Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 листопада 2023

Сергій

Спеціаліст із закупівель, тендерних процедур, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський інститут народного господарства

ЕП та МТЗ, Київ
Вища, з 1987 по 1991 (3 роки 10 місяців)

Знання і навички

Пользователь ПК Пользователь Internet Користувач Internet 1С:Предприятие Знання офісних програм

Додаткова інформація

Ломоносов Сергій Олександрович
Сітьовий маркетинг – прохання не турбувати.

• 53 років (2 травня 1965)
• Чоловіча стать
• Київ , м. Оболонь , не готовий до переїзду
• Готовий до відряджень
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») бажаний спосіб зв'язку
Бажана посада і зарплата :
Економіст ,
Заступник директора з економіки та фінансів 4000 грн. на початок, з перспективою зростання.
Бухгалтерія ,
управлінський облік,
фінанси підприємства
Планово- економічне управління
Господарська діяльність
Повна зайнятість, Повний день.
Освіта: 1991 , Київський інститут народного господарства ім.Коротченко , Київ
ЕТ і МТС , економіст.
Володіння мовами:
Українська - рідна
Російська – рідна
Англійська - базові знання
Польська - базові знання

Досвід роботи 22 роки 3 місяці
Жовтень 2005 - листопад 2013 ( 8 років 1 місяць). Поліклініка № 1 Оболонського р- ну м. Києва (Київ) - Медицина , фармацевтика , аптеки, економіст.
Фактично я працював на забезпеченні (закупівлях) всього необхідного для роботи поліклініки а також був заступником голови тендерного комітету (комітету з конкурсних торгів) і виконував ті функції , які зазвичай виконує секретар комітету , тобто проводив всі торги в поліклініці з початку 2006 м. Маю досягнення в даній сфері , які можу підтвердити документально. В результаті мед. реформи поліклініка як юридична особа припинила своє існування і фахівець по торгах став не потрібен. Мені запропонували роботу , яка мене абсолютно не влаштовувала - ні по зарплаті , ні по додаткових параметрах . В результаті пишу це резюме...

Травень 1999 - Жовтень 1999 року ( 6 місяців)ЗАТ "Перлина -К" ( Київ) - Продукти харчування Фінансовий директор
Казеїнову лінію вдалося продати. Після чого ЗАТ припинило своє існування. Після цього працював у бізнесі без записів у трудову , в т.ч. займався підприємницькою діяльністю - відкрив невеликий магазин радіотоварів біля будинку. Заняття клопітка і нервове . В результаті, коли отримав пропозицію з останнього місця роботи - погодився.

Березень 1999 - Квітень 1999 року (2 місяці)ТОВ " М.О. Грін " ( Київ) - Фінансовий сектор Начальник відділу аудиту
Намагалися врятувати своє виробництво - можливо створити акціонерне товариство з метою привернути додаткові кошти для більш широкої участі в діяльності молокозаводу - виробництво твердих сирів , наприклад. Заради цього пішов у дружню структуру яка непогано працювала з цінними паперами . Однак ця ідея була визнана непродуктивною і я повернувся назад.

Січень 1996 - Лютий 1999 року ( 3 роки 2 місяці ) ЗАТ "Перлина -К" ( Київ) - Продукти харчування Фінансовий директор
Побудували лінію з виробництва казеїну на молокозаводі в м. Городня Чернігівської обл. Казеїн , в принципі , товар виключно експортний . На жаль , отримати повноцінну віддачу не вдалося. Поки ми будували лінію (а це солідна споруда з нержавійки що включає в себе , зокрема , 4 ємності по 20 куб.м.) європейці зібралися і вирішили - казеїн в Україні , Росії та інших країнах СНД не купувати дорожче 2300 дол за тонну. (і це при тому , що у Франції він коштує 7 000, а в наших краях вони купували по 4 000 - 4 600 ) А як же 2300 коли його собівартість близько 2000 ?

Жовтень 1994 - Грудень 1995 ( 1 рік 3 місяці) ТОВ "АС " (Київ) - Промислове обладнання, верстати та комплектуючі Фінансовий директор
Спеціально створили юридичну особу для будівлі лінії з виробництва казеїну.

Листопад 1990 - Вересень 1994 року ( 3 роки 11 місяців )МП " Геккон " (Київ) - Будівництво, нерухомість, архітектура - директор Був співвласником МП. Займалися промисловим альпінізмом і ремонтами квартир , зокрема ремонтували квартири співробітників посольства Німеччини і навіть резиденцію посла. Однак до 94 -у році така діяльність перестала приносити цікавий дохід , і ми з друзями (трохи в іншому складі ) вирішили зайнятися іншою діяльністю.

Грудень 1986 - червень 1991 ( 4 роки 7 місяців)КІНГ ім. Коротченко (Київ), студент.
Навчання у ВУЗі.
Вересень 1990 - Листопад -1990 ( 3 місяці) Багатопрофільний кооператив " Роза вітрів" (Київ) - Будівництво , нерухомість , архітектура. Робочий комплексної ремонтно- будівельної бригади. Основний напрямок - промисловий альпінізм.
Трохи попрацювали з друзями і вирішили створити свою юридичну особу.

Ключові навички.
Розумію в бізнесі, добре орієнтуюся в постачанні, організації та проведенні тендерних торгів . Легко сходжуся з людьми, добре їх розумію. Чудово працюю та почуваюся у ролі кваліфікованого радника. Загалом, класний заст. керівника, відмінний фахівець із постачання, закупівель, у т.ч. і тендерних. Ерудований, розумний. І ще - я не зрадник... Маю рекомендаційного листа з останнього місця роботи. Також мене може рекомендувати старший інспектор - заступник голови комітету з конкурсних (тендерних) торгів Оболонської РДА.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: