Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 січня 2024 PRO

Кирило

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 01.2020 по 02.2022 (2 роки 1 місяць)
Blanke bistro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування закладом на посаді Head chef. Створення унікальних страв по сезону з використанням власної фермерської буйволиної продукції.
Проведення тематичних гастровечерь.
Ведення бухгалтерії, проведення інвентеризації.
Оптимізація виробничих процесів кухні, керування та навчання кухарів.

Chef de partie

з 03.2019 по 11.2019 (8 місяців)
Amelia, San-Sebastian,Spain (Готельно-ресторанний бізнес)

Обмін досвідом і отримання нових знань та навиків роботи кухні та сервісу ресторану з відзнакою Мішлен.
Робота на всіх процесах.

Кухар гарячого процесу

з 02.2018 по 02.2019 (1 рік)
Lucky restaurant vinoteque, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з високоякісними продуктами цілого світу, приготування французської кухні в інтерпритації Володимира Ярославського.

Шеф-кухар

з 06.2017 по 02.2018 (8 місяців)
NLSN&Friends, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування і навчання персоналу, розробка нових( сезонних) страв.
Ведення первинних документів.

Старший кухар процесу

з 10.2016 по 07.2017 (9 місяців)
Любимый Дядя, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з великою кількістю гостей, вміння працювати на якість та швидкість обслуговуванння.
Бридбання нових знань та навиків в приготуванні різноманітних кухонь світу в одній страві, таких як: Ізраїль, Туреччина, Марокко, Греція, Єгипет.

Су-шеф

з 08.2015 по 05.2016 (9 місяців)
Аргентина Гриль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування традиційних страв Аргентини та їх авторських рішень.
Виконання всіх стандартів та обов’язків су-шефа.
Контроль якості видачі блюда в зал, проробки нових страв і пряма участь у їх створені, інвентеризація.

Су-шеф

з 02.2014 по 04.2015 (1 рік 2 місяці)
Quanto Costa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Комунікація зі всіма процесами кухні.
Створення технологічних карт.
Робота над створенням сезонного меню.
Проведення інвентеризації кухні.
Ведення табелю персоналу.
Робота з постачальниками.

Кухар универсал

з 07.2012 по 03.2013 (8 місяців)
Tomatoes, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В цьому ресторані я поглянув га традиційну кухню Італії та жаркої Іспанії з іншого погляду.
Нестандартні рішення приготування класичних італійських страв в поєднанні рісноманітної палітри Іспанії

Освіта

ХАГХ

Готельно-ресторанна справа, Харків
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Знання мов

  • Іспанська — початковий
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: