Резюме от 9 декабря 2017 PRO

Росоха Віктор Іванович

Шеф-кухар

Полная занятость, неполная занятость.

Дата рождения:
17 марта 1988 (29 лет)
Город:
Винница


Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Шеф-кухар

с 10.2017 по наст. время (2 месяца)
Ресторан Лайм, смт. Стрижавка (Ресторан)

Відкриття та запуск ресторану з нуля.

Кухар (стажування)

с 06.2017 по 09.2017 (3 месяца)
"Корчма Біда", м. Ополе Польша (Ресторан)

Кухар процесів:супи та соуси, відкритий гриль, мяса.

Шеф-кухар

с 03.2017 по 05.2017 (2 месяца)
Спорт бар Liga Bar, Вінниця (кафе, ресторан,бар)

Шеф-кухар , співласник , приватний підприємець

с 03.2016 по 12.2016 (9 месяцев)
Кафе Portofino, Вінниця (ресторан)

Шеф-кухар

с 07.2015 по 01.2016 (6 месяцев)
Тет-а-Тет, тм"FeReCo", Винница (ресторана,обслуговування)

Ведення контролю,переобліки,складання та розробка нового меню,робота з персоналом компанії,робота з поставщиками,складання технологічних такалькуляційних карток,регулювання ціни на товар та готову продукцію.
Вдосконалення і розвиток своїх навичок в галузі ресторанного господарства(більш поглибленне вивчення середземноморської та італійської кухонь)

Шеф-кухар

с 12.2014 по 04.2015 (4 месяца)
р-н LUCKY BULL курорт Буковель, (готельно-ресторанний,курортний)

Ведення обліку,контроль якості товару та готової продукції,ведення ревізії

Бренд-шеф

с 05.2014 по 11.2014 (6 месяцев)
ГРКВ "Гостевія" та р-н "Арталь", Винница (готельно-ресторанний,обслуговування)

Ведення контролю,переобліки,складання та розробка нового меню,робота з персоналом компанії,робота з поставщиками,складання технологічних такалькуляційних карток,регулювання ціни на товар та готову продукцію,вдосконалення і розвиток своїх навичок в галузі ресторанного господарства.

Шеф - повар

с 05.2009 по 11.2014 (5 лет 6 месяцев)
ГРКВ " Гостевія ", Вінниця (Готельно-ресторанний комплекс)

Складання меню(планового,пісного,сезоного,страв з дичини) , введення та розробка нових страв(оновлення меню) , організація роботи кухні , складання технологічних та калькуляційних карт ,ведення переобліку , Закупка товарів,робота з поставщиками,навчання персоналу,розробка плану кухні,планування і розрахунок обладнання та інвентару для кухні та зали ресторану

Кухар гарячого цеху,старший кухар

с 02.2008 по 05.2009 (1 год 3 месяца)
ресторан-клуб Європа, Винница (ресторан)

Приготування та видача готових страв,дотримання технології приготування та тех.карт. Вивчення європейської,армянської,української кухонь та суші меню. Складання меню,запуск та вивчення персоналу на Пельменну$1.Розвиток та вдосконалення професійних навичок.


Образование

Вінницький торгово економічний коледж Київського національного торгово економічного університету

Технологія харчування , Вінниця

Неоконченное высшее, с 09.2005 по 02.2008 (2 года 5 месяцев)

Курси підвищення кваліфікації в м.Одеса фірма "Сервіс Да" 2011р
Семінари м. Київ ,м.Львів


Дополнительное образование

  • " Сервіс Да" м.Одеса (2011)

Профессиональные навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Excel , Word ,Internet ,Power Point , Программа Ультра ,1С підприємство , Б-52, Libro.
  • Обладнаня,організаторські,керівні,планування (7 лет опыта)
    Эксперт, использую в настоящее время.

Знание языков

  • Русский — эксперт
  • Польский — начинающий
  • Украинский — эксперт

Рекомендации

  • Тростогон Василь Дмитрович
    Директор( служба безпеки), 80982982302, vk.tvd@meil.ru

Дополнительная информация

Відповідальність , Адаптація, Мислення , пунктуальність,Комунікабельність,цілеспрямованісь,трудолюбивість...
Відкривав ресторан "Арталь " розробляв меню , калькуляційні та технологічні картки.Допомагав іншим закладам в організації роботи та проєктувані кухоних приміщень та розраховував обладнання та інвентар.
Пропоную послуги по запуску кухні з нуля,підбір працівників,навчання персоналу, орг.кухні, складання індивідуального меню,підбір обладнання,складання технологічних та калькуляційних карток. А також послуги кухара надом .Опит роботи по організації бенкетів та фуршетів. Складання достойного меню європейського рівня розробка сезонного та постного меню. Наявність лідерських навиків. Розробки фірмових страв. Дотримання технологічного процесу та норм СЕС. Взаємодія з персоналом зала.
Знання, та навички по кухням: Українска(етнічна), Російська,Європейська,Італійська,Польська Китайська,Кавказька,Японська(суші меню),Середземноморська(ази)Авторська кухня,Змішані стилі.
Всі запитання та пропозиції по тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») ,з 11.00 до 20.00. Або [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») .


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: