Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 січня 2024

Мар'яна

Керівник, діловод, кадровик, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта:
2002-2005рр. – Національна академія державного управління при Президентові України (з відзнакою).
Спеціальність – «Державне управління», спеціалізація – «Економічна політика».
Кваліфікація – Магістр державного управління.

1976-1981р.р. - Севастопольський приладобудівний інститут – «Автоматизація і механізація процесів обробки і видачі інформації».

Навчальні курси: 2007р.- Організація державних закупівель (Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, м.Хмельницький). 2004-2005р.р. – Професійна програма підвищення кваліфікації державних службовців\посадових осіб органів місцевого самоврядування IV-V категорії (Львівський регіональний інститут державного управління);

Досвід роботи:
*2010-2014р.р. – Начальник сектору адміністративної підтримки ПАТ «Укрсоцбанк» (м.Хмельницький).
Керівництво напрямками: діловодство (системи електронного документообігу «Діло», «ДокС»), складський облік, технічне обслуговування приміщень тощо.
*2005-2009р.р. – Заступник начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Хмельницької облдержадміністрації.
Керівництво роботою відділу іноземних інвестицій та контролю за ЗЕД: крім того, у підпорядкуванні також - кадрова служба, служба діловодства, контролю та архівної роботи, бухгалтерський сектор. Відбір персоналу (керівник конкурсної комісії), адаптація нових співробітників, розробка і впровадження положень, розробка і впровадження посадових інструкцій, організація роботи з персоналом, оцінка ефективності роботи персоналу (організація проведення щорічної оцінки та атестації), розробка і ведення системи кадрового обліку, ведення кадрової документації, організація системи бухгалтерського обліку. Розробка цільових програм. Організація та проведення міжнародних форумів, нарад, засідань комісій, семінарів тощо. Розробка презентаційних матеріалів (буклети, проспекти, каталоги, фільми, мультимедійні презентації тощо), організація видання та виготовлення.
*2001-2005р.р. - Заступник начальника управління у справах преси та інформації Хмельницької облдержадміністрації.
Керівництво роботою відділу видавничої діяльності, поліграфічної справи, захисту інформації, кадрової та архівної роботи. Організація тендерних закупівель у сфері компетенції управління.
*1998-2001р.р. - головний спеціаліст, консультант прес-служби апарату Хмельницької облдержадміністрації.
*1996-1998р.р. – старший помічник, провідний спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.
*1993-1996р.р. - інженер по маркетингу, м.Хмельницький, ВО «Катіон».
Участь в розробці маркетингової стратегії, планування рекламних кампаній, реалізація рекламних та маркетингових заходів, оцінка їх ефективності. Аналіз діяльності відділу маркетингу. Персональна робота зі споживачами, укладання договорів тощо.
*1981-1993р.р. - інженер-програміст, м.Хмельницький, ВО «Катіон».

Особисті дані:
Чітка послідовність власним обов'язкам, відповідальність, здібність до навчання та адаптації до нових умов, комунікабельність, здатність працювати у високому темпі, старанність, порядність.

Додаткова інформація:
Працюю на ПК (впевнений користувач), MS Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint тощо).
Інтернет (Opera, Outlook Express, The Bat, Internet Explorer тощо).
Українська і російська мови (досконале знання), німецька – базовий рівень (письмовий).
Постійно займаюся самоосвітою (економіка,менеджмент,психологія,PR-технології). Захоплююся журналістикою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: