Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 березня 2023

Наталія

Головний економіст (виробництво)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Ніжин
Готовий працювати:
Дистанційно, Ірпінь, Київ, Ніжин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Корж Наталія Михайлівна, 44роки.
Адреса проживання: м.Ніжин,Чернігівська обл.
Телефон : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта вища за спеціальністю «Економіка підприємництва» та "Менеджмент організацій".
З травня 2016 р по теперішній час - головний бухгалтер КП"Виробниче управління комунального господарства" м.Ніжин(вивезення та захоронення ТПВ,благоустрій,утримання вуличної шляхової мережі,освітлення,озеленення тощо),штат 197 чол.З грудня 2014р по квітень 2016р - головний бухгалтер (єдиний) в КП"Ніжинське муніципальне підприємство з благоустрою"(вивезення ТПВ,озеленення,вирощування однорічних культур, торгівля), штат 112 чол.Посадові обов'язки: бухгалтерський та податковий облік на всіх ділянках;фінансова, бюджетна податкова звітність; кадровий облік.
З вересня 2013р по червень 2014р - провідний економіст ТОВ "Фідленс-Україна" ( ГК "АгроВет Атлантік")Посадові обов'язки: розрахунок собівартості обладнання та вартості проектів, контроль за дотриманням правильності розрахунку норм витрат матеріальних,трудових ресурсів та накладних витрат підрядниками.
Червень 2012р - вересень 2013р - начальник відділу планування та обліку ТОВ "ВКП Паритет-К".З березня 2011р по червень 2012р - Начальник економічного відділу в ТОВ "Контракт-М" (ГК "Паритет-К" виробництво та продаж сейфів та банківського обладнання) Посадові обов"язки : впровадження та ведення управлінського обліку , розробка технічних завдань з автоматизації обліку в 1С, планування виробництва та реалізації, розрахунок собівартості продукції та вартості проектів, нарахування , облік та аналіз заробітної плати, аналіз діяльності підрозділів підприємства, звіти власникам про результати діяльності, облік грошових коштів та підзвітних сум, аналіз їх використання; контроль за правильністю розрахунку норм витрат праці та матеріальних ресурсів, податкове планування, бюджетування.
З вересня 2007 р по липень 2008р -економіст з фінансової роботи контрольно-ревізійного відділу ТОВ «ВО «Техна"(виробництво обладнання для птахівництва) Посадові обов’язки : аналіз ефективності впровадження нових видів обладнання; розрахунок інвестиційних та інноваційних проектів; виробничі звіти; аналіз прибутковості окремо взятих контрактів та діяльності підприємства в цілому; аналіз ефективності діяльності виробничих та офісних підрозділів підприємства; розрахунок рівня беззбитковості та накладних витрат по підприємству; ціноутворення, розробка та впровадження ефективних методик планування та управління, аналіз розрахунку матеріальних та трудових норм, бюджетного процесу.
З березня 2006р по вересень 2007 - заступник комерційного директора-начальник планово-збутового відділу ВАТ « Завод «Ніжинсільмаш»(виробництво обладнання для птахівництва та кормовиробництва). Посадові обов’язки: пошук потенційних покупців та організація збуту готової продукції; складання перспективних та поточних планів виробництва; керівництво відділами : плановим, збутовим, маркетингу, праці та заробітної плати, складом готової продукції.
З жовтня 2003р по березень 2006р – Начальник економічного відділу ВАТ «Завод «Ніжинсільмаш».Обов’язки : аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства; складання бізнес-планів; розрахунок план/факт собівартості ; бюджетування; керівництво тендерним комітетом підприємства; розрахунок цін на обладнання та запасні частини; розрахунок трудових нормативів, розробка систем матеріального стимулювання працюючих, розробка ефективних систем планування та виробництва. Керівництво відділами : праці та заробітної плати, плановим. З квітня 2003р по жовтень 2003р – начальник бюро економічного аналізу та ціноутворення, з квітня 2000р по квітень 2003р- економіст планово-економічного відділу на тому ж підприємстві.
ПК : офісний пакет Windows, Excel, 1:С , клієнт-банк,M.E.Doc,K-file,тендерні майданчики.
Готова до відряджень та переїзду.
Комунікабельна, легко навчаюсь, завжди прагну до отримання нових знань, відповідальна, вимоглива до себе та оточуючих, цілеспрямована. Маю досвід успішного проходження перевірок різних рівнів, санації , ліквідації та об'єднання підприємств.
Шукаю цікаву та перспективну роботу, яка найповніше відповідала моїм знанням та досвіду , гарантувала соціальну захищеність та приносила користь компанії .
Очікуваний дохід на випробувальний термін : від 35000 грн при повній зайнятості. При частковій зайнятості на умовах неповного робочого дня ( тижня), дистанційній співпраці - оплата за домовленістю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: