Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 вересня 2020 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2713553

Інженер з охорони праці, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Козятин
Готовий працювати:
Вінниця, Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

інженер з охорони праці

з 05.2011 по 12.2014 (3 роки 7 місяців)
глуховецький гірничо-збагачувальний каоліновий комбінат, Вінницька область (видобуток каоліну)

Проведення атестації робочих місць; - розробка документації на одержання виконання робіт підвищеної небезпеки, а також експлуатації обладнання підвищеної небезпеки; - розробка інструкцій по охороні праці; - розробка положення о системі управління охороною працею, навчання по охороні праці, проведення медичних оглядів; - проведення щорічного навчання по охороні праці працівників; - підготовка до щорічного техогляду технологічного транспорту; - участь в розслідуванні нещасних випадків і профзахворювання, складання актів по формі Н-1, - взаємодія з контролюючими органами; - укладення договорів з підрядними організаціями на надання послуг і виконання робіт; - здійснювати контроль за виконання правил і норм по охороні праці в відповідності з трьохступеневим контролем. Знання Закону України про охорону праці, правил і норм по охороні праці, ДНАОП, електро і пожежної безпеки, положенння про проведення атестації робочих місць і розслідуванні нещасних випадків на виробництві.

Освіта

Київський політехнічний універститет,

Розробка родовищ корисних копалин, Київ
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 9 місяців)

Додаткова інформація

Ініціативна. комунікабельна. трудолюбива.пунктуальна.шукаю компроміси в спірних питаннях. Пишіть. дзвоніть.будемо співпрацювати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: