Юлія
Шеф-кондитер (консалтинг)
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2531876
Досвід роботи
Шеф кондитер
з 08.2023 по нині
(7 місяців)
Lafamiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск нових кав’ярень Весна , розробка десертного меню , підбір персоналу, створення робочого графіку для нічної і денної зміни , розподіл по позиціям персоналу і його навчання, створення тк, переоблік , закупки , оновлення десертів згідно звітів
Відкриття з нуля корнерів: десерти і випічка
Розробка десертної карти і лінійки листкових виробів , створення тк, переоблік , підбір персоналу , створення графіків , систематизація виробництва
Шеф кондитер
з 04.2023 по 06.2023
(2 місяці)
ресторан Harvest, Козин (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню з розробкою авторських десертів . Інвентаризація. Підбір продуктів , контроль якості . Складання техкарт
Шеф кондитер
з 01.2023 по 04.2023
(3 місяці)
ресторан "Franko", Козин (Готельно-ресторанний бізнес)
Реорганізація , повне оновлення десертної карти з введенням лінійки тортів на замовлення . Навчання персоналу , складання тех карт , інвентаризація
Шеф кондитер ( консалтинг)
з 08.2022 по 11.2022
(3 місяці)
Кондитерська “Lamandin”, Київ (Харчова промисловість)
Реорганізаці і оптимізація виробництва . Підбір персоналу і його навчання . Розробка нових позицій в асортименті .
Шеф кондитер( консалтинг)
з 10.2021 по 12.2021
(2 місяці)
Ресторан високої французької кухні « Magnetisme”, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф кондитер
з 08.2021 по 11.2021
(3 місяці)
Frou Frou ресторан французской кухни (проектная работа ) ; Fish Fatish рыбный рестораный, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Запуск кондитерского производства с ноля. Подбор и обучение персонала . Контроль качества продукции. Составление и корректировка техкарт. Работа с поставщиками.
Шеф кондитер
з 05.2021 по 08.2021
(3 місяці)
Hey guys ресторан ( проектная работа), Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Запуск кондитерского производства с ноля. Разработка авторского десертного меню. Работа с поставщиками.Обучение персонала.Контроль качества продукции.Составление техкарт
Шоколатье кондитер
з 10.2020 по 05.2021
(7 місяців)
Chris cake (кондитерская ), Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф кондитер
з 07.2019 по 10.2019
(3 місяці)
Ресторан Paul, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф кондитер
з 06.2018 по 09.2018
(3 місяці)
Ресторан Paul, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Chef de partie (старший кондитер)
з 03.2016 по 07.2018
(2 роки 4 місяці)
Fairmont Grand Hotel Kyiv, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Кондитер,старший смены
з 09.2015 по 02.2016
(5 місяців)
FM Group, Киев (Пищевая промышленность)
Повар-кондитер
з 09.2008 по 07.2011
(2 роки 10 місяців)
ТОВ"Инфаура", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар
з 02.2008 по 08.2008
(6 місяців)
ТОВ"Ролада Плюс" (Гостинично-ресторанный бизнес)
Освіта
Яготинский центр проф.тех.обслуживания
Повар-кондитер, Яготин,Киевская обл.
Середня спеціальна, з 2002 по 2005 (2 роки 11 місяців)
Додаткова інформація
Приготовление,оформление заказных тортов,пирожных,эклеров,макарон,мармелада,зефира и всевозможных десертов индивидуальной и банкетной подачи,кенди-бары. Навыки технологий работы с шоколадом. Изготовление декора с шоколада,мастики,изомальта и других ингредиентов. Изготовление конфет и шоколадных плиток в поликарбонатных формах и нарезных конфет. Розработка нового меню,в том числе и безлактозные,безглютеновые позиции,с нуля и до подачи. Создание технологических карт. Контроль качества продукции и технологий приготовления. Организация работы подготовки к банкетам,кофебрейкам и ланчам. Проведение инвентаризации. Даетальная информация по телефону.Посмотреть мои работы вы можете в приложении Инстаграм перейдя по ссылку выше.
Преимущественной будет работа с шоколадом.
Схожі кандидати
Пекар, кондитер, помічник кондитера
20000 грн, Київ
Шеф-кондитер (консалтинг)
Київ, Дніпро
,
ще 8 міст
Пекарь, кондитер, тестомес (формування)
Київ
Кондитер, помічник кондитера
Київ
Су-шеф, шеф-повар
Київ