Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 березня 2024 PRO

Юлія

Шеф-кондитер (консалтинг)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кондитер

з 08.2023 по нині (7 місяців)
Lafamiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нових кав’ярень Весна , розробка десертного меню , підбір персоналу, створення робочого графіку для нічної і денної зміни , розподіл по позиціям персоналу і його навчання, створення тк, переоблік , закупки , оновлення десертів згідно звітів

Відкриття з нуля корнерів: десерти і випічка
Розробка десертної карти і лінійки листкових виробів , створення тк, переоблік , підбір персоналу , створення графіків , систематизація виробництва

Шеф кондитер

з 04.2023 по 06.2023 (2 місяці)
ресторан Harvest, Козин (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню з розробкою авторських десертів . Інвентаризація. Підбір продуктів , контроль якості . Складання техкарт

Шеф кондитер

з 01.2023 по 04.2023 (3 місяці)
ресторан "Franko", Козин (Готельно-ресторанний бізнес)

Реорганізація , повне оновлення десертної карти з введенням лінійки тортів на замовлення . Навчання персоналу , складання тех карт , інвентаризація

Шеф кондитер ( консалтинг)

з 08.2022 по 11.2022 (3 місяці)
Кондитерська “Lamandin”, Київ (Харчова промисловість)

Реорганізаці і оптимізація виробництва . Підбір персоналу і його навчання . Розробка нових позицій в асортименті .

Шеф кондитер( консалтинг)

з 10.2021 по 12.2021 (2 місяці)
Ресторан високої французької кухні « Magnetisme”, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф кондитер

з 08.2021 по 11.2021 (3 місяці)
Frou Frou ресторан французской кухни (проектная работа ) ; Fish Fatish рыбный рестораный, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Запуск кондитерского производства с ноля. Подбор и обучение персонала . Контроль качества продукции. Составление и корректировка техкарт. Работа с поставщиками.

Шеф кондитер

з 05.2021 по 08.2021 (3 місяці)
Hey guys ресторан ( проектная работа), Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Запуск кондитерского производства с ноля. Разработка авторского десертного меню. Работа с поставщиками.Обучение персонала.Контроль качества продукции.Составление техкарт

Шоколатье кондитер

з 10.2020 по 05.2021 (7 місяців)
Chris cake (кондитерская ), Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф кондитер

з 07.2019 по 10.2019 (3 місяці)
Ресторан Paul, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф кондитер

з 06.2018 по 09.2018 (3 місяці)
Ресторан Paul, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Chef de partie (старший кондитер)

з 03.2016 по 07.2018 (2 роки 4 місяці)
Fairmont Grand Hotel Kyiv, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Кондитер,старший смены

з 09.2015 по 02.2016 (5 місяців)
FM Group, Киев (Пищевая промышленность)

Повар-кондитер

з 09.2008 по 07.2011 (2 роки 10 місяців)
ТОВ"Инфаура", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

з 02.2008 по 08.2008 (6 місяців)
ТОВ"Ролада Плюс" (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

Яготинский центр проф.тех.обслуживания

Повар-кондитер, Яготин,Киевская обл.
Середня спеціальна, з 2002 по 2005 (2 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

Приготовление,оформление заказных тортов,пирожных,эклеров,макарон,мармелада,зефира и всевозможных десертов индивидуальной и банкетной подачи,кенди-бары. Навыки технологий работы с шоколадом. Изготовление декора с шоколада,мастики,изомальта и других ингредиентов. Изготовление конфет и шоколадных плиток в поликарбонатных формах и нарезных конфет. Розработка нового меню,в том числе и безлактозные,безглютеновые позиции,с нуля и до подачи. Создание технологических карт. Контроль качества продукции и технологий приготовления. Организация работы подготовки к банкетам,кофебрейкам и ланчам. Проведение инвентаризации. Даетальная информация по телефону.Посмотреть мои работы вы можете в приложении Инстаграм перейдя по ссылку выше.
Преимущественной будет работа с шоколадом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: