Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 січня 2024 PRO

Вікторія

Домробітниця, 2 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Домробітниця

з 11.2014 по 07.2023 (8 років 8 місяців)
Робота в сімях, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

На даний час шукаю роботу вахтою. 14/14,або 10/10.Досвід роботи:Няня-домробітниця хлопчик-7 років,(1рік),супровід до школи,відвідування гуртків,секцій,виконування домашніх завдань.Приготування їжі для усієї сім'ї,прибирання квартири- 90 кв.м.,прання,прасування,сухе та вологе прибирання. Домробітниця - будинок,(2 роки). Прибирання будинку 302 кв.м.,(Сухе та вологе),будинок для гостей (100 кв.м.),прання білизни,прасування,сезонне миття вікон,приготування їжі по замовленню господарів (виключно українська кухня). Догляд за гардеробом : ручне та машинне прання,виведення плям,догляд за взуттям,аксесуарами. Сезонне сортування гардеробу посезонно.Здача речей в хімчистку,прийом,перевірка.Складання списків продуктів,побутової хімії,прийом та розміщення гостей.Прибирання будинку 500 кв.м та догляд за гардеробом,догляд за кімнатними рослинами,догляд за домашніми тваринами (кішка). Можу працювати з одним гардеробом. Є письмові рекомендації.

Освіта

Хмельницьке педучилище 1996р., Кам-Под університет ім. Огіенка 2009р.

Початкове навчання і виховання, Хмельницький, Кам-Подільський.
Вища, з 1992 по 2009 (16 років 9 місяців)

В 2012 році закінчила курси підвищення кваліфікації. Видала свою друковану продукцію "Цікаве вивчення математики для учнів 1-4 класів", відповідно до нової програми.

Додаткова освіта та сертифікати

Школа домашнього персоналу 1.Курс "Домробітниця -економка".

2016,21 день

Знання і навички

Користувач ПК Добре і якісно виконую свою роботу.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — середній

Додаткова інформація

Пунктуальна,доброзичлива, врівноважена, без шкідливих звичок. Роботу виконую якісно і з відповідальністю.Вмію слухати зауваження та адекватно реагувати на них. Не можу тільки терпіти несправедливості та приниження. Можу працювати з одним гардеробом,а також поєднувати прибирання з гардеробом. Є рекомендації. Якщо не відповідаю на дзвінок, напишіть будь-ласка у вайбер, завжди перетелефоную. Дякую.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: