Резюме від 22 жовтня 2019 PRO

Егоров Игорь

Инженер-технолог (мясное производство)

Повна зайнятість.

Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Зав. виробництвом ( гол.технолог)

з 08.2015 по нині (4 роки 3 місяці)
ЕКО, Київ (М'ясо переробне виробництво)

Головний Технолог

з 03.2010 по 06.2015 (5 років 3 місяці)
ТОВ АРС ЦЕНТР, Киев (Ковбасне виробництво)

Гол. Технолог

з 05.2000 по 01.2010 (9 років 8 місяців)
ТОВ АМІДА, Київ (м'ясне виробництво)


Освіта

БНАУ

Технологія виробництва і переробки продукції., Біла Церква
Вища, з 02.2006 по 02.2010 (4 роки)

З 1994 по 1996 Професіно технічне училище . Майстер ковбасного виробництва.
З 1998 по 2000 Технікум м ясної та молочної промисловості Білоцерківського державного аграрного університету за спеціальністю " Виробництво м ясних продуктів"


Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    1c.Word;xl.
  • Мясное производство (20 років досвіду)
    Просунутий, використовую в даний час.

Додаткова інформація

Виготовлення ковбасних ,м'ясниих,сирокопчених, продуктів,н/ф.
Розробка технологічного процесу, виготовлення нової продукції.
Розробка нових рецептур і технологічних карт.
Розрахунок собівартості,складання калькуляційних карт.
Забезпечення та контроль дотримання технологій виробничих процесів,контроль якості сировини і готової продукції.Дотримання санітарних норм і правил.
Організація і контроль роботи працівників цеху,навчання персоналу.
Ведення звітної документації.
Участь в розробці планів виробництва,включаючи раціоналізацію,автоматизацію,модернізацію,підвищення ефективності і зменшення собівартості готової продукції.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: