Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 травня 2017

Елена

Юрист-хозяйственник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е


Чвир Олена Михайлівна

02098, м. Київ, вул. Шумського, 10 кв. 56

2942108 (дом), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Народилась 23.07.1980р. в місті Києві

Заміжня, дочка Чвир Анастасія Сергіївна, 09.10.2010 року народження

В 1997 році закінчила загальноосвітню середню школу №228 з поглибленим вивченням предметів правознавства та англійської мови

В 2002 році закінчила Київський національний економічний університет, факультет - правознавство, кваліфікація – магістр з правового регулювання економіки

Адвокат. В травні 2011 року отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

Наявність водійського посвідчення (2003р.) та власного авто.


04.1999 – 10.1999 - спеціаліст ІІ категорії арбітражного суду Київської області. Справи про визнання банкрутом, стягнення. Друкування ухвал, рішень та постанов суду.

11.1999 – 06.2000 - діловод Дніпровського районного суду міста Києва

06.2000 – 11.2000 - секретар судових засідань Дніпровського районного суду міста Києва Написання (вручну) протоколу судового засідання. Друкування постанов про адміністративне стягнення. Відповіді на запити. Забезпечення проведення судового засідання.

12.2000 – 01.2002 - юрист Товариства з обмеженою відповідальністю «Метеор ЛТД». Представництво Уманського лікеро-горілчаного заводу. Договірна робота (оренда, поставка). Судова практика (стягнення).

01.2002 – 04.2008 – помічник судді Київського апеляційного господарського суду. Підготовка та написання постанов, ухвал суду, листів, запитів, відповідей за запити, підготовка звітів по стягнутим ПДВ до бюджету. Підготовка справ до судового засідання, доповідь головуючому судді та судді-доповідачу перед судовим засіданням. Призначення справ до розгляду.

04.2008-12.2009 - юрисконсульт ПМП «Олеся». Договірна робота (оренда, поставка та інше). Судова практика (розірвання договорів, стягнення, визнання недійсними).

04.2010 – 10.10.2014 начальник юридичного відділу ПП «Руфусів».
Підготовка, експертиза та супровід договорів (оренда нежитлових приміщень, суборенда, комісії, купівлі-продажу).

14.05.2014 керівник юридичного відділу Юридичної компанії «Ікспоінт» (напрямок: претензійно-позовна робота та представництво інтересів юридичних осіб в судах всіх інстанцій по стягненню заборгованості)
02.03.2015 юрист будівельної компаніїїї ТОВ «Керраміс»
26.11.2015 юрист експортно-імпортної компанії по даний час

Досвід роботи:
•Претензійно-позовні робота, а також представництво інтересів фізичних та юридичних осіб у судах загальної та спеціальної (господарської та адміністративної) юрисдикції, органах державної та виконавчої служби.
•Складання процесуальних документів (позовні заяви, апеляційні та касаційній скарги, клопотання, мирові угоди, заяви про примусове виконання рішення суду та інші);
•Підготовка юридичних висновків;
•Юридичний супровід справ про примусове виконання рішень судів в органах державної виконавчої служби;
•Складання та експертиза договорів (купівля-продаж, надання послуг, виконання робіт, оренда, комісія, підряд, поставка).
• Представництво інтересів у відносинах з контрагентами та контролюючими органами.
•Досвід роботи в будівельній галузі (земельні питання, дозвільна документація, відведення земельних ділянок, реєстрація права власності, будівельні, підрядні, купівля-продаж майнових прав та інші види договорів).
•Купівля корпоративних прав. Придбання нерухомості. Придбання земельних ділянок.
Практичний досвід вирішення земельних питань.
Володію українською, російською та англійською (розмовна) мовамиКомунікабельна, відповідальна, вимоглива до себе

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: