Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 лютого 2019

Майя

Юрист, кадровик, діловод

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст економічного відділу

з 08.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Департамент розвитку та експлуатації житлово- комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації, Львів (Розвиток житлово комунального господарства)

Головний спеціаліст-юрисконсульт

з 10.2012 по нині (11 років 6 місяців)
Відділ Держгеокадастру у м.Яремчому, м.Яремче (Земельні)

Ведення внутрішньої документації, ведення документообігу відділу, реєстрація та обробка кореспонденції, ведення телефонних переговорів і робота з клієнтами, контоль своєчасного виконання документів, ведення архіву документів, складання листів, виконання робіт з кадрового діловодства (прийняття на роботу, переведення та звільнення, надання відпусток, заохочення та стягнення та ін.), підготовка наказів, розпорядженнь, службових записок щодо кадрової та основної діяльності філії, ведення обліку трудових книжок особового складу, формування і ведення особових справ працівників, ведення табельного обліку робочого часу особового складу, первинне заповнення листів непрацездатності, графіків відпусток, обліку показників зайнятості та складання й подання звітів до Центру зайнятості, підготовка необхідних документів для кваліфікаційної та атестаційної комісій, проведення необхідних заходів щодо професійної оцінки працівників.

Освіта

Львівський державний університет внутрішніх справ

Правознавство, м.Львів
Вища, з 2007 по 2012 (5 років 2 місяці)

Додаткова інформація

Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді. Здібність до швидкого навчання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: