяцев)
компанія ФОЗЗІ-ФУД, Львів (Торгівля роздрібна / Retail)

Контроль і організація роботи цеху по виготовленні кремових кондитерських виробів потужністю близько 1000 кг/за добу
Контроль якості готової продукції, дотримання технологій приготування
Забезпечення дотримання санітарних норм виробництва.
Контроль інвентаризацій.
Замовлення та планування потреб сировини та допоміжних матеріалів на виробничий період.
Забезпечення безперебійної роботи виробництва.

Старший кондитер

с 06.2011 по 08.2012 (1 год 2 месяца)
компанія ФОЗЗІ- ФУД, (Торгівля роздрібна / Retail)

Контроль і управління зміною
Виконання та дотримання норм закладок згідно технологічних карт
Виконання плану роботи зміни

Кондитер

с 07.2003 по 11.2010 (7 лет 4 месяца)
ресторан- кондитерська ФЛОРЕС, (Ресторанний бізнес)

Виготовлення кондитерських та хлібобулочних виробів

Випічка традиційного галицького асортименту (торти,тістечка, фруктова випічка)


Образование

ВНЗ Львівський кооперативний коледж економіки і права

Львів

Среднее, с 09.2009 по 12.2011 (2 года 3 месяца)

Національний Університет Харчових Технологій за спеціальністю” Технологія харчування” (Київ , Україна)

Технології хлібопекарських і кондитерських виробів,, Київ

Неоконченное высшее, с 09.2003 по 07.2007 (3 года 10 месяцев)


Профессиональные и другие навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Впевнений користувач,

Знание языков

  • Російська — эксперт
  • Українська — эксперт

Дополнительная информация

Особисті якості: наполеглива,цілеспрямована,відповідальна, фанат своєї професії

Завжди націлена на виконання повного обсягу роботи

Сильна сторона - практичні навички по організації роботи кондитерського виробництва

Мета: Робота в дружньому колективі, фінансова стабільність, розвиток, кар'єрний ріст
Готова до відряджень


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: