Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 березня 2024 PRO

Мирослав

Директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Незалежний бізнес-консультант

з 10.2018 по нині (5 років 5 місяців)
Незалежний бізнес-консультант, Одесса (Транспорт, логістика)

Консультаційне обслуговування проектів із перевантаження генеральных та зерновых вантажів. Консультації у напрямках: автомобільний, залізничний та морський транспорт, контейнерні перевезення, експедирування вантажів,
експлуатація морських та річкових портів та перевантажувальних терміналів, логістика, ЗЕД

Заступник директора з логістики та експедирування

з 11.2015 по 09.2018 (2 роки 10 місяців)
ТОВ «АТС»УСПІХ», Великодолинське, Одеська область (Транспорт, логістика)

Організація діяльності і керування департаментом логістики та експедирування, у т.ч.: планування роботи департаменту, ведення переговорів з клієнтами та суміжними організаціями, проведення ЗЕД, фінансове планування, бюджетування, контроль фінансових показників, навчання і підготовка персоналу, координація взаємодії з контролюючими органами (прикордонна служба, митниця, СЕС, екологічна інспекція, карантин рослин і так далі).

Незалежний бізнес-консультант

з 10.2012 по 10.2015 (3 роки)
Незалежний бізнес-консультант, г. Москва (Транспорт, логістика)

Керівництво інвестиційними проектами, у т.ч. координація взаємодій з державними контролюючими органами (прикордонна служба, митниця, Росспоживнагляд та ін.). Спільна робота з проектними організаціями по підготовці інвестиційних проектів у порту Кавказ, портах Астрахані, та басейнах Чорного, Азовського та Каспійського морів. Консультаційна підтримка та організація ефективної роботи транспорту та перевантажувальних комплексів та терміналів.

Досягнення:
•Виконано та передано інвесторам техніко-економічне обгрунтування можливості перевантаження контейнерів на причалах морського порту Оля, Астраханська область;
•Згідно з інвестиційним планом підготовлено Декларацію «Оцінка можливості перевантаження контейнерів на причалах морського порту Оля, Астраханська область»;
•Виконано порівняльний аналіз інвестиційної привабливості ТОВ «ВОЛГА- ПОРТ» і ТОВ «АЛЬФА-ПОРТ» м. Астрахань;
•Розроблено інвестиційний проект перевезення суднами-газовозами СПБТ (суміш пропан-бутанова технічна) з басейну Каспійського моря до країн Євросоюзу Волго-донським судноплавним каналом.
•Виконано та передано інвесторам техніко-економічне обгрунтування можливості перевантаження контейнерів на причалах морського порту Кавказ, Південний район;
•Згідно з інвестиційним планом підготовлено Декларацію «Оцінка можливості перевантаження контейнерів на причалах морського порту Кавказ, Південний район»;
•Підготовлено і передано на узгодження до Росморпорту «Клопотання (Декларацію) про наміри інвестування у будівництво універсального перевантажувального і митного терміналів в Південному районі морського порту Кавказ»

Старший викладач

з 01.2012 по 10.2012 (9 місяців)
Национальна морська академія, Одеса (Освіта, наука)

Авторські курси лекцій з економічних дисциплін для студентів (бакалавреат і магістрат) – «Фінансові розрахунки в судноплавних і агентських компаніях» і
«Морський транспортний менеджмент».

Директор

з 04.2001 по 12.2011 (10 років 8 місяців)
ТОВ «АТІС», морське агентство, Южний (Транспорт, логістика)

Організація діяльності і керування компанією, у т.ч.: стратегічний аналіз економічного стану компанії, розробка стратегічного плану розвитку, оперативне управління компанією, організація продажів, пошук і залучення нових клієнтів, розвиток нових видів діяльності, проведення ЗЕД, фінансове планування, контроль фінансових показників, маркетинг, створення командного духу в колективі, кадрова робота – наймання, навчання і підготовка персоналу, координація взаємодії з контролюючими органами (прикордонна служба, митниця, СЕС, екологічна інспекція і так далі).

Досягнення:
•Створення компанії самостійно з нуля.
•Компанія розпочала діяльність з агентування 5 (п'яти) суден в 2001 році і надала послуги з агентування 470 (чотириста сімдесяти) суднам в 2008 році. Цей показник дозволив ТОВ «АТІС» зайняти третє місце в Національному Морському рейтингу України і отримати звання «Агент року – 2009».
•З 2005 року за даними Національного Морського рейтингу України ТОВ «АТІС» щорічно займає місця у переліку топ-п’ятнадцать суднових агентств України.
•З 2006 року ТОВ «АТІС» щорічно входить до рейтингу «Національний лідер», який проводиться Торгово-промисловою палатою України. Найвищі показники: сьоме місце в 2009 році (серед ста п'ятдесяти підприємств морської галузі) і десяте місце в 2010 році (серед триста п'ятдесяти підприємств морської галузі, у тому числі порти, морські агенти, експедитори, сюрвейєри і так далі).
•В 2010-2011 роках ТОВ «АТІС» двічі поспіль входить до топ-десять Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих». Показники: десяте місце в 2010 році і десяте місце в 2011 році. Підприємство отримало статус
«Підприємство року 2010» і «Підприємство року 2011».
•В 2009 році організовано транспортно-експедиційний відділ. Загальна кількість оформленого вантажу – 1026246 тон в 2009 році, 2983756 тон в 2010 році і 4530754 тон в 2011 році.

Виконавчий директор

з 03.2000 по 03.2001 (1 рік)
ТОВ «МІАЛ», морське агентство, Одеса (Транспорт, логістика)

Оперативне керування компанією, у т.ч.: організація продажів, маркетинг, створення командного духу в колективі (головний офіс і три філії), кадрова робота – наймання, навчання і підготовка персоналу, ведення переговорів з принципалами, контроль і оптимізація графіку обробки суден в портах Одеса та Іллічівськ, щомісячний контроль фінансовихзвітів,контрольрозрахункупроформдісбурсментськихрахунків, моніторинг надходження грошових коштів від принципалів, підготовка планів завантаження/розвантаження суден з подальшим узгодженням із стивідорними компаніями.

Заступник директора

з 06.1996 по 02.2000 (3 роки 8 місяців)
Україно-германське СП «Martrade Black Sea Ltd», (раніше - Україно-германське СП «О-Ай-Сі», IQ Martrade Holding & Management mbH), Одеса (Транспорт, логістика)

Оперативне керування компанією, у т.ч.: підготовка тайм-чартерних розрахунків, діспача, демереджа, введення і виведення суден у/з тайм-чартер/у, участь в претензійній роботі, пов'язаній з ушкодженнями суден та суднового обладнання, аналіз заходів суден в порти Чорного моря, ведення статистики і використання її результатів в попередніх розрахунках рейсового завдання суден компанії, координація і контроль роботи суперкарго, стивідорів, сюрвейєрів, морських агентів та експедиторів, управління персоналом офісу, ведення переговорів з фрахтувальниками, судновласниками, вантажовідправниками.

Досягнення:
•Скорочення часу стоянки суден компанії, в середньому мінімум на 10% від планових показників;
•Зниження сум портових зборів в усіх портах Чорного моря за рахунок ефективного планування рейсових завдань суден;
•Зниження витрат на претензійну роботу по ушкодженнях суден та суднового обладнання за рахунок впровадження засобів ІТ (цифрові фотоапарати, інтернет).

Освіта

Lloyd's Maritime Academy and The National Sea Training Centre (part of North West Kent College), Великобританія

Ship Agency, Лондон
Вища, з 2002 по 2003 (1 рік)

Дипломморського агента з відзнакою, 2003

Національна морська академія, Одеса

Факультет автоматики, автоматизація теплоэнергетичних процессів, Одесса
Вища, з 1985 по 1992 (7 років)

Диплом з відзнакою

Додаткова освіта та сертифікати

IBR Institute of International Business Relations at Steinbeis University Berlin, Німеччина

MBA summa cum laude, 2009-2011. Спеціалізація – стратегічний аналіз і стратегічний менеджмент, бізнес-планування.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Вільно володію українською, російською та англійською мовами. Посвідчення водія категорія «В» з 1998 року.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами