Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 серпня 2022 PRO

Нікіта

Керівник відділу, спеціаліст банківської, фінансової структури

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор компанії

з 06.2020 по 04.2022 (1 рік 10 місяців)
Fine collect, Дніпро (надання консалтингових послуг компаніям у сфері мікрокредитування)

1. Підготовка освітніх кейсів для підрозділів (collection, support, sales)
2. Консультування фінансових компаній за напрямками (робота з проблемною заборгованістю, продажі, клієнтська підтримка, адаптування до вимог НБУ у напрямку роботи із простроченою заборгованістю)
3. Написання WEB додатків

Основними досягненнями є побудова методології collection яка в умовах державного регулювання дозволяла зберігати дохідну частину компанії та не суперечила нормам чинного законодавства.
Контроль та навчання персоналу, що дозволило зменшити кількість скарг на 70%.
Написання освітньої платформи на Рython(django), що дозволило систематизувати процес навчання персоналу та. зосередити всі навчальні та виробничі матеріали в одному місці.
Також мною була побудована система автоматичної відправки електронних листів. Від відповідальної особи було лише необхідно завантажити Еxcel файл після чого система автоматично створювала листи в PDF форматі та автоматично відправляла їх отримувачу, що допомогло суттєво зменшити витрати на додаткову оплату мануальної праці.

Консультант у побудові відділу стягнення заборгованності, та підвищення кваліфікації персоналу

з 12.2018 по 06.2020 (1 рік 6 місяців)
Alexcredit, Дніпро (Фінанси, банки, страхування)

1) Корегування процесів стягнення заборгованості
2) Написання скриптів, текстів (текстових повідомлень)
3) Навчання персоналу
4) Керування відділом hard-collection

Основними досягненнями на даній посаді є побудова відділу Hard-collection, кількістю 6 осіб, написання методології відділу, якій не було аналогів в країні, за час роботи відділу було зароблено близько 850 тисяч доларів. Також, написання бізнес-процесів відділу, написання бізнес-процесу взаємодії між відділами Soft-collection та Hard-collection, побудова освітньої програми та навчання персоналу з нуля.

Керівник відділу виїздного стягнення боргів

з 09.2018 по 12.2018 (3 місяці)
CrediUp, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Побудова відділу з нуля. Пошук та навчання персоналу, побудова звітності про роботу відділу, прогнозування результатів роботи у майбутніх періодах. Найвагомішим досягненням на посаді є побудова відділу, написання бізнес-процесів та плану розгортання і розвитку відділу. Було знайдено та навчено 15 людей у восьми регіонах України. Результатом навчання став ефективний перехід персоналу від ставки + проценти до процентної оплати праці.

Керівник відділу з фінансово-економічної безпеки

з 01.2018 по 09.2018 (8 місяців)
Дженезис Финанс, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Розрахунок та прогнозування планових показників, побудова бізнес процесів відділу, аналіз поточної звітності відділу (темп роста, тренд, побудова економічної моделі відділу). Побудова освітньої программи для "Soft-collection" та "Hard-collection" за такими темами: «Сегментація боржників», «Етапи перемовин», «Інструменти та методи при роботі з проблемною заборгованістю». Відкриття відділу skip-traicing, розроблен бізнес-процес та метадологія відділу. Відкриття філій відділу стягнення заборгованності у Харкові та Сумах. Контроль за виконанням планових показників відділу у 3х регіонах загальним кількістю 84 людини.

Старший спеціаліст департаменту контролю ризиків

з 10.2015 по 09.2017 (1 рік 11 місяців)
Пат "Forward Bank", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Контакт із клієнтом на стадії 120+ днів із ціллю погашення наявної заборгованості. Розробка методики впливу на клієнтів через третіх осіб Побудова психологічного портрета особистості шляхом зіставлення вразливості до тих чи інших прийомів відкритої чи закритої маніпуляції. Розширення пошуку юридичних та фізичних осіб із використання бази даних та інші.

Головний спеціаліст

з 06.2015 по 10.2015 (4 місяці)
Ukr finance, Киев (Стягнення заборгованності)

Експерт відділу роботи із проблемною заборгованістю

з 02.2014 по 05.2015 (1 рік 3 місяці)
АО "ОТП Банк", Винница (Фінанси, банки, страхування)

Переговори із боржниками, складання звітів щодо проблемного кредитного портфеля, контроль та розробка схем та моделей для виявлення інструментів погашення проблемної заборгованості у стислий період, підготовка прогнозу щодо судібних залишків заборгованості та доходів, розв'язання загальних питань відділу.

Освіта

Міжнародна академія управління персоналом

Ф-т Фінанси та Кредит; спеціальність Міжнародна економіка та банківська справа, Київ
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

"Майстерність впливу"

2015

Програмування на python

2021, 3 місяці

Покоління python

2021, тривалість 3 місяців

GEBS, 'Особиста ефективність'

2022

GEBS, 'Управління конфліктами'

2022

Знання і навички

MS Office Python Django HTML CSS JavaScript SQL PostgreSQL Docker Bootstrap Redis Celery BASH Beautiful Soup REST API Requests asyncio Публічні виступи API Django Rest Framework Heroku REST Python web developer Керування легковим автомобілем CRUD DOM Управлінські навички

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Маю баготорічний досвід в управліні та освіти персоналу. Просунуті навичкі планування роботи відділу та мотивації співробітників. Маю практичний досвід в написанні веб додатків, скриптів на мові python. Є практични навички роботи з sql and nosql базами данних, володію sql(напісання складних запитів, many-to-many, many-ro-one).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: