Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 травня 2017 PRO

Євген

Керівник, менеджер відділу закупівель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний менеджер

з 06.2015 по нині (8 років 10 місяців)
Холдинг "Оліяторг", Київ (Виробництво олії соняшникової, експорт олії, жмиху, зернових і олійних культур)

Закупівля олійних і зернових культур у сільгоспвиробників (пошук постачальника, проведення переговорів, відбір зразків, укладання договорів, забезпечення відвантаження і приймання сільгосппродукції, оформлення повного пакету документів).

Керівник відділу закупівель

з 02.2009 по 01.2014 (4 роки 11 місяців)
Латагро (100 тис. га), Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов'язки : забезпечення централізованих закупок ТМЦ (техніка, нафтопродукти, насіння, добрива, засоби захисту рослин) для 14-ти дочірніх підприємств холдингу на тендерній основі, підготовка і проведення тендерів, проведення переговорів і торгів з постачальниками, контроль укладення договорів, платежів, термінів доставки ТМЦ на підприємства, контроль якості поставлених ТМЦ, формування плану закупок ТМЦ, вирішення претензійних питань з постачальниками, постійний моніторинг ринків ТМЦ і послуг, що закуповуються, оформлення звітів про закупки, щомісячне складання платіжного календаря по всіх підприємствах холдингу, щодекадне формування плану закупівель на 20 місяців, участь в бізнес-плануванні для підприємств холдингу (формування цін, термінів і умов розрахунків за ТМЦ), постійний контроль залишків ТМЦ на складах підприємств.
Досягенння : В період 2010-2012 роки - найнижці ціни закупівель без втрати потрібної якості товарів, що закуповуються, серед 6-ти холдингів NCH. Успішне вирішення питань щодо розрахунків з постачальниками - кредиторами. Успішне впровадження в системі 1С програм стосовно проведення тендерів і закупівель ТМЦ по всіх дочірніх підприємствах холдингу. Заснування на всіх підприємствах холдингу посади "менеджер із закупівель", успішна їх підготовка, в тому числі в центральному офісі (2012-2013 роки).

Провідний менеджер з постачання

з 03.2007 по 02.2009 (1 рік 11 місяців)
Біо Агро (100 тис. га), Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов'язки : забезпечення централізованих закупок техніки і нафтопродуктів для 16-ти дочірніх підприємств холдингу на тендерній основі, підготовка і проведення тендерів, проведення переговорів і торгів з постачальниками, контроль укладення договорів, платежів, термінів доставки на підприємства, формування плану закупок, вирішення претензійних питань з постачальниками, участь в бізнес-плануванні для підприємств холдингу (формування цін, термінів і умов розрахунків), контроль орендних операцій дочірнії підприємств, страхування автотранспорту, державної реєстрації автотракторної і сільгосптехніки.

Освіта

Університет економіки і права "КРОК"

Економіка підприємства, економіст-спеціаліст, Київ
Вища, з 2003 по 2004 (1 рік 3 місяці)

Перша вища освіта : Київський політехнічний інститут, факультет електроакустичний, спеціальність - акустика і ультразвук, період навчання : 1978-1984

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут економіки, права і систем управління Пісоцьких, бізнес-курс "Управління збутом", кваліфікація - "Комерційний директор"

2001 -2002

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Керування автотранспортом категорії "В"

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

В агробізнесі працюю з грудня 1993 року.
До 2001 року займався питаннями реалізації сільгосппродукції (заступник начальника відділу маркетингу, переробки і реалізації продукції).
З 2001 по 2007 роки займав посади начальника планово-економічного віддлу, головного економіста.
З 2007 року працював в агрохолдингах "Біо Агро" і "Латагро" з питань закупівель.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: