Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 грудня 2023 PRO

Ірина

Економіст, фінансист, операціоніст, бухгалтер, помічник нотаріуса

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Діловод, помічник нотаріуса

з 12.2015 по 02.2022 (6 років 2 місяці)
Приватний нотаріус ХМНО, Харьков (Юриспруденція)

ведення нотаріального діловодства; оформлення справ (нарядів); робота в реєстрах, реєстрація правочинів в реєстрах; підготовка статистичних звітів; надання попередніх роз'яснень щодо необхідних документів для вчинення нотаріальних дій; набір текстів; підготовка документів до оформлення; реєстрація прийнятих документів

Помічник нотаріуса, секретар

з 01.2010 по 12.2015 (5 років 11 місяців)
Приватний нотаріус Каменєв В.І., Ахтырка (Юриспруденція)

ведення нотаріального діловодства; оформлення справ (нарядів); реєстрація правочинів в реєстрах; підготовка статистичних звітів; здавати звітність до Податкових органів та Пенсійного фонду; надання попередніх роз'яснень щодо необхідних документів для вчинення нотаріальних дій; набір текстів; підготовка документів до оформлення; реєстрація прийнятих документів

Спеціаліст (операціоніст)

з 02.2008 по 12.2009 (1 рік 10 місяців)
Сумська філія відкритого акціонерного товариства комерційного банку «Володимирський», Ахтырка (Фінанси, банки, страхування)

оформлення депозитних договорів; відкриття поточних, пенсійних, соціальних рахунків; виплата грошових коштів по рахунках; виплата та відправлення переказів по cистемах Western Union, Money Gram, Аверс; формування та зведення банківських документів дня

Економіст корпоративного бізнесу

з 10.2005 по 02.2008 (2 роки 4 місяці)
Публічне акціонерне товариство комерційний банк ПриватБанк, Ахтырка (Фінанси, банки, страхування)

відкриття та обслуговування рахунків юридичних та фізичних осіб-підприємців; випуск пластикових карток; ведення зарплатних проектів; зарахування коштів на карткові рахунки, формування банківських документів дня.

Освіта

Сумський національний аграрний університет

Факультет "Облік та аудит", спеціальність "Магістр з обліку та аудиту", Сумы
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 10 місяців)

по закінченні навчання отримала диплом магістра з обліку та аудиту

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Windows Бухгалтерський облік

Знання мов

Українська — вільно

Рекомендації

  • Цвик Оксана Анатоліївна

    Цвик Оксана Анатоліївна

    Начальник відділення, Сумська філія відкритого акціонерного товариства комерційного банку «Володимирський»

    Контактні дані приховані
  • Маркова Наталія Миколаївна

    Маркова Наталія Миколаївна

    Старший бухгалтер, Сумська філія відкритого акціонерного товариства комерційного банку «Володимирський»

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Курочка Ірина Михайлівна
Народилася 17 лютого 1983 року,
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
З 2000 по 2005 роки навчалася в Сумському
національному аграрному університеті. По закінченню отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Бухгалтерський облік та аудит» та здобула кваліфікацію магістра з обліку та аудиту.
На 2,3,4 курсах проходила навчальну практику в ПСП «Комишанське». Після 4 курсу проходила виробничу практику в Великій Британії.
З 2010 по теперішній час працюю в приватного нотаріуса Каменєва В.І. в місті Охтирка на посаді секретаря. Обов'язки: ведення нотаріального діловодства; оформлення справ (нарядів); реєстрація правочинів в реєстрах; підготовка статистичних звітів; здавати звітність до Податкових органів та Пенсійного фонду; надання попередніх роз'яснень щодо необхідних документів для вчинення нотаріальних дій; набір текстів; підготовка документів до оформлення; реєстрація прийнятих документів.
З 2008 по 2009 роки працювала в Сумській філії відкритого акціонерного товариства комерційного банку «Володимирський» в м. Охтирка на посаді спеціаліста (операціоніста). Обов’язки: оформлення депозитних договорів; відкриття поточних, пенсійних, соціальних рахунків; виплата грошових коштів по рахунках; виплата та відправлення переказів по cистемах Western Union, Money Gram, Аверс; формування та зведення банківських документів дня.
З 2005 по 2008 роки працювала в Закритому акціонерному товаристві комерційний банк ПриватБанк в м. Охтирка на посаді економіста корпоративного бізнесу. Обов’язки: відкриття та обслуговування рахунків юридичних та фізичних осіб-підприємців; випуск пластикових карток; ведення зарплатних проектів; зарахування коштів на карткові рахунки.
Володіння комп’ютером: МS Windows 98/2000/XP, MS Word, Excel, 1C: Бухгалтерія. Вільно володію українською та російською мовами. Маю права водія категорії Б.
Охоче і з успіхом навчаюсь, легко знаходжу спільну мову з людьми. Розвинуті навики і вміння в роботі з сучасними комп’ютерними програмами. Подобається працювати в колективі. Орієнтуюся на досягнення результату. Добросовісна, відповідальна, трудолюбива, пунктуальна, акуратна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: