Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 червня 2022 PRO

Микола

Головний інженер, керівник дільниці, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник будівельної дільниці

з 03.2020 по 09.2021 (1 рік 6 місяців)
Місто комфорту, Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконував будівництво житлових збірних цегляних будинків за класом наслідків СС3 в ролі генпідрядника від замовника. В мої обов’язки входило ведення будівницва від земляних робіт і до введення житлового комплексу в експлуатацію. Контроль та організація будівельних робіт з зведення каркасу будівлі, контроль якості та поставок матеріалів на буд. майданчику, робота з підрядними організаціями та їхній контроль, закривання актів виконання робіт та перевірка об’ємів. Брав участь у розробці проекту, корегуванні креслень. Замовлення транспорту та конроль виконання робіт. Вів робочу документацію (Загальні журнали, акти на закриття прихованих робіт, журнали з ОП).

Виконроб

з 06.2019 по 03.2020 (9 місяців)
ЛьвівБуд, Львів (Будівництво житлових та громадських будівель)

На цій посаді виконував будівництво громадських монолітно-каркасних будівель за класом наслідків СС3 в ролі генпідрядника, які сертифікуються згідно LEED та брав участь у зведенні спортивного комплексу. В мої обов'язки входило: Контроль якості виконаних робіт (монолітні роботи з класом поверхні бетону КП1, КП2; мурівка; гідроізоляційні роботи та конроль виконання робіт підрядних організацій (комунікації, зворотня засипка, фасади); участь в аналізі креслень; закривання авр, замовлення матеріалів та механізмів; слідкування за охороною праці будівельного майдачика; підтримування вимог LEED по будівельному майданчику.

Виконроб, Інженер-кошторисник

з 05.2018 по 06.2019 (1 рік 1 місяць)
ЕКО-ДІМ, Львів (Будівництво житлових будинків та промислових споруд)

Будівництво житлового масиву Zelen'. В мої обов'язки входило: Запуск будівництва. Замовлення матеріалів та механізмів, виконання робіт до нульового циклу (земляні роботи, монолітні, гідроізоляційні, прокладання зовнішніх мереж), контроль якості робіт, закриття авр, списання матеріалів по формі М29, ведення виконавчої документації, слідкування за охороної праці будівельного майданчику. Аналіз виданих креслень, зауваження, складання графіків робіт.
Після замороження об'єкту (з певних причин), працював в кошторисному відділі. В обов'язки входило: ведення об'єктів будівнитва, складання кошторисів згідно авр, нараховування заробітньої плати, складання форми М29 для виконробів та списання матеріалів, контроль закриття звітів виконробами. Розробляв комерційні пропозиції як для комерційних замовлень так і для державних.

Заступник головного інженера

з 12.2015 по 03.2018 (2 роки 3 місяці)
Greenville, Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Будівництво житлових каркасних багатоповерхових будинків. В мої обов'язки входило: Контроль якості робіт, а саме: Земляні роботи, монолітні роботи, мурівка, фасади (мокрі та вентильовані), внутрішнє оздоблення, комунікації внутрішні та зовнішні, гідроізоляційні роботи та покрівельні. Перевідка якості поставлених матеріалів, закриття авр (перевірка об'ємів), робота з документацією (перевірка та зауваження до проекту, зміни), робота з підрядними організаціями, складання графіків робіт та слідкування за їх дотриманням. Здача збудованих будинків в експлуатацію. Останні пів року працював в ОСББ інженером з експлуатації. Займався здачею ліфтів в експуатацію та передачею квартир, комунікацій, документів мешканцям.

Виконроб, кошторисник

з 04.2014 по 12.2015 (1 рік 8 місяців)
Дімбудінвест, Радивилів (Будівнивництво житлових будинків, оздоблювальні та ремонтні роботи, встановлення опалення, кошторисна та проектна документація)

Ведення будівництва котеджів під ключ у якості виконроба. В обов'язки входило: Перед початком будівництва участь в проектуванні котеджів, складання кошторису. При будівництві: Ведення виконавчої документації (Журнали, охорона праці), закривання об'ємів робіт, контроль якості робіт, а саме: земляні роботи, монолітні, мурівка, фасади, гідроізоляційні роботи, покрівельні роботи, оздоблювальні внутрішні роботи, прокладання комунікацій (газ, вода, каналізація, електрика), благоустрій; замовлення та контроль поставок матеріалів.
На даній роботі також займався капітальними ремонтами державних об'єктів та будівництвом малоповерхових житлових будинків.

Освіта

Національний університет "Львівська політехніка"

Інститут будівництва та інженерії довкілля, кафедра міське будівництво і господарство, Львів
Вища, з 2009 по 2014 (5 років 3 місяці)

Знання і навички

AutoCAD MS Project КОМПАС АВК ArchiCAD Інженер технічного нагляду 2 категорії

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Люблю цікаві будівельні об'єкти, а не бездушні коробки. З цікавістю підходжу до своєї роботи, Велику кількість часу приділяю для самовдосконалення в будівельній сфері. Час від часу особисто беру невеликі котеджі та квартири для будівництва та ремонтів під ключ. Останніх пів року займався кошторисами та складав б'юджети на будівництво житлових будинків

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: