Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 липня 2022

Олег

Продавец-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Львівський Інститут Менеджменту

Маркетинг, Львов
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word Adobe Photoshop Windows Робота з оргтехнікою Робота з принтером Знання офісних програм 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік MacOS Adobe

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Дударев Олег Вікторович

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Д.н. 10.11.1990р.

МЕТА

Заміщення найбільш близької до спеціальності вакантної посади.

ОСВІТА

2011 р.
Отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки «Маркетинг» у Львівському інституті менеджменту і здобув кваліфікацію бакалавра з маркетингу.

2007 р.
Закінчив середню загальноосвітню школу №20 у Львові.

ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД

Серпень 2011 – Листопад 2011 р.
Працював у «Асоціація шкіргалантерейних виробників» заготівельником шкіри, виконував поклейку та тиснення (гаряче та холодне).

Грудень2011 - Травень 2013 р.
Працював менеджером у «AppleClub» у Львові : консультація клієнтів по вибору найбільш підходящого їм пристрою та надання консультацій щодо користування ними (робота в бухгалтерії 1C та 7.7), встановлення додатків та «Jailbreak», створення акантів AppStore, копіювання контактів, встановлення MacOS та встановлення супровідних програм. Приймав та відправляв пристрої на ремонт.

Травень 2013- Серпень 2013 р.
Працював продавцем-консультантом на «Радіо Ринок» у магазині «Відеонагляд та охоронні сигналізації»: надавав консультації клієнтам щодо вибору обладнання, проводив координацію щодо виїзду монтажників на об`єкти та встановлення обладнання в домовлені терміни, ( працював у 1C бухгалтерії v7.7 та v 8).

Серпень 2013- Серпень 2014 р.
Працював продавцем-консультантом на «Радіо Ринок» у мобільному та комп`ютерному відділах : консультував клієнтів, діагностував пристрої, приймав та відправляв пристрої на ремонт та обслуговування, встановлював Windows та супровідні програми, налаштовував мережеве обладнання, виконував заміну матриць та складав ПК, встановлював додатки на Android та iOS, прошивав мобільні пристрої через програматори (UFS, z3x).

Вересень 2014 - Листопад 2017 р.
Працював продавцем-консультантом "Apple Industry", продаж та налаштування техніки Apple, приймав та відправляв пристрої на ремонт та обслуговування, дрібна діагностика виконувалась мною.

Лютий 2018 - Червень 2020 р.
Працював продавцем-консультантом "Apple Industry", продаж та налаштування техніки Apple, приймав та відправляв пристрої на ремонт та обслуговування, дрібна діагностика виконувалась мною, заміна модульних частин.

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ

Маю досвід роботи з комп’ютером (впевнений користувач), та знаю повністю його будову, оргтехнікою (принтери, копіювальні пристрої і т.п.), налаштовував комп’ютерні мережі. Добре володію офісними програмами (Microsoft Word, Microsoft Excel). Непогано володію Adobe Photoshop. Впевнений користувач «1С:Бухгалтерія» 7 та 8 версій.
Знання операційних систем Microsoft Windows, MacOS
Рідна - українська.
Добре знаю будову автомобіля та швидко освоюю й іншу техніку.

ЗАХОПЛЕННЯ/ХОББІ

Цікавлюсь автомобілями, пейнтболом, музикою, кіно, законами, економікою, IT-технологіями.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Характер спокійний, урівноважений, неконфліктний, комунікабельний, ввічливий, відповідальний, креативний, ініціативний, вмію аналізувати та логічно мислити, швидко навчаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: