Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 грудня 2021 PRO

Іван

Су-шеф, старший зміни, кухар-універсал, сушист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 07.2020 по 01.2021 (6 місяців)
Shisha Bar, Львів (Заклад громадського харчуваня)

Прийом товару,контроль закупки і якості товару,забезпечення та дотримання санітарно-гігієнічних норм та технологічних процесів на всіх етапах приготування страв,контроль роботи персоналу.

Старший зміни

з 07.2019 по 03.2020 (8 місяців)
Патрік Паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист- кухар WOK

з 10.2018 по 08.2019 (10 місяців)
Тукамі, Львів (Суші бар)

Cу-шеф

з 03.2018 по 08.2018 (5 місяців)
Pizza Letta, Львов (Транспорт, логістика)

Прийом товару,контроль закупки і якості товару,забезпечення та дотримання санітарно-гігієнічних норм та технологічних процесів на всіх етапах приготування страв,контроль роботи персоналу.

Кухар

з 09.2017 по 03.2018 (6 місяців)
Рафінад, Львов (дискотеки)

нічні зміни

Старщий зміни

з 05.2017 по 09.2017 (4 місяці)
Hajime, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-сушист

з 03.2016 по 03.2017 (1 рік)
Crazy town, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв японської кухні

Кухар

з 07.2015 по 03.2016 (8 місяців)
Brisserie, львiв (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-унiверсал

Кухар

з 01.2015 по 05.2015 (4 місяці)
Манускрипт, львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар- унiверсал

Кухар

з 09.2014 по 02.2015 (5 місяців)
Паб кухоль, львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни

Кухар

з 03.2014 по 09.2014 (6 місяців)
Купава (Готельно-ресторанний бізнес)

нічні зміни

Кухар

з 04.2013 по 10.2013 (6 місяців)
Деліс (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

Кухар

з 04.2012 по 08.2012 (4 місяці)
Дзига, львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

Кухар

з 09.2011 по 03.2012 (6 місяців)
арт-ресторан "Старий маяк", Львів (Дискотеки)

Кухар-універсал

Освіта

ЛДКХППНУХТ

Готельно-ресторанний бізнес, Львів
Незакінчена вища, з 2010 по 2013 (2 роки 6 місяців)

Додаткова інформація

НА РАХУНОК РОБОТИ ПИСАТИ У VIBER або TELEGRAM

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: