Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 жовтня 2018

Яна

Продавец-консультант (женская одежда), 1 800 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ФЕДЕНКО ЯНА СЕРГІЇВНА

Дата народження: 16 квітня 1988 р. (26 років)
Адреса: місто Суми, пер. Суджанський, буд. 20, кв.120
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
З 22.01.2007р. працюю у Сумському будівельному коледжі лаборантом на заочному відділенні (складання розкладу навчальних занять; складання звітів; підготовка студентам документації на практику; оформлення і здача робіт студентів в архів; контроль за відвідуванням навчальних занять студентами; крім цього тимчасово виконую обов’язки секретаря).
Освіта
Вища
З 2003 по 2006 роки навчалася у Сумському будівельному коледжі, на економічному відділенні і здобула кваліфікацію молодший спеціаліст з бухгалтерського обліку.

З 2007 по 2010 роки навчалася у Сумському державному університеті і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства» та здобула кваліфікацію спеціаліста з економіки підприємства.

Додаткова інформація
Особисті дані: одружена, одна дитина чотирьох років.

Мої головні риси характеру: комунікабельність, доброта, працелюбність, чесність, дисциплінованість, сумлінність, наполегливість, відповідальність. Шкідливих звичок не маю.

Вміння користуватися ПК, Windows, Internet – досвідчений користувач, вільно володію програмами: Word, Excel, знання української та російської мов.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: