Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 серпня 2016

Игорь

Бренд шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Інші країни, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф, Шеф

з 05.2016 по нині (7 років 11 місяців)
Ibiza club, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работа с составлением новых блюд совместно с мишленивским шеф поваром из Франции! Составление кольк. и техн. карт. Обучение персонала ,контроль хранения ,приготовления и выдачи блюд!

Бренд Шеф-повар

з 12.2015 по нині (8 років 4 місяці)
Сеть детских заведений и ресторанов по всей Украине от одной компании, Львов,Киев,Одесса, Николаев (Развлекательные детские заведения по Украине, рестораны европейской и американской кухни)

Составление Бренд меню! Написание тех карт! Набор персонала ! Обучение! Установка санитарных норм !

Бренд шеф

з 08.2015 по нині (8 років 8 місяців)
Ice club, Prime Grill, Астана (Услуги для населения и бизнеса)

Запуск комплекса с нуля . Составление меню и тех. карт, на бистро, кафе и ресторана европейской и американской кухни .Набор и обучение персонала.

Су шеф

з 05.2015 по 09.2015 (4 місяці)
IBIZA night club, Одесса (ресторан , ночной клуб)

Шеф-повар

з 06.2014 по нині (9 років 10 місяців)
"Султан Палац", Львов (Гостинично-ресторанный бизнес)

Открытие ресторана с нуля. Составление меню и тех. карт. Набор персонала, обучение.

Шеф-повар

з 12.2013 по 05.2014 (5 місяців)
"CosaNostra", Львов (Гостинично-ресторанный бизнес)

Открытие ресторана и нуля. Набор персонала , обучение.

Зам.Шеф повара

з 05.2013 по 12.2013 (7 місяців)
"Дель Песто" (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 11.2007 по 02.2013 (5 років 3 місяці)
"Sannio", Pietralcina (Ресторан-гостинеца)

Самостоятельное обучение итальянской кухни!
С момента устройство, от памошника-повара достиг должности Су-шефа!

Освіта

Scuola Padre Pio

Albergiera, Pietralcina
Середня спеціальна, з 2007 по 2008 (8 місяців)

Гостинно-ресторанный бизнес.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Італійська — просунутий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

відповідальність
чесність та порядність
ініціативність
вимогливість до себе і підлеглих
дисциплінованість
організованість
клієнтоорієнтованість
цілеспрямованість
креативність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: