Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024

Сергій

Діджей, звукорежисер, світлорежисер, звукооператор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ді-джей, ведучий програм, журналіст

з 01.1990 по 12.2003 (13 років 11 місяців)
радіо «Львівська хвиля»,, Львів (ЗМІ, медіа)

Робота в якості ведучого програм та ді-джея на радіо «Львівська хвиля», «Радіо Люкс», «Радіо Незалежність», «Радіо Ініціатива» «Авто ФМ » та «Star FM». Досвід роботи в якості Disc Jockey у клубах «Романтик», «Данко», «Меридіан» та VIP-DJ у нічних клубах "Мі-100»", "Галактика", "Міленіум", "Занзібар" резидент та promo-DJ у нічних клубах "Сафарі", "Метро", "Sankoff", "Антураж", "Пікасо", "Рафінад", "Лемберг", "Феномен", "Шоколад", "Культ", "Тортуга", "Спліт", "Папілон", "Степ", "Континент", "Лірой"

Звуко-режисер, світло-оператор, ведучий, DJ

з 01.1987 по нині (37 років 3 місяці)
West Sound Production; Корпорація Свят, Львів (корпоративні свята, бенефіси, світські раути, ювілеї, галицькі забави, презентації, паті, приватні та клубні вечірки)

Робота з професійним "живим" і студійним звуковим обладнанням та його обслуговування (Martin Audio, Midas, DBX, BBE, Lexicon, TC etc.). Обслуговування, розважальних заходів і шоу програм. Уміння працювати з мікрофонами, різноманітними цифровими і аналоговими приладами, з музичним програмним забезпеченням. Маю досвід роботи з різноманітним світловим і відеоустаткуванням і спецефектами для шоу а так само їх обслуговуванням (Martin, Universal Effect, Sollinger, Kramer). Маю досвід монтажу аудіо і відео устаткування. Обслуговування виїзних корпоративних заходів.

Підключення та налагодження, обслуговування звукової апаратури і комп'ютерної техніки, аудіо-відео-світлової апаратури, проведення і організація музичної частини на заході, контроль за світловим обладнанням. Звуковий супровід майстер-класів, семінарів, тренінгів. Досвід роботи зі звуковими редакторами, віртуальними студіями на комп'ютері

Створення, озвучування, запис, монтаж, зведення та мастеринг рубрик, програм, дикторських начиток, промо, анонсів, джинглів, реклами, створення плейлистів, фонограм, вокалу, музичне оформлення концертів та вистав, концертна звукорежисура, оцифровка аналогових носіїв, відеомонтаж, відеозйомка, робота зі світловим обладнанням, аудіоредакторів, цифровими і аналоговими пультами, оформлення і монтаж відеофайлів, озвучування фільмів, створення музичної бази, відеозйомка, управління «світловим табло», робота зі світловим обладнанням, аудіоредакторів, цифровими і аналоговими пультами і т.д.

Спеціальні навички:
Звуко-світлорежисура:
- Ведення та підготовка музичного матеріалу (зведення музики, звукорежисура, світлорежисура)
- Знання апаратури, застосовуваної на концертних майданчиках, в клубах і т.д. і т.п.
- Вмію паяти, читати схеми, ремонтувати комутацію та інші поломки в техніці
- Монтаж і демонтаж музичної та світлової апаратури

Електрик, електрослюсар:
- Виявлявлення та усунення несправностей в роботі електрообладнання, виконання ремонтних робіт, передбачених ППР.
- Електромонтажні роботи: заміна автоматів, встановлення та заміна вимикачів, патронів, запобіжників, штепсельних розеток, дрібний ремонт і часткова заміна групових розподіляючих і запобіжних щитків, перехідних коробок тощо;
- Ліквідація аварій;
- Володію навичками роботи електрозварника та сантехнтехніка

Діджей на будь яке свято, у будь якому форматі. DJ щонайкраще пасує Вам на весілля, день народження, випускний, корпоратив, бенефіс чи паті, зустріч однокурсників, однокласників, ювілеї, презентації, приватні вечірки, новорічні та передноворічні вечори, інші святкові події. Шквал танцювальних хітів, фантастична енергетика, шалений драйв та максимум богемного задоволення для любителів якісної музики будь якого жанру, стилю чи напряму від епатажного ді джей Львів. Враховуються музичні смаки усіх вікових категорій, плей-лист узгоджується з урахуванням усіх уподобань, та побажань замовника. Відмінний святковий настрій та яскрава згадка на все життя

Освіта

Львівський державний університет ім.І.Франка

Журналістика, Львів
Вища, з 1988 по 1993 (4 роки 7 місяців)

Спеціалізоване професійно технічне училище № 55

Енергетика, Львів
Середня спеціальна, з 1978 по 1979 (1 рік 1 місяць)

Електрослюсар 4 розряду, слюсар по обслуговуванню та ремонту електрообладнання

Додаткова освіта та сертифікати

DJ School - Клуб Творчої Молоді, Львів

1998, 5 років

Курси підвищення кваліфікації «Інтерньюз Україна», Київ

2001, 1 місяць

Курс навчання діджеїнгу Promo Group DJ School

2002, 1 місяць

Оператор звукозапису звукостудії "Smak"

1997, 5 років

Звукорежисер студії "West Sound Production"

2003, 5 років

Знання і навички

Користувач ПК MS Word Adobe Photoshop MS Office Windows Adobe Premiere Pro CorelDRAW Adobe Audition Adobe After Effects Sound Forge Adobe DJeing HTML Virtual DJ CSS Pinnacle Studio JavaScript Малювання Досвід роботи на ТВ Досвід роботи в газеті Досвід роботи в журналі Досвід роботи на радіо Scratch

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Ді-джей тамада два в одному флаконі Сергій Купрієнко на весілля, дні народження, випускний вечір, зустрічі однокурсників, галицькі вечірки, корпоративне свято, банкети, ювілеї, бенефіси, світські раути, презентації, паті, студентські екватори, приватні і клубні вечірки, та інші святкові події. DJ Cooper вдале поєднання ді-джея та ведучого свята, веселі непересічні конкурси, тости, анекдоти. Гарне почуття гумору та такту, чудовий музичний смак та відчуття атмосфери свята. Проведення весілля у європейському, національному чи тематичному стилі. Збереження усіх весільних традицій та канонів. Уважно вислуховуються, беруться до уваги та втілються у життя усі Ваші побажання, щодо організації Вашого Свята. У творчому доробку більше 5000 проведених святкових подій - професійний досвід роботи понад 10 років. Тільки перевірені супер-хіти усіх часів та народів, стилів, жанрів та напрямів музичної естради, при потребі широкий музичний спектр розмаїтого весільного жанру польки, вальси, коломийки і т.д. і т.п. Організація вражаючого світло-музичного та лазерного шоу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: