Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 березня 2023 PRO

Марина

Майстер дільниці, хімік, диспетчер, начальник цеху, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-лаборант

з 09.2021 по 02.2022 (5 місяців)
ТОВ "Полімер-Колор", Бровари (Металургійна промисловість, металообробка)

Робота в лабораторії - відбір необхідних проб, приготування робочих розчинів, проведення аналізів розчинів ванн, замірів товщини покриття профілю, ведення відповідних журналів та протоколів, проведення вибробувань покриття на відповідність необхідним вимогам аналітично-нормативної документації, та ін.

Начальник відділу охорони праці

з 08.2021 по 08.2021 (менш ніж місяць)
ТОВ "Київгума", Бровари (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Проведення вступних інструктажів з охорони праці та техніки безпеки, контроль за станом та дотриманням вимог охорони праці та техніки безпеки на виробництві, ведення та контроль ведення актуальної документації на підприємстві, розробка проектів-наказів з охорони праці на підприємстві, організація, контроль та проведення перевірки знань з охорони праці та техніки безпеки персоналу, ведення відповідної документації

Заступник начальника цеху

з 07.2019 по 07.2021 (2 роки)
ТОВ "Київгума", Бровари (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Організація позмінної роботи співробітників - до 60 чоловік; проведення інструктажів з охорони праці та техніки безпеки; навчання персоналу; табелювання співробітників, прийняття участі у проведенні інвентаризацій; контроль виробничих процесів, таких як вальцювання гумових сумішей, пресування-вулканізація гумових виробів, сортування, мийка, пакування гумових виробів; складання матеріально-технічних звітів; відпрацювання нових технологічних процесів в умовах виробництва та вдосконалення вже існуючих; контроль ведення робочої документації, операційних листів та журналів

Диспетчер виробництва

з 01.2019 по 07.2019 (6 місяців)
ТОВ "Київгума", Бровари (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Диспетчеризація виробничих процесів, цехів
та дільниць підприємства;
здійснення оперативного регулювання ходу виробництва, оперативного керівництва виробничою діяльністю
цехів і дільниць підприємства;
забезпечення максимального використання виробничих потужностей;вживання заходів щодо запобігання та усунення відхилень в ході виробничого процесу

Начальник цеху

з 02.2014 по 01.2018 (3 роки 11 місяців)
ПАТ Київский завод "РІАП", Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Організація роботи співробітників - до 25 чоловік. Матеріальна відповідальність. Участь в інвентаризаціях. Облік дорогоцінних металів у складі обладнання. Складання щомісячних матеріально-технічних звітів. Табелювання співробітників. Робота з прекурсорами. Інструктаж по охороні праці та техніці безпеки. Робота з документацією. Контроль проведення технологічних процесів таких як: розлив рідин в ампули, розфасовка сухих реактивів в ампули, запайка ампул, упаковка ампул, фасовка та упаковка пестицидів на автоматичних лініях та ін. Контроль ведення обліку сировини, матеріалів, напівпродуктів, готової продукції та друкованої продукції.

Інженер-технолог

з 11.2013 по 02.2014 (3 місяці)
ПАТ Київский завод "РІАП", Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Перегляд та розробка норм витрат основної сировини, допоміжних матеріалів та енергоресурсів. Розробка пускових записок та регламентів на виробництво нових продуктів. Розробка та внесення доповнень та змін до вже існуючих норматиних документів.

Майстер цеху

з 06.2010 по 10.2013 (3 роки 4 місяці)
ПрАТ "Біофарма", Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Організація роботи співробітників (від 8 до 12 чоловік); ведення технологічних процесів, таких як ферментація, фільтрація, розлив у пляшки та упаковка готової продукції, та ін.; контроль дотримання режимів тех. процесів; ведення обліку сировини та матеріалів, напівпродукту та готової продукції, а також друкованої продукції; робота з документацією; написання Стандартних Операційних Процедур (СОПів); формування протоколів виробництва серій лікарських препаратів (досье серій); складання щомісячних матеріальних звітів (робота в програмі 1С)

Інженер-хімік (очисні споруди)

з 05.2009 по 06.2010 (1 рік 1 місяць)
Філія "Менський сир" ППКФ "Прометей", Мена (Харчова промисловість)

Робота в лабораторії очисних споруд підприємства, проведення аналізів стічних вод, що надходять на очистку, аналізів води, що проходить технологічний процес очистки, контроль якості очищених стічних вод, що скидаються до водойм. Приготування, облік та зберігання реактивів. Контроль режимів технологічних процесів очистки, пропозиції по можливості їх вдосконалення. Навички роботи з лабораторним обладнанням.

Інженер-хімік-технолог ЦЗЛ та ВТК

з 03.2007 по 11.2008 (1 рік 8 місяців)
ЗАТ ХЛКЗ "Червоний хімік", Харків (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Перевірка якості продукції, що виробляється, на всіх стадіях технологічного процесу, приготування робочих розчинів, контроль дотримання режимів технологічних процесів. Навички роботи в лабораторії. Ведення відповідних журналів та протоколів.

Мікробіолог

з 08.2006 по 03.2007 (7 місяців)
ЗАТ "Біофарма", Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Робота в лабораторії . Контроль вхідної сировини, напівпродуктів, готової продукції; розробка нормативно-аналітичної документації на продукцію, а також методик проведення лабораторних аналізів. Навички роботи з лабораторним обладнанням (КФК, ФЕК, рН-метр та ін.)

Освіта

НТУ "ХПІ"

Інтегрованих технологій та хімічної техніки; екологія та охорона навколишнього природного середовища, Харків
Вища, з 2000 по 2006 (5 років 10 місяців)

магістр

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: