Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 лютого 2024

Тарас

Регіональний менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Мета: реалізувати свої вміння та навики в компанії, що активно розвивається


Досвід роботи:
11.2015р. ТзОВ « Калуш Бровар Дистриб’юшен»(виробник живого пива ТМ "Експортове" та горілки ТМ "Западенка "/ "Бандерівська").
Посада: територіальний менеджер по м.Львів та Львівській області (робота з дистриб’юторами та прямі продажі з лакальними та національними мережами).

11.2013-11.2015 (2 р.) Корпорація «Українські мінеральні води» (виробник мінеральної води ТМ «Свалявські мінеральні води» (Поляна квасова, Лужанська, Свалява), ТМ «Куяльник»).
Посада: менеджер з питань регіонального розвитку (робота з дистриб’ютором) (м. Львів та Львівська область)
Обов’язки : координація роботи дистриб’ютора по двох філіях, контроль дотримання обов’язків згідно договору (дотримання покриття території, ціноутворення, термінів оплати та ін.), розробка та контроль трейд-маркетингових активностей, контроль по використанню коштів з маркетингового бюджету), систематичний аналіз конкурентів, планування та керування довіреної території, ведення переговорів і заключення договорів з локальними мережами та нетрадиційними каналами збуту (аптеки, horeca), контроль дотримання стандартів викладки як у роздрібних ТТ, так і в національних та локальних мережах.
Досягнення: утримання та ріст продаж у період заміни дистриб’ютора та щомісячний приріст продаж при піднятті планових показників по Україні з 8 на 2 місце.

11.2012-11.2013 (1 р) «ПрАТ«Добра Вода» (виробник і дистриб’ютор, мінеральна вода та солодка ТМ «Добра Вода», «MATTONI»).
Посада: супервайзер (помічник керівника відділу) (м. Львів та Львівська область; гурт,роздріб, horeca, дистриб’ютори, нетрадиційні клієнти)
Обов’язки: підбір і навчання персоналу (в підпорядкуванні 8 ТП ( Львів), 2ТП (область) та 1 лінійний супервайзер (робота з дистриб’ютором), координація роботи ТП та лінійного супевайзера, розробка маршрутів, контроль по розстановці торгового обладнання, розробка планів і контроль за їх виконанням, проведення переговорів, контроль дебіторської заборгованості, звітність.
Досягнення: налагодження співпраці з гуртовими та ключовими клієнтами по м. Львову та Львівській області.

03.2007 – 11.2012 (5 р 9 міс) ТзОВ «Карпатські Мінеральні Води» (виробник і дистриб’ютор, мінеральна вода, соки, бакалія, ТМ «Карпатська Джерельна», «Соковинка», «Поляна Квасова» (Аква-Поляна), «Єсентуки»)
Посада: супервайзер ( 3 р) ( Львівська обл.: Яворівський, Мостиський, Самбірський, Миколаївський, Дрогобицький, Стрийський, Сколівський р-н; гурт, роздріб)
Обов’язки: підбір і навчання персоналу (в підпорядкуванні 7 ТП), координація роботи ТП, розробка маршрутів, розробка планів і контроль за їх виконанням, проведення переговорів, контроль дебіторської заборгованості, звітність.
Досягнення: збільшення клієнтської бази на 30%, відсутність протермінованої дебіторської заборгованості
Клієнтська база: 1500 клієнтів (гурт + роздріб)
Посада: торговий представник (2 р 9 міс) (Львівська обл.: Яворівський р-н; гурт, роздріб)
Обов’язки: пошук клієнтів, проведення переговорів і презентації продукції, підписання угод, збір замовлень, проведення промоакцій, контроль дебіторської заборгованості, мерчандайзинг, розташування обладнання.
Досягнення: кар’єрний ріст до посади супервайзера, збільшення клієнтської бази на 200 ТТ, найбільше покриття території по ТМ «Карпатія»

09.2005 – 02.2007 Компанія «Перша Приватна Броварня» (виробник пива ТМ «Перша приватна броварня»)
Посада: торговий представник ( Львівська обл.; роздріб)

Освіта: 1995-1999 рр. Львівський Державний екологічний Політехнікум, спеціальність
«Механік»
Тренінги (по продажах):
Тренінги для керівників, Тренінги по продажах, Компанія ТзОВ «Карпатські Мінеральні Води»
Додаткова інформація:
1.Власне авто. Права категорії «В». Стаж водіння 16 р.
2.ПК: впевнений користувач. 1С 7.7
3.Знання мов: українська, російська.
4.Сімейний стан – одружений.
5.Служба в Збройних Силах – 1999-2000 рр.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: