Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 жовтня 2019

Вадим

Адвокат, нач. юридичного відділу, юрист, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 07.2019 по 09.2019 (2 місяці)
ДЗ"СМСЧ № 10 МОЗ України", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Зміна керівника, подання заяви форми 3 реєстратору ЦНАП, готування господарських договорів, листування з Департаментом охорони здоров"я, консультації з правових питань, готування запитів та електронних ключів для АЦСК, Держ. Казначейства

Адвокат

з 03.2019 по 07.2019 (4 місяці)
АО"PLP Group", Київ (Юриспруденція)

Представництво клієнтів у судах, державних органах, Державній фіскальній службі, Державній виконавчій службі. Написання відзивів, скарг, позовних заяв, пояснень та заперечень. Ведення судових справ по кредитним спорам, адміністративним спорам, спорам про захист честі, гідності та ділової репутації клієнта

Адвокат, заступник начальника відділу претензійно-позовної роботи, головний юрисконсульт

з 11.2017 по 11.2018 (1 рік)
ПАТ "Ві ей Бі банк", Публічне акціонерне товариство "Всеукраїнський банк розвитку", Київ (Кредитування бізнесу, юридичних та фізичних осіб, стягнення проблемної заборгованості)

Представництво уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації банку на підставі договору про надання правової допомоги в судах загальної юрисдикції, Фонді гарантування вкладів фізичних осіб (закон "Про систему гарантуваня вкладів фіз.осіб, закон "Про споживче кредитування", "Про Платіжні системи" та переказ коштів в Україні", закон "Про банки і банківську діяльність", закон "Про держ. реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяження, "Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень", закон "Про заставу"
Примусове стягнення проблемної заборгованості за кредитними договорами, укладеними банком між фізичними та юридичними особами, в тому числі майновими поручителями. Участь у судових провадженнях про визнання кредитних договорів, договорів поруки, застави недійсними, готування позовних заяв про звернення стягнення на нерухоме майно, зняття обтяження з рухомого майна, що перебуває у заставі, участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції. Відрядження для участі у загальних судових провадженнях, написання адвокатських запитів, позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг. Написання процесуальних докуметів ( пояснень, заперечень та відзивів). Готування та надсилання вимог боржникам. Отримання довідок з Держ. реєстру речових прав а нерухоме майно, готування звітності до ФГВФО. Представництво інтересів банку під час реєстраційних дій в Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру.
Самостійне ведення справ від опрацювання проблеми клієнта, розробки алгоритму дій до супроводження справи в судових органах всіх інстанцій;
Підготовка процесуальних документів, клопотань, заяв, заперечень, адвокатських запитів тощо;
Взаємодія з контролюючими органами, представництво інтересів клієнтів в органах державної влади і управління, ДФС України, органах юстиції та виконавчої служби, прокуратури і т.д.
Складання та юридчиний аналіз договорів;
Здійснення юридичних досліджень і аналізу чинного законодавства, складання юридичних висновків;
Надання юридичних консультацій в усній і письмовій формі;
Підготовка запитів і відповідей в різні контролюючі органи;
Оскарження актів, рішень, постанов і т.д. контролюючих та правоохоронних органах.

Провідний юрисконсульт

з 05.2016 по 10.2017 (1 рік 5 місяців)
Державний архів Київської області (Київська обласна державна адміністрація), Київ (Архівна справа та діловодство)

Представництво в судах, Фонді державного майна Київської області, Київській обласній державній адміністрації, Державній казначейській службі України, сервісному центрі МВС України. Готування цивільно-правових, господарських договорів, наказів, проведення виїзних перевірок на предмет дотримання Закону України "Про Національний архівний фонд та архівні установи", відрядження по Київській області, листування з контролюючими органами, участь у тендерному комітеті архіву, проведення пубілчних закупівель через електронну систему "Прозорро", готування протоколів тендерного комітету, листування з контрагентами, структурними підрозділами Київської обласної ради (Київської обласної державної адміністрації), Головним управлінням Міністерства юстиції у Київській області.Готування цивільно-правових угод, наказів, господарських договорів, прийом громадян для надання консультацій з правових питань.

Провідний юрисконсульт відділу правового забезпечення

з 10.2015 по 01.2016 (3 місяці)
КП "Київпастранс", Київ (Перевезення пасажирів громадським транспортом, ремонт рухомого складу міського транспорту)

Судовий супровід діяльності компанії, представництво компанії в державних органах, судах по цивільним, кримінальним (на стороні цивільного відповідача) та господарським справам, у справах про відшкодування шкоди завданої дорожньо-транспортною пригодою, стягнення заборгованості за договорами оренди, поставки, банківського кредиту.

Юрисконсульт

з 10.2014 по 06.2015 (8 місяців)
ТОВ«КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ ТА АДМІНІСТРУВАННЮ НЕДЕРЖАВНИХ ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ПЕРША КУПЕЦЬКА ГІЛЬДІЯ», Київ (ІСІ,Фонди, продаж цінних паперів, фінансова компанія з управління активами)

Робота з банками, Державною виконавчою службою, нотаріусами, аудиторськими компаніями, Фондовою біржею з продажу цінних паперів, відкриття банківського рахунку. Заповнення анкети про відкриття рахунку із зазначенням кінцевого беніфіціара, представництво компанії в судах у справі про банкрутство, стягнення заборгованості, в т.ч. відрядження по Україні, в ДПІ Державної фіскальної служби України, Національній комісії з цінних паперів України та фондового ринку, Національному депозитарії України. Корпоративне право та внесення змін до статутних документів (зміна керівника компанії, зміна статутного фонду).

Провідний юрисконсульт

з 01.2013 по 09.2014 (1 рік 8 місяців)
КП "Господар Дарницького району міста Києва" Дарницької РДА, Київ (Услуги для населения)

Представництво підприємства та фізичних осіб в органах державної виконавчої служби, в органах місцевого самоврядування, правоохоронних органах, прокуратурі Дарницького району м. Києва, та ВДВС Дарницького району міста Києва. Представництво в адміністративних судах за позовами суб’єктів владних повноважень.
Достатній досвід претензійно-позовної роботи та вирішення в судовому порядку господарських, земельних, трудових спорів (поновлення на роботі не законно звільненого працівника, оскарження дисциплінарних стягнень), майнових (відшкодування завданої шкоди) та житлових спорів (виселення, визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням, усунення перешкод у користуванні жилим приміщенням), стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги, визнання ордеру на жиле приміщення недійсним.
Участь у судових засіданнях на всіх стадіях цивільного та господарського процесу, написання позовних заяв, претензій, апеляційних та касаційних скарг, готування статутних документів.
Підготовка процесуальних документів, зокрема приведення виконавчого документа у відповідність до закону та поновлення строку виконавчого документа до пред’явлення, зміна способу виконання рішення, заява про перегляд заочного рішення, заява про перегляд рішення за ново виявленими обставинами, повернення майна з незаконного володіння, укладення мирової угоди, розстрочка виконання рішення суду, підготовка клопотань в судовому процесі (витребування доказів, виклик свідків, призначення експертизи).
Готування кадрових наказів (наказ про прийняття на роботу, наказ про застосування дисциплінарного стягнення, про звільнення, про переведення на роботу)
Готування договорів підряду, купівлі-продажу, надання послуг, зберігання майна, договорів оренди, поставки, факторингу, лізингу та інших.
Ведення службової переписки, готування листів на запити правоохоронних органів (протест прокурора, припис, постанова), контролюючих органів, органів місцевого самоврядування, депутатські запити.
Підготовка, супровід господарських договорів (договір підряду, оренда майна, купівля-продаж майна), робота із дебіторською заборгованістю, оскарження дій, бездіяльності посадових осіб в т.ч. органів державної виконавчої служби.

Провідний юрисконсульт

з 02.2009 по 11.2012 (3 роки 9 місяців)
Комунальне підприємство по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду міста Києва "Плесо", Київ (Услуги для населения)

Підготовка договорів оренди, надання послуг, договорів підряду, тендерної документації
Готування претензій, позовних заяв про стягнення дебіторської заборгованості.
Робота з державною виконавчою службою, оскарження неправомірних дій державних виконавців.
Надання інформації на депутатські запити, звернення громадян, правоохоронних органів.
Ведення ділової переписки, написання запереченнь на акти перевірок, підготовка наказів, проектів розпоряджень КМДА

Освіта

Міжгалузевий інститут управління

Юридичний, правознавство, Київ
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Київське медичне училище № 3, сестринська справа

1999

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України ЄДРСР Судова влада України

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Наявність свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю № 5654



Додаткові навички:

Знання ПК – Word, Eхcel, робота з програмою «ЛІГА-Закон», портал «Судова влада», «Єдиний державний реєстр судових рішень», «Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень,» Єдиний державний реєстр декларацій» «Право України», KMR.gov.ua, IRC.GOV.UA, Smida, Stockmarke, You control та іншими інтернет ресурсами, базами даних необхідними для пошуку інформації.
Знання мов: українська, російська – вільно, англійська – середній рівень

Особисті якості :
Відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, доброзичливість, цілеспрямованість, вміння відстоювати позицію клієнта, відсутність шкідливих звичок,

Захоплення : Історія, медицина, спорт (плавання, теніс, волейбол), подорожі, музика, гітара, кіно, театр, англійська, малювання, море

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: