Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 лютого 2020

Александр

Региональный представитель, агроном-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто проживання:
Золотоноша
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

БАЛАБУХА Олександр Володимирович

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

1965 року народження. Українець.
Освіта вища

Досвід роботи: 2007-2020 рр. – приватний підприємець (надання послуг та консультацій в рослинництві, вирощування с/г культур, аварійний комісар в рослинництві).
2005-2007 рр.-регіональний (торговий) представник в Черкаській обл. ТОВ «Агроскоп Україна» (технології вирощування, посівний матеріал та засоби захисту сільськогосподарських культур).
1999-2005 рр. – головний агроном, директор відокремленого структурного підрозділу спільного українсько-французького підприємства «ДАКО» «Агрофірми «Лівобережна».
1997-1999 рр. – головний агроном ксп «Калениківське» Золотоніського р-ну Черкаської обл.
1987-1997 рр. – агроном по інтенсивним технологіям агроном-насінняр, провідний агрономом по захисту рослин та агрохімії, звільнений секретар комітету комсомолу радгоспу «Росія» (зараз ТДВ «Русь»).
Освіта вища (Українська ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарська академія (1987 рік), вчений агроном.

В травні - червні 1997 року був командирований на навчання по міжурядовій Угоді зі згоди Черкаської обласної державної адміністрації в Італію, де проходив навчання в Аграрному Університеті в м.Перуджа ( штат Умбра).
В 1998 році Золотоніською районною державною адміністрацією був направлений на навчання в Уманську сільськогосподарську академію на факультет підвищення кваліфікації, яку закінчив 1999 року по спеціальності «керівні кадри АПК».
Маю навики по регулюванню с/г машин та інше, що зв"язано з вирощуванням с/г культур, постійно відвідую семінари: "Ерідон". "БАСФ", "Сингента", "Байєр" та інших виробників та дистрибьюторів ЗЗР, насіння, техніки.
Прослухав курси по технологіям продаж Б.Жаліло та В.Афанасьєва
Володію комп’ютером.


Одружений, маю дорослого сина та двох дочок.
Проживаю в с.Гельмязів Золотоніського району Черкаської області.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: