Резюме от 20 ноября 2017 PRO

Довгопол Максим Леонидович

Шеф-кухар, 15 000 грн/мес.

Полная занятость, неполная занятость, удаленная работа.

Дата рождения:
26 декабря 1992 (24 года)
Город:
Бровары
Готов переехать в:
Киев

Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Су-Шеф / Старший кухар

с 04.2017 по наст. время (7 месяцев)
Ресторан «Феллини», Київ (Ресторанний бизнес)

Шеф кухар (за короткочасовим договором)

с 10.2016 по 01.2017 (3 месяца)
ФОП "Полковников", Україна (Ресторанний бізнес)

Заклади в декількох регіонах України.
Розробка нового меню, на основі власної ферми і виробництва.
Розробка дитячого, тематичного на свята, банкетного меню, бізнес ланчів, доповнення і заміна основного меню.
Організація роботи кухні.
Навчання кухарів.
Дегустаційні вечори.
Розробка: технологічних,калькуляційних карт; бланків закупівлі продуктів, бланк минимальних продуктових залишків, Бланка статистики для зрівння ефективності роботи закладу.
Навчання Су-Шефів, Старших Кухарів, Кухарів.

Шеф Кухар (за короткочасовим договором)

с 06.2016 по 09.2016 (3 месяца)
Брасерри ПодШафе, Київ (Ресторанний бізнес)

- управління технологічним процесом кухні;
- контролю трудової дисципліни персоналу кухні;
- контролю за технічним станом виробничого обладнання;
- періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;
- складання і затвердження графіка роботи секцій кухні;
- контролю чистоти виробничих приміщень.
- забезпечення своєчасного, безперебійного постачання харчових продуктів та напівфабрикатів належної якості;
- контролю технічного стану обладнання у виробничих цехах та приміщеннях із зберігання сировини;
- проведення постійного моніторингу попиту гостей, вдосконалювати смакові характеристики, консистенцію і за-гальну якість, асортимент продукції.
- контролю за раціональним використанням і дотриман-ням норм безпеки сировини;
- щоденно коригувати меню з урахуванням наявних про-дуктів і асортиментного мінімуму;
- здійснення контролю виробничої дисципліни, забезпе-чувати мотивацію персоналу.
- забезпечення високої якості обслуговування гостей;
- контролю за станом контрольно-обслуговуючих при-міщень;
- вирішення конфліктних ситуацій між клієнтами і об-слуговуючим персоналом ресторану.

Су-Шеф

с 01.2016 по 06.2016 (5 месяцев)
Кафе "Компот" Олимпійський, Київ (Ресторанний бізнес)

Запуск в Києві, давно вже полюбившогося Одеського "Компота". Мною і Командою в якій я мав честь приймати участь, було запущено і відкалібровано три закладу по місту Київ.
Управління секцією "кухня" та її організацією. (Контроль роботи кухарів, контроль якості приготування страв. Підбір та навчання персоналу. Складання заявок на необхідні продовольчі товари, проведення інвентаризації та списання, навчання персоналу, контроль видачі готових страв).

Шеф Кухар (за короткочасовим договором)

с 10.2015 по 10.2015 (меньше месяца)
Bazz Bar, Київ (Ресторанний бізнес)

Розробка меню і запуск кухні в кальянному барі.
Розробка технологічних калькуляційних карт, розробка бланків закупок, заключення договорів з постачальниками, підбір персоналу.

Шеф Кухар

с 09.2014 по 01.2016 (1 год 4 месяца)
Дитячий Розважальний Комплекс "Скай Парк", Киев (Дитячий розважальний комплекс)

Шеф кухар / Управляючий / нач. Виробництва
- управління технологічним процесом кухні;
- контролю трудової дисципліни персоналу кухні;
- контролю за технічним станом виробничого обладнання;
- періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;
- складання і затвердження графіка роботи секцій кухні;
- контролю готовності підпорядкованої ланки щодо об-слуговування масових заходів;
- контролю чистоти виробничих приміщень.
- забезпечення своєчасного, безперебійного постачання харчових продуктів та напівфабрикатів належної якості;
- контролю технічного стану обладнання у виробничих цехах та приміщеннях із зберігання сировини;
- організації роботи виробничих цехів з урахуванням норм і правил безпеки, дотримання норм санітарної гігієни;
- забезпечення тісної співпраці з менеджером з обслуговування і координувати процес виробництва з процесом обслуговування;
- проведення постійного моніторингу попиту гостей, вдосконалювати смакові характеристики, консистенцію і загальну якість, асортимент продукції. У готелях та ресторанах вищої категорії розробити фірмові страви та напої;
- контролю за раціональним використанням і дотриманням норм безпеки сировини;
- щоденно коригувати меню з урахуванням наявних продуктів і асортиментного мінімуму;
- здійснення контролю виробничої дисципліни, забезпечувати мотивацію персоналу.
- забезпечення високої якості обслуговування гостей;
- контролю за станом контрольно-обслуговуючих приміщень;
- контролю за дотриманням вимог щодо сервірування столів;
- облік замовлень на проведення колективних святкувань, тематичних вечорів, банкетів та організація підготовки до їхнього проведення;
- контролю внесення у касу офіціантами авансових сум і виручки за день;
- вирішення конфліктних ситуацій між клієнтами і обслуговуючим персоналом ресторану.

Су-шеф

с 08.2014 по 08.2015 (1 год)
Дитячий Розважальний Комплекс "Скай Парк", Київ (Дитячий Копмлекс Розваг)

Управління секцією "кухня" та її організацією. (Контроль роботи кухарів, контроль якості приготування страв. Підбір та навчання персоналу. Складання заявок на необхідні продовольчі товари, проведення інвентаризації та списання, навчання персоналу, контроль видачі готових страв).

Старший кухар

с 04.2011 по 10.2014 (3 года 6 месяцев)
Ресторація "Концерт Холл", Бровари (Ресторанний бізнес)

Ресторація "Концерт Холл"

Повар європейської кухні
Гарячий процес, м'ясний, рибний процес
Приготування страв, контроль якості заготовок, контроль закупки, проведення банкетів, фуршетів.


"Бар Боулінг"
Кухар-універсал

"Пит Стоп Бар"
Кухар-універсал

Приготування страв, проведення банкетів, фуршетів.

Кухар Універсал (Виробниче Навчання)

с 01.2011 по 05.2011 (4 месяца)
"Аквапарк", Бровари (Ресторанний бизнес)

Кухар Універсал (Виробниче Навчання)

с 04.2010 по 07.2010 (3 месяца)
Пивоварня "Бровар Хоф", Бровари (Ресторанний бизнес)

Кухар Універсал (Виробниче Навчання)

с 12.2009 по 04.2010 (4 месяца)
Кафе Кондитерська "777", Бровари (Ресторанний бизнес)


Образование

БПЛ

Повар, Кондитер, Бровари

Среднее специальное, с 09.2009 по 06.2011 (1 год 9 месяцев)


Дополнительное образование

  • "Рrofessional" Тренінг: Розвиток керівників та підвищення якості сервісного обслуговування, а також основи продаж! (Київ) (2015, 4 місяця)
  • "Тайм менеджемнт" Управління Часом і Раціональна Послідовність! (Київ) (2015, 3 місяця)
  • "Технології Успіху" Тренінг: особистого росту і мотивації! (Київ) (2015, 3 місяця)
  • "Висоцький Консалтинг" Тренінг: Створити культуру ефективного застосування інструментів управління в бізнесі! (2014-2015, 4місяця)

Профессиональные навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Profit Solutions;
    Microsoft: Word; Excel;

Дополнительная информация

Працював на такій посаді як:
Шеф кухар, Начальник Виробництва, Управляючий кафе...!

Професійні навички:
Управління персоналом, навчання персоналу, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, калькуляційні карти, зняття залишків. Також ознайомлений з такими кухнями : Європейська, Італійська, Тайська, Середземноморська, Українська. Закупівля продуктів, проведення банкетів від 30 до 1000 чол., проведення фуршетів від 150 до 1600 чол., вміння працювати в команді..! Досвід у проведенні майстер-класів, приготування страв в залі в присутності гостей.

Брав активну участь у відкритті кафе, барів, розважальних комплексів (як в Києві так і в інших містах України).!

Також:
Пропоную консультації, по тикам питанням:
•Консультація Правильної роботи та Мінімілізація по Європейським стандартам обслуговування (робочий час персоналу, зміни, робочий графік закладу)
•Підвищення Рентабельності (націленість на аудиторію та її зацікавленість)
•Ефективність Реклами та її Створення
•Облік товарів та Переобліки (продукти, полу фабрикати, інвентар, обладнання, прибори і т.д.)
•Консультація по Закупівлі Обладнання (кухня, бар, заготовчий цех)
•Створення Організаційної Схеми Відповідальності та Навчання (для продуктивного використання)
•Навчання Продавати та Вихід з Конфліктних Ситуацій (тренінги для обслуговуючого персоналу + іспити)
•Вибір постачальників та Правильна робота з ними
•Підбір Персоналу
•Розсилка Вакансій на націлену аудиторію
•Аналіз роботи закладу та ведення статистик
•Постановка Цілі (для всього персоналу).
Націленість на Кінцевий Продукт (результат)

А також:
- Допомога виведення вашого закладу з кризового стану
- Оновлення меню, створення нового напрямку закладу, сезонне меню
- Дегустаційні вечори
- Виправлення технологічних карт та перевірка правильної собівартості
- Створення раціонального режиму роботи секції кухні та в цілому в закладі (шляхом аналізу)
- Створення та введення Чек-Листів.
- Свіжий та незалежний погляд на роботу вашого закладу та рекомендації що до покращення.
- Консультації купівлі ресторанного (б/у та нове) обладнання та його раціональна розстановка.
- Введення стандартів НАССР (ХАССП).

Можлива реклама на Радіо (по бартеру)!
Можливі Дизайнерські послуги (поліграфія) по низьким цінам!
Системи Охорони вашого закладу (зі знижкою).

Найголовніше це - знаходження компромісів для результативної та продуктивної роботи вашого закладу!
Працюю переважно віддалено за невеликі кошти!
А також готовий працювати з частковою або повною зайнятістю!

https://www.olx.ua/obyavlenie/shef-kuhar-konsultant-IDqr4CG.html

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/shukayu-podrabotku-povarom-IDpaGDs.html

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/shukayu-biznes-partnera-dlya-vdkrittya-ta-upravlnnya-kafe-paba-IDqUhJU.html


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: