Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 березня 2024 PRO

Ігор

Менеджер з постачання, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комірник

з 10.2015 по 12.2018 (3 роки 2 місяці)
ПАТ "Львівський жиркомбінат", Львів (виробництво майонезів, соусів, кетчупів та гірчиці)

забезпечив чітку і безперебійну роботу по доставці матеріалів у виробничі цехи, а також належне збереження ТМЦ

Менеджер з постачання

з 11.2014 по 06.2015 (7 місяців)
ПП "Система Оптимум", Львів (оптово-роздрібна торгівля промисловою та побутовою хімією, добривами)

вдалося забезпечити постійну наявність нербхідного асортименту згідно своїх посадових обов"язків

Товарознавець I категорії

з 11.2010 по 10.2014 (3 роки 11 місяців)
Публічне акціонерне товариство "Львівський жиркомбінат", Львів (Виробництво маргаринів, майонезів та жирів)

Робота щодо безперебійного забезпечення необхідними товарно-матеріальними цінностями 32 підрозділів підприємства за 8 напрямками.
Ведення переговорів з постачальниками щодо забезпечення ефективного використання ма-теріальних та фінансових ресурсів комбінату, підготовка і оформлення договорів постачання, здій-снення контролю за виконанням договірних зобов”язань,Контроль поставок(терміни, кількість, які-сть, комплектність), підготовка матеріалів до постачальників щодо порушених ними зобов”язань, погодження зміни строків постачання, заміни одних матеріалів іншими. Вироблення форм взаємо-відносин(контракт на довгостроковій основі, одноразова закупівля тощо).Первинний контроль бух-галтерських документів(накладна, податкова накладна, акти виконаних робіт).Контроль проплат за договорами, дебіторської та кредиторської заборгованості підприємства.Підготовка необхідної звітності.
Вивчення кон”юнктури і аналіз ринків постачання сировини, матеріалів, цін, пошук шляхів зменшення затрат.Складання заявок на матеріали на основі одержаних тендерів, в межах закріп-леної номенклатури, проведення внутрішніх тендерів.
Робота з перевізниками(отримання та відправлення посилок), бухгалтерська звітність по відправках. Відрядження до головного офісу для участі у проведенні тендерів по постачанню підприємства.Участь в проведенні інвентаризації матеріальних цінностей.Листування з постача -льниками, Департаментом закупівель і Тендерним Комітетом щодо питань матеріально-технічно-го постачання.Особиста доставка необхідних ТМЦ як експедитор.

Начальник господарського відділу

з 04.2008 по 10.2010 (2 роки 6 місяців)
Закрите акціонерне товариство "Львівський жиркомбінат" (виробництво маргаринів, майонезів та жирів)

Здійснення господарського обслуговування згідно правил та норм виробничої сані-тарії та пожежної безпеки будівель і приміщень, в яких розташовані підрозділи підпри-ємства, розробка планів поточних та капітальних ремонтів основних фондів, їх організа-ція та проведення.
Забезпечення підприємства меблями, господарським інвентарем та товарами, миючими засобами, канцтоварами, друкованою продукцією, засобами механізації інженерної та управлінської праці.Проведення робіт з упорядкува-ння, озеленення та прибирання території, святкового оформлення фасадів будинків тощо.
Утримання в справному стані засобів протипожежного захисту та ін. Організація вивозу вторинної сировини(макулатура, поліетилен, склобій).
Співпраця з контролюючими органами та органами влади(санстанція, еко-логія, райдержадміністрація та ін.)

Освіта

Львівський державний університет імені І. Франка

Історичний, історик.викладач історії, Львів
Вища, з 1977 по 1982 (4 роки 9 місяців)

Диплом з відзнакою

Знання і навички

MS Word Користувач ПК Користувач Internet Робота з оргтехнікою 1С УВП Галактика ERP Пошук та залучення нових клієнтів Підтримка існуючої клієнтської бази Ведення переговорів, листування з постачальниками Ведення обліку і своєчасна поставка ТМЦ

Знання мов

  • Російська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості:
Вмію працювати в команді і самостійно вирішувати проблеми.
Ініціативний, відповідальний, старанний, доброзичливий, працелюбний,пунктуальний, наполегливий, чесний, сумлінний, порядний, комунікабельний, цілеспрямований на результат, організаторські здібності.

Одружений.
Наявність прав категорії "В", закордонного паспорта, робота в 1С

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: